NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | odborná pomoc | autosedačky | ovladače, drivers | led monitory |
Český manuál a návod

Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý - Obraz je ideální z jakéhokoli
               

 

Návod k použití Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BENQ. Přečtěte si také diskuzi k Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý
Český návod BENQ k použití výrobku Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BENQ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BENQ
6) Značka: BENQ
7) EAN kód: 4718755025228
Návod k použití Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý

Jste-li majitelem Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý od BENQ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý -
Obraz je ideální z jakéhokoli místa!
LED panel v kombinaci s VA technologií představuje zcela novou úroveň audiovizuální zábavy! Technologie VA panelu přináší mimořádně široké pozorovací úhly, autentické barvy a vysoce kontrastní obraz. BenQ EW2420 přináší špičkovou zábavu kategorie kina s hlubší černou a až 11 typy multimediálních připojení!

Přední světový expert v oboru LED monitorů
BenQ ? světová jednička v oblasti LED monitorů ? opět úspěšně potvrdila své čelní postavení představením prvního VA LED monitoru na světě! Taková technologická revoluce bezpochyby přinese celému světu úplně nové vizuální zážitky a zábavu.

Širokoúhlé zobrazení 178°/178° v opravdové kvalitě
Díky technologii VA panelů nabízí řada BenQ VW mimořádně široké pozorovací úhly 178°/178° z levé, pravé, horní i dolní strany ? s ostřejšími detaily, vyšším kontrastem a skutečně autentickými barvami.

Žádné světlé body, hluboká černá a minimální ztráta světla
Vychutnejte si dokonalé rozvrstvení a detaily s přesným kontrastem i u toho nejtmavšího obrazu! VA panely, které neobsahují světlé body a vyznačují se minimální ztrátou světla, jsou díky zamezení průchodu světla navrženy pro zobrazení přirozeně hlubší černé s lepším kontrastním výkonem.

Skutečný 8bitový panel
8bitové VA panely poskytují jasnější a sytější obraz s věrně zobrazovanými jemnými a přirozenými detaily ? 16,7 milionů barevných odstínů s interpolovanou 24bitovou skutečnou barvou (true color).
8ms doba odezvy GTG
Díky mimořádně rychlé 8ms době odezvy GTG (šedá-šedá) uvidíte u filmů vždy jen plynulý obraz.

Vícenásobná konektivita pro zvýšení pohodlí
Vícenásobná konektivita přináší zvýšení pohodlí při připojování digitálních multimediálních zařízení - umožňuje, abyste si vychutnávali multimediální obsah. BenQ EW2420 má až 11 portů pokrývajících nejpopulárnější rozhraní, včetně 2 HDMI, D-sub, DVI, 4 USB, audio vstupu a audio výstupu. Vše, co potřebujete pro dokonalou multimediální vizuální zábavu, máte k dispozici!

Mimořádně vysoký dynamický kontrastní poměr
Ohromující dynamický kontrastní poměr 20 000 000:1 zvyšuje hloubku barev a rozlišení tmavého a komplexního obrazu. Jakýkoli obraz, počínaje tím nejsvětlejším bílým a konče nejtmavším černým, je perfektně vykreslen pro zobrazení obrazu nejúžasnější kvality.

Vizuální dokonalost Full HD 1080p 16:9
BenQ EW2420 podporuje nejvyšší rozlišení obrazu až 1920 x 1080 s poměrem stran 16:9 ? to umožňuje, aby byly nejjemnější detaily zobrazovány bohatšími a realističtějšími barvami pro ještě působivější divácký zážitek.

Technologie Senseye? Human Vision
Technologie BenQ Senseye? Vám přináší barvy skutečného světa prostřednictvím šesti patentovaných kalibračních nastavení. Ty se zobrazují prostřednictvím šesti přednastavených režimů ? Standardní, Filmy, Hry, Fotografie, sRGB a Úsporný; přičemž úsporný režim je speciálně navržen pro úsporu energie a financí.

Podpora Win 7
Monitor EW2420 je certifikován pro Windows? 7 a je plně kompatibilní se systémy barev ve Windows? 7. Připojte EW2420 k vašemu počítači a Windows? 7 jej okamžitě detekují, nastaví a připojí, aniž byste museli vynaložit sebemenší úsilí.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Monitor BENQ EW2420 (9H.L5KLN.IBE) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BURBERRY
> BONAQUA
> TVAROH
> ACER
> EUCERIN
> ABG
> ROBERTO VERINO
> X-LANDER
> DERMACOL
> COBI
> TRUE RELIGION
> WHITENERGY
> RASCO
> LACOSTE
> PHARMA NORD
> PROTEKTOR
> DURACELL
> SMALL ANIMAL JEWEL
> MIX PUPS
> MUELHENS
> BIOFAKTORY
> SIGMA
> DECOR WOOD
> BEST
> ADIDAS
> PACHA IBIZA
> RELAX
> OLEG CASSINI
> CREATIVE LABS
> RAVENSBURGER
> COREL
> THRUSTMASTER
> SHISEIDO
> CALVIN KLEIN
> VOGEL?S

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml