NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | ovladače, drivers | peníze a půjčky | šperky | hodinky | led monitory |
Český manuál a návod

Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý - Hraní her klade důraz na det
               

 

Návod k použití Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BENQ. Přečtěte si také diskuzi k Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý
Český návod BENQ k použití výrobku Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BENQ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BENQ
6) Značka: BENQ
7) EAN kód: 4718755025600
Návod k použití Monitor BENQ  XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý

Jste-li majitelem Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý od BENQ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý -
Hraní her klade důraz na detaily!
XL2410T, vyrobený pro profesionální hráče a navržený ve spolupráci se dvěma špičkovými hráči CS, HeatoN a SpawN, disponuje 23,6"W LED panelem, frekvencí 120 Hz, dobou odezvy GTG 2 ms, DCR 10 000 000:1, inteligentní změnou měřítka, výškově nastavitelným podstavcem a podporou 3D (3D-ready).

Nejlepší světový odborník v oblasti LED monitorů
XL2410T, vyrobený pro profesionální hráče a navržený ve spolupráci se dvěma špičkovými hráči CS, HeatoN a SpawN, disponuje 23,6"W LED panelem, frekvencí 120 Hz, dobou odezvy GTG 2 ms, DCR 10 000 000:1, inteligentní změnou měřítka, výškově nastavitelným podstavcem a podporou 3D (3D-ready).

BenQ x HeatoN x SpawN
HeatoN a SpawN šokovali herní svět jako hlavní postavy týmů Ninjas in Pajamas (NiP) a SK Gaming, které se staly díky svým četným triumfům v turnajích Cyberathlete Professional League (CPL) a World Cyber Games (WCG) legendou. Jako dvě největší hvězdy ve hře Counter-Strike vědí, co hráči skutečně potřebují a co vyžadují z hlediska rychlosti. Proto společnost BenQ pozvala HeatoN a SpawN, aby za jejich pomoci vyvinula LED displej ušitý na míru zapáleným hráčům, jako jsou oni.

120Hz obnovovací frekvence
Díky obrazu, který je překreslován 120-krát za sekundu, neexistuje žádné zpoždění mezi tím, co se děje ve virtuálním světě Vaší oblíbené hry a tím, co skutečně vidíte na obrazovce. Vykreslování hyper rychlou technologií na zpracování videa umožňuje XL2410T zobrazovat akce v úchvatné realitě. Své protivníky můžete spatřit hned, jakmile udělají nějaký pohyb a jejich pohyb můžete sledovat přesně, takže vítězství nebo porážka vždy záleží jen na Vašich schopnostech a nikoli pomalém displeji, který vyvolává frustraci.

Režimy zobrazení
Režim zobrazení ?hotkey? umožňuje změnu velikosti obsahu zobrazovaného na obrazovce stejně jednoduše, jako když stisknete tlačítko. Okamžitě se můžete přepnout mezi 17?, 19?, 19? širokoúhlým a 22? širokoúhlým formátem, abyste získali nejlepší možný přehled o tom, co právě sledujete. Můžete rovněž využívat výhod tlačítka Smart-Scaling, které bylo přidáno speciálně pro hráče. To umožňuje upravovat velikost obsahu zobrazeného na obrazovce tak dlouho, dokud akce Vašich avatarů přesně neodpovídají vašim očekáváním z hlediska řízení pohybu, takže můžete hrát se špičkovou účinností.

Režim FPS
Tým BenQ spolupracoval s HeatoN a SpawN při vývoji režimu zobrazení přizpůsobeného potřebám nadšenců her se střílením. Cílem bylo vytvořit takový režim zobrazení, který nabídne hráčům naprosto přesnou reprezentaci každé scény ve virtuálním světě, aby při klíčovém setkání s nepřítelem nemuseli nikdy cítit nevýhodu způsobenou nedostačujícím hardwarem. K dispozici jsou rovněž dva uživatelsky konfigurovatelné režimy, které umožňují hráčům nastavit a uložit přesný jas, kontrast, ostrost a červený/zelený/modrý barevný odstín, které preferují, aby byli co nejlépe připraveni na bitvu s prohnaným nepřítelem.

2ms doba odezvy GTG
Fantasticky krátká doba odezvy znamená, že rychlé akce a dramatické přechody jsou vykreslovány čistě, bez skvrn nebo duchů, které jsou nejen obtěžující, ale mohou rovněž ovlivnit Váš úspěch v situacích, kdy milisekundy představují rozdíl mezi úspěšným nenadálým útokem a útokem, který skončí porážkou.

NVIDIA 3D Ready
XL2410T, který již byl certifikován jako NVIDIA(R) 3D Vision?-ready, dokáže zvládnout většinu akcemi nabitých graficky náročných 3D her nebo filmů, aniž byste přišli o nějakou ránu, což umožňuje zažít virtuální světy s naprostou realitou.

Picture-by-Picture
Režim zobrazení Picture-by-Picture (PBP) umožňuje zobrazení videa ze dvou nezávislých zdrojů video signálu vedle sebe. Je podporováno množství rozhraní ?včetně D-sub, DVI a HDMI. Vychutnejte si současné zobrazení hry a webové stránky nebo filmu. PBP představuje snadný prostředek pro zdvojnásobení porce zábavy.

ZOWIE Bundle
"BenQ rovněž spolupracuje s proslulým výrobcem herních zařízení ZOWIE na zařízeních, jako jsou například herní myš ZOWIE řady EC a SWIFT podložka pro herní myš.
*V jednotlivých zemích se liší"

Design
Upravte výšku, naklonění, otočení (pivot), zdvih a natočení každého monitoru pro perfektní uspokojení potřeb jednotlivých uživatelů! Nenápadná pevnost, jenž udrží monitor v požadované poloze.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Monitor BENQ XL2410T (9H.L5NLB.QBE) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BEYONCE
> NINA RICCI
> 4FREETIME
> SPOKAR
> SAVA
> ORBIT
> RAZER
> ANTONIO BANDERAS
> ELECTROLUX
> EPSON
> TOYOTA
> DULUX
> JACOMO
> EXCLA.MATION
> MAVALA
> NEXEN
> SICCE
> PLAYBOY
> MADISON
> KOSMETIKA
> BOBBI BROWN
> LOUIS FERAUD
> HOZELOCK
> BOUCHERON
> SMOBY
> Bonux
> SEVYLOR
> CURVER
> CLIFFI
> HP
> ALBERTA FERRETTI
> BRITNEY SPEARS
> LOMANI
> UNIOS PHARMA
> MATTEL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml