NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | recenze | návody a manuály | hodinky | odborná pomoc | zaruka a servis | kočárky |
Český manuál a návod

Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml

Český návod k použití Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml - Onychomykóza je přenosná
               

 

Návod k použití Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml

Český návod k použití Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 8718053570099
Návod k použití Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml

Jste-li majitelem Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml -
Onychomykóza je přenosná plísňová infekce nehtů, která se snadno šíří mezi lidmi, obzvláště v teplém a vlhkém prostředí. Riziková jsou zejména prostředí jako koupelny, převlékárny, okraje bazénů a sportovní obuv. Plíseň vstupuje mikroskopickými prasklinami v nehtu a pokračuje v infikování nehtu zevnitř. Náchylnost na nehtovou infekci se zvyšuje s rostoucím věkem. Je tomu tak, protože stárnutím se naše nehty stávají méně ohebné. Díky tomu se objevují v nehtech snadněji a častěji mikroskopiské praskliny. Plísňová infekce nehtů zpravidla způsobuje viditelné poškození nehtů. Poškození je způsobeno enzymy vylučovanými plísní, které ničí keratinovou vrstvu nehtu. Příznaky mohou být různé: zabarvení nehtu (bílý, nažloutlý až zhnědlý nehet), zesílený, zhrublý nehet, tvorba částeček pod nehtem, lámavost, popraskání či drolení nehtu, zdeformovaný tvar nehtu. Jednoduché řešení, tyčinka Nailner Repair, obsahuje látky, které jsou schopné přeměnit prostředí nehtu tak, aby bylo nepřátelské vůči plísním. Roztok je bezbarvý, nemastný a má lehkou, příjemnou vůni. Používání je bezpečné a díky jednoduchému aplikátoru v podobě tyčinky snadné a rychlé. Tyčinka Nailner Repair neteče a dovoluje pohodlné a diskrétní použití. Patentovaný systém přenosu umožňuje účinným látkám přípravku Nailner Repair rychle proniknout nehtem a bojovat s nehtovou mykózou v jejím zdroji. To má pozitivní účinek a zlepší vzhled nehtů během několika týdnů.   Složení: ethyl lactate, callitris intratropica wood oil, lactic acid, lavandula angustifolia (lavender) oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, linalool, water (aqua), geraniol, limonene Návod k použití: Před použitím nehet důkladně očistěte a odstraňte lak na nehty. Přípravek Nailner Repair aplikujte 2x denně v průběhu prvních 4 týdnů. Ve zbývajícím období je dostačující používat přípravek 1x denně až do odrostu celého nehtu. Roztok naneste na celý povrch nehtu a také na spodní stranu okraje nehtu. Nechte působit nejméně 1-2 minuty, až pak se obujte. Není nutné vyvíjet přílišný tlak na tyčinku během aplikace. Po použití důkladně uzavřete víčko tyčinky. Balení:  4 ml roztoku ? dávka na cca 300 ošetření Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nesmí přijít do kontaktu s očima a se sliznicí. Uchovávat v pokojové teplotě, mimo dosah dětí.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Nailner Repair tyčinka na nehtové mykózy 4 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> JOHN GALLIANO
> GOODYEAR
> TOPFIELD
> WELEDA
> JEAN LOIUS SCHERRER
> TRUE RELIGION
> CEV
> LITOŠ
> CHARRIOL
> FIFTY CENTS
> EUCERIN
> SILAN
> BEKO
> V-NET
> MASTER-STEEL
> CRESSI
> MANFROTTO
> Bel
> DAVIDOFF
> CREATIVE LABS
> ALAIN DELON
> SPEED LINK
> FACONNABLE
> AVICENTRA
> TENDA
> Nuovelle plastique
> LOLITA LEMPICKA
> ELIZABETH TAYLOR
> TONI&GUY
> FRANKE
> CHANEL
> GREEN GARDEN
> ARAMIS
> RŮZNÁ KOSMETIKA
> CURVER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml