NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | hračky | led monitory | recenze | šperky | hodinky | kočárky |
Český manuál a návod

Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor

Český návod k použití Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor - * Oregon 450 PRO je ruční mapová turist
               

 

Návod k použití Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor

Český návod k použití Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Garmin. Přečtěte si také diskuzi k Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor.
Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor
Český návod Garmin k použití výrobku Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Garmin
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Garmin
6) Značka: Garmin
Návod k použití Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor

Jste-li majitelem Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor od Garmin a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor - * Oregon 450 PRO je ruční mapová turistická navigace s 3 "podsvíceným dotykovým displayem a napájením na dvě tužkové baterie s výdrží kolem 16 hod. Navigace obsahuje barometrický výškoměr či 3 osý elektronický kompas. Pro nahrání map slouží vnitřní paměť, k
* Navigace je určena na toulky přírodou, vyhledávání keší neboli skrytých pokladů/schránek, případně pro jízdu na kole, lyžích či kolečkových bruslích a v neposlední řadě také na navigaci po silnici či na moři. Navigace má zvýšenou odolnost vůči prachu, špíně, vlhkosti. K orientaci poslouží přehledná turistická mapa se spoustou detailů, silnic, stezek, cyklostezek a orientačních bodů.

* Díky vysoce citlivému GPS přijímači a zpřesňujícímu systému WAAS Oregon 450 PRO určí Vaši polohu rychle a přesně, a to i v prostředí s nižší viditelností na nebe. V hustém lese, v údolí, mezi vysokými budovami - Oregon 450 PRO je připraven Vám pomoci i zde a najít Vám cestu, kterou zrovna nejvíce potřebujete. V navigaci lze zaznamenávat trasu, rychlost, vzdálenost, tempo, výškový profil či data z externích čidel, která lze přenést a poté i vyhodnotit v PC. V PC lze pomocí softwaru Mapsource nebo Basecamp také předem připravit například trasu a přenést ji do navigace. To vše se také týká tzv. zájmových bodů ( POI body), na které se lze také nechat navigovat.

* Oregon 450 PRO podporuje Geocaching.com GPX soubory pro stahování geocaching bodů a detailů přímo do Vašeho přístroje. Tímto Vám odpadá ruční zadávání souřadnic nebo jejich tisk. Jednoduše stáhnete soubory GPX do Vašeho přístroje a můžete začít hledat poklady. Malý a lehký Oregon je perfektním společníkem pro Vaše venkovní aktivity. Jinou možnost skýtá i hra Wherigo, kterou přístroj též podporuje.

* K Oregonu 450 PRO lze bezdrátově připojit snímač srdeční frekvence HRM a snímač rychlosti/kadence šlapání GSC 10 (přístroj zaznamenává pouze kadenci šlapání). Dále můžete s Oregonem 450 PRO sdílet a bezdrátově přenášet Vaše body zájmu, trasy, cesty a geocaching body s dalším Oregonem nebo Dakotou. Nyní můžete poslat své oblíbené výlety Vašim přátelům. Sdílení dat je velice snadné - stačí dotknout se tlačítka "odeslat" pro přenesení Vašich dat a "přijmout" pro jejich následné přijetí.

* Dalšími funkcemi Oregonu jsou např. stopky, kalkulačka, informace o Slunci a Měsíci, budík, kalendář. Přístroj Oregon 450 PRO pro naše zákazníky a prodejce dodáváme s předehranou mapou Topo Czech PRO na datové kartě microSD a s mapou Topo Czech PRO na CD.

* Turistické mapy Topo Czech PRO:
* V ceně přístroje je podrobná navigační mapa Topo Czech PRO se službou Topo Lifetime - doživotní bezplatnou aktualizací turistické mapy ČR ( po registraci turistické mapy TOPO Czech PRO jsou jako bonus k dispozici také mapy Atlas Czech, CYKLO Czech), která obsahuje nejen kompletní silniční a uliční mapy České republiky, ale i turistické trasy, cyklotrasy, polní nebo například lesní cesty v měřítku 1:10tis km.. Obsažené vrstevnice a výškové kóty poskytují uživateli informace o členitosti zvolené trasy. Mapa Topo Czech PROumožňuje v přístroji výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy k cíli po silnicích a ulicích ČR, včetně okamžitého přepočtení trasy v případě chybného odbočení.

* Jako doplněk k Oregonu je možné zakoupit detailní silniční mapy 44 zemí Evropy CityNavigator s použitím v tomto zařízení. Stačí jen změnit profil a můžete vyrazit do terénu, na vyjížďku na kole , nebo motocyklu s unikátním držákem na řidítka.

* volitelné příslušenství: držák na řidítka jízdního kola
* držák na řidítka motocyklu
* držák s napájecím kabelem do automobilu
* snímač tepové frekvence
* snímač rychlosti/kadence šlapání GSC 10
* další mapové podklady CityNavigator NT+, BlueChart
* ochranná pouzdra

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Navigace Garmin Oregon 450 PRO Lifetime, outdoor

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> FERRARI
> HENNAPLUS
> CALEX
> ZAPF
> KAARSGAREN
> VDO
> ITALTRIKE
> ZELMER
> JOY PARK
> MANGO
> EZIDRI
> X-PAD
> PANTENE
> Garant
> CEV
> REFECTOCIL
> MILESTONE
> PERSIL
> LA ROCHE POSAY
> GABRIELA SABATINI
> SALOOS
> GUZZANTI
> CACHAREL
> BEAPHAR
> ZAK
> HASBRO
> ANTONIO PUIG
> Unicasa
> Somat
> BANANA REPUBLIC
> KATE MOSS
> ENVY
> GWEN STEFANI
> ACRONICS
> PRETEC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml