NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | dětský nábytek | dětské potřeby | odborná pomoc | návody a manuály | autosedačky | recenze | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium - * Forerunner 110 j
               

 

Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GARMIN. Přečtěte si také diskuzi k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium
Český návod GARMIN k použití výrobku Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GARMIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GARMIN
6) Značka: GARMIN
7) EAN kód: 8594068040655
Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

Jste-li majitelem Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium od GARMIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium -
* Forerunner 110 jsou nejmenší tréninkové hodinky značky Garmin, které mají integrovaný GPS přijímač. Hodinky se od řady ostatních sporttesterů liší velmi jednoduchým a přehledným menu s nastavením funkcí. Forerunner 110 je velmi dobrou volbou, pokud hledáte hodinky, které vám jednoduše změří tempo/rychlost, zdolanou vzdálenost, čas a srdeční tep. Všechny měřené údaje, včetně nadmořské výšky a záznamu proběhnuté trasy ukládá forerunner do své paměti a po připojení k PC je dokáže přenést do tréninkového denníku, včetně zobrazení průběhu tréninku nad mapou Google.
* Díky použitému vysoce citlivému GPS chipu dokáže Forerunner 110 změřit rychlost a zdolanou vzdálenost, aniž byste museli používat jakákoliv dodatečná čidla (senzor na nohu či kolo). Jelikož není závislý na žádných dodatečných čidlech, dá se velmi jednodušše přenášet mezi různými sportovními odvětvími. S Forerunnerem 110 změříte potřebné údaje jak u běžných disciplím, jako je běh nebo cyklistika, ale i u disciplín, kde je měření rychlosti či zdolané vzdálenosti velmi obtížné (in-line bruslení, běžecké či sjezdové lyžování, jízda na koni ...).
* Forerunner 110 nabízí velmi dobrou výdrž na vestavěný akumulátor. Při zapnutém GPS přijímači vydrží hodinky běžet až 8 hodin nepřetržitého provozu, při vypnutém GPS přijímači funguje Forerunner 110 nepřetržitě až 3 týdny.
* Pro vyhodnocení tréninku nabízí Forerunner 110 připojení k PC pomocí USB portu. Při připojení Forerunneru 110 k PC dochází současně k nabíjení vnitřního akumulátoru. V ceně je obsažen komunikační kabel pro PC i nabíječka do sítě 220V.
* Pro vyhodnocení tréninku mají uživatelé Forerunner 110 k dispozici dva nástroje: tréninkový server Garmin Connect a nebo program Garmin Training Center. Tréninkový server Garmin Connect je webovou aplikací, přistupuje se tudíž k němu prostřednictvím internetu. Garmin Training Center je tréninkovým programem, který se instaluje na PC a tudíž nevyžaduje připojení k internetu.

* (Garmin Connect - webový tréninkový server je velmi jednoduchý na pochopení a používání. Po přihlášení na stránkách http://connect.garmin.com si zdarma vytvoříte svůj účet a všechna tréninková data nahráváte do svého osobního účtu na webových stránkách Garmin Connect. Výhodou je, že k svému tréninkovému deníku můžete přistupovat z jakéhokoliv počítače, kdekoliv na světě. Můžete svá tréninková data sdílet s ostatními uživateli (pokud to dovolíte), můžete si najít zajímavé tréninky nebo trasy vytvořené ostatními uživateli a případně s nimi můžete soupeřit. Na serveru Garmin Connect se vaše tréninky zobrazují nad mapou Google Earth a i když si jdete zaběhat na dovolené nebo na službní cestě v zahraničí, vždy vidíte trasu tréninku nad podrobnými mapovými podklady. Ve svém účtu můžete tvořit cíle, jejichž dosažení bude server sledovat, můžete se kdykoliv vrátit k trati, kterou jste zaběhli/zajeli v minulosti, můžete kategorizovat vaše sportovní aktivity a tvořit statistiky/výpisy dosažených výkonů za určité období.
Garmin Training Center - tréninkový program pro PC, který používá pro zobrazení tréninku nad mapou mapové podklady Garmin, instalované v programu MapSource. V ceně sportesterů je turistická mapa Topo Czech, která se po nainstalování do PC promítne i do programu Garmin Training Center. Výhodou Garmin Training Center je, že máte všechna tréninková data na svém počítači a nepotřebujete připojení k PC. Na cizím počítači, ale nejste schopni svá data zobrazit, vyhodnotit nebo sdílet.)

* Model Garmin Forerunner 110 HR Premium obsahuje v balení: hodinky, měkký (anatomický) bezdrátový snímač srdečního tepu, kabel na připojení k PC, nabíječku do sítě 220V, český návod, ovládání hodinek i v českém jazyce.

Parametry produktu:
* PC propojení USB
* Voděodolnost: Ano
* Historie okruhů 1000 kol
* Snímač srdeční frekvence Ano volitelně
* Snímač rychlosti/kadence Ne
* Krokoměr - Foot Pod Ne
* Displej - velikost, ŠxV průměr 2.5 cm
* Displej - rozlišení, ŠxV 52 x 30 pix.
* Displej - typ Č/B
* Baterie - typ dobíjecí lithium - ion
* Baterie - výdrž 8 hodin se zapnutým GPS
* Baterie - výdrž 21 dní bez zapnutého GPS
* mapy a paměti
* Další mapy v dodávce TOPO Czech
* Basemapa Ne
* Možnost dohrání map Ne
* Předinstalované mapy Ne
* Slot na paměťovou kartu Není
* Waypointy/oblíbené/pozice 0
* Trasy 0
* Tvorba tratí tréninku: Ne

vlastnosti produktu:
* Auto Pause? (zast. trénink podle rychl.) Ne
* Auto Lap? (aut. začátek nového kola): Ano
* Auto Scroll (zobrazování stránek): Ne
* Multi-sport (změna sport. módu): Ne
* Pokročilý trénink (tvorba vl. tréninku) Ne
* Jednoduchý trénink (čas,vzdálen., kalóri Ne
* Výzva pro tempo Ne
* Výzva pro čas a vzdálenost Ne
* Intervalový tréning Ne
* Úprava vzhledu obrazovek Ne
* Bezdrátová technologie ANT Ne
* Funkce - sportovní hodinky Ano
* Plave na hladině Ne
* Vysoce-citlivý přijímač Ano
* Automatická synchronizace s PC Ne
* Garmin Connect? kompatibilita Ano
* Garmin Training Center? kompatibilita Ano
* Virtual Partner? (fiktivní soupeř) Ne
* Dotyková obrazovka Ne
* Výběr klávesnice (Qwerty/ABC) Ne
* GPS přijímač Ano
* Barometrický výškoměr Ne
* Rozměry zařízení, ŠxVxH 4.5 cm x 6.9 cm x 1.4 cm
* Hmotnost 52 g

UPOZORNĚNÍ:
* Plnohodnotné fungování některých funkcí navigačních přístrojů GPS je závislé na dostupnosti signálu GPS, podrobných navigačních map a dalších technologií (např. vysílání dopravních informací RDS TMC) pro dané území. Podrobnost navigačních map se v závislosti na aktuální verzi mapy a území, kde se právě pohybujete může lišit. V místech s nižší podrobností nebo neúplností potřebných atributů/objektů mapy nemusí navigace poskytovat plný rozsah nabízených funkcí (vyhledání konkrétní adresy, 3D budovy v mapě, fotorealistické náhledy Junction view, individuální chyby v mapových datech a pod.). Nedostupnost signálu GPS nebo signálu dalších podpůrných technologií, stejně jako omezená podrobnost mapy pro specifické území není považováno za chybu navigačního přístroje.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

Vložit nový příspěvek Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

Předmět: chybí některé údaje
Datum: 2013-04-17 08:39:27Autor: Jitka Hlaváčková
Dobrý den, při odesílání dat do connect garminu se mi většinou nezobrazí všechna data korektně - chybí údaje pro vzdálenost, nadmořskou výšku, průměrnou rychlost, maximální rychlost, mapa uběhnuté trasy. Když forerunner 110 zapínám(postupuji podle návodu), zobrazí se tepovka, čas, ale nezobrazí se ikona pro GPS. Mohla bych Vás poprosit o info, jestli jsem něco nepřehlédla? Díky, Jitka Hlaváčková.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 110 HR Premium

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MASTIC SPA
> MICROSOFT
> FACONNABLE
> ATTITUDE
> OVEČKA SHAUN
> BYBLOS
> TERENZIANI
> MATTES
> FUNTOSEE
> Benefit
> DOMO GARDEN
> GALLET
> TENGA
> ITALTRIKE
> DÉGLINGOS
> NIKOS
> AEG
> Ariel
> LA CHÉVRE
> ANF
> DKNY
> CRAFTSMAN
> PIONEER
> SLAVA ZAITSEV
> GODDESS
> DIOR
> NAREX
> BLOME
> GARDENA
> BRANDT
> ALEXANDER MCQUEEN
> ROCHAS
> ATOMIC
> METABO
> NICKELODEON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml