NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | recenze | návody a manuály | dětské potřeby | kočárky | splátky |
Český manuál a návod

Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime - Garmin nüvi 1300 CEE
               

 

Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GARMIN. Přečtěte si také diskuzi k Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime
Český návod GARMIN k použití výrobku Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GARMIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GARMIN
6) Značka: GARMIN
7) EAN kód: 8594068048842
Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime

Jste-li majitelem Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime od GARMIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime -
Garmin nüvi 1300 CEE Lifetime patří do kategorie širokoúhlých tenkých navigací Garmin nüvi. Tloušťka navigace je pouhých 16mm.

Garmin nüvi 1300 CEELifetime je ideálním společníkem na cestách a díky rozšířené navigaci pro pěší se stane nepostradatelným pomocníkem při cestách po městě. Nyní Vám navigace Garmin pomůže pomocí volitelné mapy cityXplorer v orientaci veřejnou městskou dopravou. Snadno se vejde do kapsy nebo do peněženky a dobíjecí lithium-iontové baterie Vám umožní pohodlnou navigaci i pěšky mimo automobil.

Garmin nüvi 1300 CEELifetime díky širokoúhlému i na slunci dobře čitelném displeji Vám umožní mít vždy celkový přehled o situaci na silnici.
Garmin nüvi 1300 CEELifetimeje vybaven intuitivním rozhraním pro nastavení přístroje a pro vyhledávání cíle cesty. Přístroj se dodává s předinstalovanou mapou City Navigator NT CEE (střední a východní Evropa). ve verzi s doživotní bezplatnou aktualizací těchto map 27 zemí Evropy. Všechna zobrazená číselná data jsou dostatečně velká se snadnou čitelností během jízdy. V dolním řádku se zobrazuje čas příjezdu do cíle a aktuální rychlost. Navigace nabízí 2D nebo 3D zobrazení mapy, během navigace se mapa s přiblížením ke křižovatce plynule zvětšuje, navigační informace (průjezdy přes křižovatky) jsou zobrazeny výraznou šipkou přímo v navigační mapě. Displej dále obsahuje informace o aktuální povolené rychlosti na komunikaci.
Garmin nüvi 1300 CEELifetimeje vybavena "zelenou" funkcí ecoRoute. Ta Vám umožní propočítat nejefektivnější trasu vzhledem ke spotřebě automobilu.
Garmin nüvi 1300 CEELifetime obsahuje celou řadu cestovních nástrojů, jako je prohlížeč obrázků, konvertor měn, kalkulačku a atd.
Garmin nüvi 1300 CEELifetime umožňuje použít vedle vniřní paměti přístroje i paměťové karty formátu micro SD pro dohrání dalších map nebo obrázků.

Součástí balení jsou další mapy pro bezvadnou navigaci po ČR- Atlas-podrobná mapa silniční a uliční sítě ČR, TOPO - podrobná turistická mapa ČR v měřítku 1:25tis km, Adresy-databáze popisných čísel domů v ČR

Rozšiřitelná vnitřní paměť pomocí slotu na micro kartu SD, volitelně možnost připojení TMC-RDS přijímače dopravních informací.

Před zakoupením je dobré vědět:
? na rozdíl od vyšších autonavigačních řad (Nüvi 7xx., Nuvi 1690) není Nüvi 1300 napájen ze stojánku, ale napájecí kabel je připojen přímo do přístroje
? pokud chcete navigaci používat především v automobilu a nevyhovuje Vám příliš silniční mapa Atlas Czech, můžete si zdarma nainstalovat přiloženou turistickou mapu Topo Czech
? pokud budete Nüvi používat pro výlety do přírody, pamatujte, že přístroj nemá zvýšenou odolnost proti pádu na zem, voděodolnost

Doplňkové příslušenství - volitelně:
*kožené pouzdro na přístroj
*AC adaptér pro nabíjení akumulátoru ze sítě 220V
*držák na jízdní kolo/motocykl
*přijímač dopravních informací RDS TMC
*možnost dodatečného zakoupení a registrace nuMaps LifeTime pro bezplatnou doživotní aktualizaci map Evropy

Turistické mapy Topo Czech
V ceně přístroje je podrobná navigační mapa Topo Czech, která obsahuje nejen kompletní silniční a uliční mapy České republiky, ale i turistické trasy, cyklotrasy, polní nebo například lesní cesty. Obsažené vrstevnice a výškové kóty poskytují uživateli informace o členitosti zvolené trasy. Mapa Topo Czech umožňuje v přístroji výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy k cíli po silnicích a ulicích ČR, včetně okamžitého přepočtení trasy v případě chybného odbočení.

Mapy obsažené v paměti navigace: 27 zemí Evropy s jejich bezplatnou aktualizací po celou dobu životnosti/použití navigačního přístroje (více informací o doživotní aktualizaci najdete na stránce lifetime.garmin.cz).
Seznam map:
GER, LIE, SWI, ITA, AUT, CZE, POL
SVK, HUN, SLO, LTU, LAT, EST, GRE,
CRO, ROM, BUL
BIH, SRB, MNE, ALB, FYRM, BLR, UKR, MDA, TUR, MAL

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Navigační systém GPS GARMIN Nüvi 1300 CEE LifeTime

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> OSCAR DE LA RENTA
> FUJI
> ROYAL
> RENUTO
> Unicasa
> MATTEL
> Kaiserhoff
> SHISEIDO
> PURUS MEDA
> TONI&GUY
> AEG-ELECTROLUX
> GUERLAIN
> PALOMA PICASSO
> GISLAVED
> TOYOTA
> MATTES
> NEWBORN
> XEROX
> PHARMA NORD
> Always
> WACOM
> JOY PARK
> LAUBR SPORT
> WESTERN DIGITAL
> ADOLFO DOMINGUEZ
> TIMMY TIME
> LAGERFELD
> SIEMENS
> BONTEMPI
> CLARINS
> CONTINENTAL
> NAREX
> MAŠINKA TOMÁŠ
> JOHN GALLIANO
> CAROLINA HERRERA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml