NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | hodinky | autosedačky | šperky | kočárky |
Český manuál a návod

Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů

Český návod k použití Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů - Vlastnosti: Testováno Státním
               

 

Návod k použití Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů

Český návod k použití Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů

Jste-li majitelem Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů -
Vlastnosti:

Testováno Státním zdravotním úřadem s tímto výsledkem: Materiály uvedeného výrobku jsou v rozsahu provedených zkoušek bezpečné pro lidské zdraví při styku s kůží.
Nošení Be-Up není nepříjemné. Je to velice elastická a jemná samolepka z termo-polyuretanu, která velmi dobře přejímá teplotu těla. Na pokožce ji již po několika okamžicích nevnímáte.
Be-Up vydrží koupání a sprchování, byla testována dokonce i v sauně a ve vířivce. Drží perfektně.
Doporučená doba, po kterou by Be-Up měla být nalepená, je 12 až 24 hodin. Do 24 hodin jde samolepka odstranit velmi dobře. Je třeba si však uvědomit, že tělesnou teplotou dochází k vysychání lepidla samolepky a v konečném důsledku - čím déle ji budete mít na sobě, tím lépe drží.
Be-Up nelze použít opakovaně, protože po sloupnutí ? odlepení, již dále nelepí.

Jak používat:

Vyjměte Be-Up z obalu a ostrými nůžkami jej upravte podle rysek na svou velikost (A,B,C,D,E).
Na ňadrech nesmí být žádné krémy či kosmetické přípravky. Pokud je budete omývat, je nutno je velmi důkladně osušit a ještě několik minut počkat na úplné uschnutí pokožky.
Opatrně ohněte Be-Up v místě řezu krycího papíru fólií k sobě a zlehka přejeďte nehty ohyb.
Narovnejte Be-Up a odstraňte spodní krycí papír z folie. Velmi pečlivě při tom dbejte na to, aby tah za papír vedl v ose řezu = vodorovně při svislé poloze Be-Up. Pokud je papír odstraňován směrem dolů, mohlo by dojít k natržení krycího papíru.
Stoupněte si před zrcadlo, vyrovnejte Be-Up do vodorovné polohy podle středového řezu a zlehka položte folii ? okrouhlým výřezem okolo dvorce bradavky.
Uhlaďte folii na ňadru.
Opatrně odstraňte horní krycí papír a dbejte, aby se nikde navzájem nedotkly lepicí plochy. Držte folii jen za krajíček ? kontakt s prsty lepidlo ihned oslabuje. Neměňte proto polohu prstů na odkryté folii.
Vytáhněte ňadro kolmo vzhůru do požadované výšky a přitiskněte folii na hrudník. Ihned Be-Up opatrně uhlaďte. Všimněte si, o kolik se sníží poloha bradavky po uvolnění prstů.
Při dalším použití nemusíte Be-Up přikládat vodorovně, ale mírně odklánět dovnitř nebo ven a tím měnit vzdálenost bradavek. Pokud nemáte bradavky (ve volném stavu) ve stejné výši ? pamatujte na to při používání Be-Up a jednoduše proveďte jejich korekci.
Be-Up není možné odlepením a znovu nalepením opravovat ? folie drží pevně pouze při prvním kontaktu!
Opakujte stejný postup u druhého prsu, přičemž je nutno druhou bradavku vytáhnout o kousek výše, protože po nalepení se její poloha mírně sníží. Tento rozdíl jste sledovali u prvního prsu. U větších prsou je tento efekt větší.
Uhlaďte folie, oblékněte si připravené šaty a užívejte si vaše nové sebevědomí.
Pokud chcete omezit výraznost bradavek, umístěte na ně textilní kytičky a opatrně uhlaďte. Kytičky se nalepují na bradavky v uvolněném stavu.
Folie odstraňujte ihned po odložení oděvu. Pomalu a opatrně. Pokožka pod folií může být lehce zrůžovělá, ale tento efekt brzy zmizí.
Sundávání Be-Up nebolí, pokud se však sundává uváženě. V žádném případě s Be-Up nezacházejte tak, jak jste zvyklí například s lékařskou náplastí. Systém ?rychle strhnout? zde v žádném případě nefunguje a nepoužívejte ho! Samolepku uchopíte za libovolný roh a jemným pohybem ji sloupnete z těla, pomalu a rozvážně. Jde to velmi snadno a není to spojeno s žádnými nepříjemnými pocity. Pokud samolepku strhnete rychle, bude to nejen bolet, ale pravděpodobně dojde i k silnému podráždění nebo poranění pokožky. Sundávejte ideálně ve sprše při večerní hygieně.
Výrobek je vyroben z nealergických materiálů, ale u citlivých osob mohou některé materiály vyvolat alergické reakce. Pokud se při používání výrobku objeví podráždění, výrobek ihned přestaňte používat, případně kontaktujte lékaře. Výrobek nikdy nepoužívejte, máte-li podrážděnou či jinak poraněnou pokožku.


Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Neviditelná podprsenka BE-UP 6 párů

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> EMILIO PUCCI
> BOUCHERON
> Black Box
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> HIKARI
> MARIAH CAREY
> BONAPARTE
> LOCK&LOCK
> DA-LITE
> MAGIC CAT
> PAL ZILERI
> SAPPHIRE
> ERGOTRON
> ZEKIWA
> TASSIMO
> REDSTAR
> DOUBLE COIN
> KATTOVIT
> LEGO
> PIONEER
> Nuovelle plastique
> BONTEMPI
> LENA
> AZZARO
> APC
> LENOVO
> ATTITUDE
> LA MER
> DECOR WOOD
> ANDY RODICK
> SEVYLOR
> FERRARI
> EINHELL
> LAUBR SPORT
> ANTE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml