NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | šperky | ovladače, drivers | dětské potřeby | kosmetika | dětský nábytek | recenze | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X)

Český návod k použití Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) - Ochrana přírody je společná pro nás
               

 

Návod k použití Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X)

Český návod k použití Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ASUS. Přečtěte si také diskuzi k Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X).
Notebook ASUS  U33JC (U33JC-RX216X)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X)
Český návod ASUS k použití výrobku Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ASUS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ASUS
6) Značka: ASUS
7) EAN kód: 884840851318
Návod k použití Notebook ASUS  U33JC (U33JC-RX216X)

Jste-li majitelem Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) od ASUS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) -
Ochrana přírody je společná pro nás pro všechny, avšak nemusí nutně znamenat, že se rozloučíme s inovativním designem, okázalou elegancí a ohromným výkonem. S novými notebooky U Series Bamboo Collection se můžete podílet na ochraně přírody, aniž byste byli ochuzeni o stylové a snadno přenosné zařízení, které nabízí špičkový výpočetní výkon. Je to otázka přirozeného výběru.

Překrásný design
Pokud se zajímáte o ochranu přírody, ale také o módní trendy, pak je nová řada U Bamboo Collection učena právě pro vás. Všechny notebooky této nové řady mají vnější kryt vyrobený z kouřově hnědého bambusu. Díky minimální úpravě si zachovává svůj jedinečný vzhled a přispívá tak k organickému designu těchto zařízení. Bambus postupem času zraje, přizpůsobuje se, a majitel se proto může se svým notebookem skutečně sžít. Přírodní bambus je doplněn leštěným hliníkem a ergonomickou klávesnicí. Skvělému vzhledu tak zdatně sekunduje i velké pohodlí. Díky použitým materiálům a konstrukčnímu řešení je notebook velmi lehký. Buďte skutečnými vyznavači dobrého vkusu, aniž byste zapomínali na životní prostředí.

Dotek přírody i v betonové džungli velkoměsta
Bambus byl vybrán nejen pro svůj přitažlivý vzhled, ale také s ohledem na skutečnost, že je jedním z nejrychleji obnovitelných přírodních zdrojů, jehož použití navíc nemá prakticky žádný dopad na životní prostředí. Bambus má velmi vysokou pevnost v tahu, téměř jako ocel. Je proto skvělou náhradou za plasty. Rovněž obalové materiály jsou zcela ekologické. Jsou vyrobeny ze 100% přírodní a recyklovatelné bambusové buničiny a netkaných obalových textilií.
Ohled na životní prostředí je znát už ze samotného balení. Notebooky U Series Bamboo Collection jsou baleny do ekologických obalových materiálů, které jsou vyrobeny ze 100% přírodní a recyklovatelné bambusové buničiny a netkaných obalových textilií.

Překrásná podívaná se skvělým zvukem

SRS Premium Surround Sound
Notebooky U Series Bamboo Collection jsou navrženy tak, aby v audiovizuální oblasti poskytovaly naprosté maximum. LCD displej nabízí nejen špičkový a ostrý obraz, ale také záruku na nulový výskyt vadných pixelů. Můžete být proto zcela klidní, žádné mrtvé pixely prostě nenajdete. Technologie ASUS Splendid Video Intelligence automaticky upravuje barvy, ostrost a další parametry obrazu, čímž zajišťuje to nejlepší zobrazení za všech okolností. Úžasnou podívanou doplňuje také precizní zvukové podání, o které se stará technologie SRS Premium Surround Sound.
Organický design a jedinečné vlastnosti notebooků řady Bamboo.

Vysoký výkon
Notebooky U Series Bamboo Collection jsou překrásné a navíc mají pod čepicí. Exkluzivní technologie ASUS Super Hybrid Engine (SHE) automaticky monitoruje zatížení procesoru a inteligentně dávkuje napájení tak, aby bylo vždy optimální vzhledem k aktuálně prováděné úloze. Energetická účinnost je dále posílena technologií NVIDIA Optimus, která automaticky přepíná mezi samostatnou grafickou kartou a integrovaným grafickým jádrem v závislosti na zatížení systému. Tyto dvě inteligentní technologie společně pomáhají šetřit nejen životní prostředí, ale také baterii notebooku. Snižují spotřebu energie a zvyšují tak její výdrž.

Notebooky U Series Bamboo Collection jsou vybaveny technologií Syncables, která umožňuje jednoduchou synchronizaci s celou řadou různých zařízení, od počítačů, notebooků a smartphonů až po digitální fotoaparáty a kamery. Lze proto velmi snadno sdílet či zálohovat data nebo přistupovat k multimediálním souborům. Díky inteligentní synchronizaci pomocí jediného lehkého notebooku zvládnete mnohem víc ? vystačíte si s menší spotřebou energie i s menším počtem potřebných zařízení a pomůcek.

USB 3.0 je rychlejší než USB 2.0 Technologie USB 3.0
USB 3.0 umožňuje 10× rychlejší datové přenosy než USB 2.0. USB 3.0 je plně zpětně kompatibilní, takže svá stávající USB zařízení můžete směle používat i nadále. Objemné datové přenosy budou dílem okamžiku. USB 3.0 je navíc přínosem pro životní prostředí, jelikož nabízí rychlejší nabíjení připojených zařízení a vystačí si s menší spotřebou energie než USB 2.0.

ASUS U33JC jedinečný design Notebook ASUS U33 je dalším přírůstkem v rodině bambusových notebooků, které jsou nejen špičkově zpracované po stránce designu, ale bízejí i maximální výkon. Displej s LED podsvícením přináší lepší kontrast a šetří energii. Technologie Express Gate zajistí bleskový přístup k internetu, skype, hudbě či dalším aplikacím. Technoligie nVidia OPTIMUS automaticky přepíná mezi samostatnou grafickou kartou a integrovaným grafickým jádrem tak, aby byl grafický výkon nebo naopak úspora energie co nejvyšší. procesor : Intel? Core? i5-480M (2.66GHz, 3MB) operační systém : Originální systém Microsoft? Windows? 7 Professional 64 bit (multilicence CZ, ENG, SK, PL...), trial verze Microsoft Office. displej : 13,3'' HD (1366x768) ColorShine (lesklý), LED podsvícení chipset : Intel? HM55 systémová paměť : 4 GB (1x4GB) DDR3 1066 pevný disk : 640GB SATA, otáčky 5400rpm optická mechanika : není síťová karta WLAN b/g/n + LAN 10/100, BlueTooth V2.1 + EDR grafika :NVIDIA? GeForce? 310M 1GB VRAM ukazovací zařízení : interaktivní TouchPad rozhraní : 1x VGA, 1x HDMI, 1x sluchátka, 1x mikrofon, 1xRJ-45, CMOS kamera 0.3M, čtečka karet 4v1 (SD/MMC/MS/MS Plus), 2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0 zabezpečení : není zvláštní výbava : bez brašny a myši šasi : plast+hliník, bambusový povrch váha 1.8Kg ( 8-mi článkovou baterií) rozměry : 328 x 232 x 20.~31.0 mm výdrž baterie až 4 hodiny (8-mi článková baterie 5600 mAh) AC adapter : výstup 19V DC, 3.42A, 65W Záruka : 2 roky pro FO i PO, mezinárodní. Na toto zboží je možné do 5-ti pracovních dní od zakoupení uplatnit předprodejní reklamaci (výměna za nový kus).

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook ASUS U33JC (U33JC-RX216X)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> VISCONTI DI MODRONE
> COLEMAN
> WELEDA
> VICTORIA SECRET
> LOEWE
> CALIBRA
> GARNIER
> STARPIL
> BOTAS
> D-LEX
> HILLARY DUFF
> SISLEY
> HUSKY
> DIOCHI
> APPLE
> V-NET
> IOMEGA
> IONIC-CARE
> KLEBER
> AUTODESK
> SHARKS
> K-9
> DURACELL
> KUMHO
> PACIFIC OCEAN
> UNIROYAL
> DELL
> IMATION
> CAMELBAK
> PHILIPS
> Pirola
> CELINE DION
> ECOVER
> RÖMER
> DR. MULLER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml