NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | šperky | dětský nábytek | led monitory | odborná pomoc | recenze | hodinky | splátky |
Český manuál a návod

Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)

Český návod k použití Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) - Nyní je snadné vypadat na cestác
               

 

Návod k použití Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)

Český návod k použití Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ).
Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071701080
Návod k použití Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)

Jste-li majitelem Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) -
Nyní je snadné vypadat na cestách dobře, a to déle. Součástí moderního, prémiového designu tohoto stylového notebooku je tenký rámeček a několik variant v živých barvách. Notebook však poskytuje také výdrž baterie 7 hodin a dokáže se aktivovat ze spánkového režimu během několika sekund. Díky tomu vám bude stále k dispozici a nenechá vás na sebe nikdy čekat.

Živě stylový
Staňte se tím, kdo udává styl, a vyčnívejte z davu díky skutečně individuální barvě. Atraktivní a moderní design tohoto notebooku zdůrazňuje jeho prémiové vnější provedení. Notebook je k dispozici v několika živých barevných variantách, které zaručeně upoutají pozornost.

Displej s tenkým rámečkem
Součástí mimořádně přenosného designu je extrémně úzký rámeček displeje, který je tenký jako prst (o 55 až 60% tenčí než u předchozích modelů*). Notebook je mnohem menší a lehčí ? s nezměněnou velikostí obrazovky ? takže si ho můžete velice snadno brát s sebou, když vyrážíte na cesty. Zvlášť když budete s jeho prémiovým stylem na cestách vypadat vždy dobře.
* Ve srovnání s notebooky série RV / RC.

Klíč k jednoduššímu používání
Vysoce kvalitní ostrůvková klávesnice plné velikosti usnadňuje psaní, takže s ní zvládnete více práce a nebudete ztrácet čas při opravách překlepů. Její ergonomický design v prémiovém stylu se vyznačuje samostatnými klávesami s optimalizovanými rozestupy, které poskytují maximální pohodlí. Každá klávesa byla důkladně testována na odolnost a spolehlivost pomocí 10 miliónů úhozů (což odpovídá 6 rokům psaní).

Výdrž baterie až 7 hodin
Získejte svobodu prostřednictvím prodloužené výdrže baterie až 7 hodin* (baterie 4.400 mAh) nebo 9 hodin* (baterie 5.200 mAh) na jedno nabití. Budete tak moci pracovat déle v kavárně, ve škole nebo kdekoli jinde a stále budete mít k dispozici dostatek energie na to, abyste toho během dne zvládli více.
* Výdrž baterie na základě výsledků testu BatteryMark, které se liší podle konfigurace

Rychlé spuštění
Funkce okamžitého zapnutí vám umožní začít pracovat během několika sekund po otevření víka nebo stisknutí tlačítka napájení. Inovativní hybridní režim spánku kombinuje rychlou aktivaci ze spánku se stabilitou hibernace, takže nebudete muset čekat 30 ? 60 sekund, než se notebook spustí.

Navržen tak, aby byl rychlý
Mějte vše hotovo rychleji s mimořádně vysokým výpočetním výkonem, který poskytuje nejnovější procesorová technologie Intel? Core? i5* druhé generace. Užívejte si rychlejší procházení webu, práci s aplikacemi sady Microsoft Office a převádění hudby nebo videa. * Volitelná možnost z výroby


Vysoký grafický výkon
Grafická karta NVIDIA GeForce nové generace s pokročilou 3D grafikou a vyhrazenou pamětí DDR3 poskytuje skvělé zážitky při sledování videa a hraní her. Je ideální pro příležitostné hraní, sledování filmů ve vysokém rozlišení (HD) a úpravy fotografií.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook SAMSUNG 300V (NP300V5A-S04CZ)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MATTHEW WILLIAMSON
> REPLAY
> Archos
> BIOFIRE
> HUSQVARNA
> CHRISTIAN DIOR
> BLOMBERG
> DÉGLINGOS
> Ariel
> SIEMENS
> ANKA
> FAG
> MICHAEL JORDAN
> TRULY
> CALVIN KLEIN
> SISLEY
> RIMMEL LONDON
> MAC
> ABBYY
> IGNIS
> DONIC
> KLEBER
> MINIMONKEY
> SNAUWAERT
> GARDENA
> DELL
> Trigano
> Riwall
> XYLADECOR
> JEAN DESPREZ
> Swissdent
> ROBERTO CAVALLI
> TOPCOM
> KEMPER
> EINHELL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml