NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | dětský nábytek | hodinky | dětské potřeby | zaruka a servis | peníze a půjčky | led monitory |
Český manuál a návod

Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)

Český návod k použití Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) - V případě notebooku Samsung RF5
               

 

Návod k použití Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)

Český návod k použití Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ).
Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071605586
Návod k použití Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)

Jste-li majitelem Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) -
V případě notebooku Samsung RF511 dvojnásob platí, že vidět znamená uvěřit. Za jeho stylovým minimalistickým designem se skrývají ty nejlepší digitální technologie, které vám poskytnou mimořádně výkonné mobilní multimediální centrum. Díky displeji HD/HD LED SuperBright* s úhlopříčkou 15,6", jasem až 300 nitů a barevnou hloubkou 16 miliónů barev a oslnivému výkonu grafické karty NVIDIA* s 1 GB vyhrazené paměti si budete moci vychutnat nejmodernější 3D hry a multimédia ve vysokém rozlišení. Ponoříte se také do stejně podmanivého zvuku, o jehož vynikající kvalitu se postará jedinečný systém zdokonalené zvukové komory. Procesor Intel? Core? i5 zajišťuje nejlepší možný výkon přidělováním výpočetní kapacity tam, kde je právě potřeba, zatímco systém Windows? 7 Home Premium* umožňuje bezproblémové používání více aplikací současně.

Zcela nové možnosti zpracování více úloh s procesorem Intel? Core? i7
* Díky inteligentnímu zpracování náročných úloh přináší nový, až čtyřjádrový procesor Intel? Core? i7 nepřekonatelnou rychlost a efektivitu. Tento procesor, podporovaný technologiemi Intel? Intelligent Power a Turbo Boost, optimalizuje využívání energie automatickým přidělováním výkonu tam, kde je to právě potřeba, díky čemuž je ideálním řešením při zpracování více náročných úloh současně. Bez ohledu na to, zda vytváříte videa ve vysokém rozlišení, skládáte digitální hudbu, upravujete fotografie nebo hrajete nejnovější počítačové 3D hry, notebook RF511 vás nikdy nezklame.

Špičková 3D grafika s adaptérem NVIDIA GeForce GT 540M
* Grafický adaptér NVIDIA GeForce GT540M (Optimus), vybavený 2 GB paměti (1 GB vyhrazené paměti) a optimalizovaný pro systém Windows 7, umožňuje zobrazování 3D grafiky nové generace. Poskytuje nevídanou realističnost, rychlost a samozřejmě také výpočetní výkon pro všechny oblasti využívání počítače, zejména hraní 3D her, zpracování 3D obrazů a přehrávání filmů ve vysokém rozlišení. Kdyby vám to snad nestačilo, přidejte ještě nejnovější rozhraní DirectX 10.1 a Shader Model 4.1 a brzy uvidíte, jaké možnosti a výkon vám notebook RF511 a jeho grafický adaptér NVIDIA GeForce GT540M (Optimus) nabízejí.

Ponořte se do realistického prostorového zvuku s efektem SRS Premium Sound
* Společnost Samsung zkombinovala svou nejnovější akustickou technologii s efektem SRS Premium Surround Sound, aby vám poskytla ještě bohatší a čistší zvukový zážitek. Zdokonalené akustické komory zesilují hluboké tóny a poskytují vám více prostoru k tomu, abyste si mohli vychutnávat svou hudbu, filmy a hry. Notebook RF511 poskytuje zesílené basy, krystalicky čisté dialogy a lepší možnosti řízení rozlišení k zajištění maximální čistoty vyšších frekvencí.

Rychlý přenos souborů s rozhraním USB 3.0
* Společnost Samsung si uvědomuje, že snadné a rychlé přenášení souborů je pro uživatele počítačů velice důležité. Nejnovější port USB 3.0 byl proto navržen tak, aby poskytoval požadovanou rychlost. Přenášení filmů ve vysokém rozlišení s tímto portem trvá jen několik sekund a zároveň zůstává zachována kompatibilita se zařízeními USB 2.0 a 1.1. Rozhraní USB 3.0 poskytuje tak skvělé možnosti, až je tomu obtížné uvěřit.

Špičkové připojení s technologií Bluetooth 3.0 High Speed
* Užívejte si bezdrátového přenosu médií a jiných dat ? zvuku, videa, tiskových dat a dalších ? mezi vašimi elektronickými zařízeními pomocí vylepšené technologie Bluetooth 3.0 High Speed. Tato technologie nabízí přenosovou rychlost 24 Mb/s, která je osmkrát vyšší než u technologie Bluetooth 2.1 (3 Mb/s), a zdokonalené řízení napájení pro delší životnost baterie.

Vdechněte svým multimédiím život pomocí ostrosti a čistoty vysokého rozlišení
* Notebook RF511 s displejem LCD s vysokým rozlišením a podsvícením LED poskytuje ty nejostřejší obrazy a nejbohatší barvy. Díky jeho širokoúhlému poměru stran 16:9 si také budete moci vychutnat filmy ve vysokém rozlišení a hry v tom nejvěrnějším podání, bez rušivých černých pruhů.

Nabíjení z portu USB ve spánku
* Na vaši další cestu vám bude stačit o jeden kabel méně. Notebook Samsung RF511 umožňuje nabíjet mnoho přenosných zařízení, jako například mobilní telefon nebo MP3 přehrávač, přímo z nabíjecího portu USB. A notebook při tom dokonce ani nemusí být zapnutý.

Rychlé spuštění
* V pokročilém režimu spánku notebook uloží data na pevný disk i do paměti. Když znovu otevřete víko notebooku, funkce rychlého spuštění během několika sekund uvede počítač do stavu, ve kterém jste jej zanechali.

Funkce AllShare?
* Funkce AllShare? společnosti Samsung společně s technologií DLNA umožňují na zařízení AllShare? sdílet a přehrávat multimediální obsah z jiného zařízení, které podporuje funkci AllShare?, jako jsou například televizory, počítače, notebooky a dokonce i mobilní telefony.

Zálohování dat
* Pro případ nenadálého výpadku elektrické energie je notebook vybaven řešením Samsung Recovery Solution, které automaticky vytváří na pevném disku body obnovení systému. Díky tomu budete moci pokračovat v práci tam, kde jste přestali, a zároveň bude zvýšena celková stabilita notebooku.
* Volitelná možnost z výroby


* OS: Windows? 7 Home Premium (64-bit)
* Processor: Intel? Core? i7 Processor2630QM (2.00 GHz, 6 MB L3 Cache)
* LCD Display: 15.6" SuperBright 300nit HD LED Display (1366 x 768), Antireflexní
* Rozměry: 379.6 x 255.5 x 31.4 ~ 37mm
* Váha (kg): 2.6 Kg
* Grafická karta : NVIDIA? GeForce with CUDA? GT 540M Graphics, Optimus? technology
* Grafická paměť: 2GB DDR3
* Systémová paměť: 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1)
* Paměťový slot: 2 DIMM Slots
* HDD: 750GB S-ATA? Hard Drive (5400RPM)
* ODD: Super Multi Dual Layer (S-ATA)
* Main Chipset: Intel? HM65
* Zvuk: HD (High Definition) Audio
* Sound Effect: SRS 3D Sound Effect, Mic Noise Suppression
* Speaker: 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
* Integrovaná kamera: 1.3 Mpix, HD Webcam
* Wired Ethernet LAN: Gigabit LAN
* Wireless LAN: 802.11bg/n
* Bluetooth: Bluetooth V3.0 High Speed
* VGA connector: YES
* S-Video (TV-out): NO
* HDMI connector: YES
* Headphone-out: YES
* Mic-in: YES
* Internal Mic: YES
* PC CardBus Slot: NO
* USB port: 2 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0
* Multi Card Slot: 4-in-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC)
* Dock Port: NO
* iEEE1394: NO
* RJ11 (Modem): NO
* RJ45 (LAN): YES
* TV Antenna: NO
* DC-In (Power Port): YES
* Keyboard Type: 101 Key, 104 Key
* Touch Pad: Touch Pad (Scroll Scope, Flat Type)
* AMT: NO
* Virus: Norton Internet Security (60-day Trial)
* Security: BIOS Boot Up Password, HDD Password
* Lock: Kensington Lock Port
* Recovery: Samsung Recovery Solution
* AC Adapter: 90 Watt
* Standard Battery: 6 cell, 5200mAh
* Installed S/W: Samsung Update Plus, Easy Display Manager, Easy Battery Manager, Easy Network Manager, Easy SpeedUp Manager, Adobe Reader, Samsung Support Center, Microsoft Office Starter 2010

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook SAMSUNG RF511 (NP-RF511-S04CZ)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ETA
> BALENCIAGA
> KOSMETIKA
> SEAGATE
> GISLAVED
> SIMPLY YOU
> MBS
> TWIST/BESTRON
> POLAR
> ALBI
> SODASTREAM
> DREWEX
> ANNICK GOUTAL
> YO
> FARLIN
> SKULLCANDY
> HANNAH MONTANA
> HOCO
> BIRD JEWEL
> BALMAIN
> TEFAL
> OPTICUM
> AROMEDICA
> BEKO
> CELINE DION
> ASUS
> GIANT
> Swarovski
> LANDSAIL / DELINTE
> VERBATIM
> TECHNISAT
> TRUSSARDI
> ALLIT
> LUVION
> ACRONICS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml