NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | ovladače, drivers | splátky | odborná pomoc | hodinky | led monitory |
Český manuál a návod

Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)

Český návod k použití Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) - Akvarijní testy na amoniak,
               

 

Návod k použití Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)

Český návod k použití Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HAGEN. Přečtěte si také diskuzi k Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865).
Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)
Český návod HAGEN k použití výrobku Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HAGEN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HAGEN
6) Značka: HAGEN
7) EAN kód: 0015561178655
Návod k použití Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)

Jste-li majitelem Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) od HAGEN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) -
Akvarijní testy na amoniak, dusičnany, dusitany a pH test.

Test na amoniak pro sladkou vodu: Amoniak vzniká jako hlavní odpadní produkt ryb, který je vylučován žaberní membránou a močí ale i rozkladem částí rostlin. Ve vodě může být přítomen ve formě amoniaku, jenž je pro ryby prudce jedovatý a jako méně škodlivé amonium. Je-li akvárium ve zdravé rovnováze, toxický amoniak v něm prokticky není přítomen. Koncentrace amoniaku by měla být pravidelně kontrolována během záběhové fáze, pro kontrolu biologické vodní rovnováhy, při výrazných zásazích do akvária, především po medikamentózní léčbě. Hodnota pH by měla být kontrolována pravidelně neboť může mít bezprostřední dopady na zdraví a dobrý stav ryb a rostlin.

Test na dusičnany pro sladkou i mořskou vodu: Určení obsahu dusičnanů je důležité pro stanovení vlastností vody. Vysoká koncentrace dusičnanů svědčí o znečištění a potřebě částečné výměny vody. Navíc jejich vysoký obsah podporuje nekontrolovatelnou tvorbu řas. Navíc, jak ukázalo mnoho studií, koncentrace vyšší než 110 mg / l značně zvyšuje stres a snižuje odolnost proti nemocím u mnoha druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb. Proto je vždy důležité udržovat hladinu dusičnanů pod hranicí 110 mg / l. V mořské vodě je obsah dusičnanů důležitý zejména pro bezobratlé; v akváriích, kde žijí bezobratlí, by koncentrace dusičnanů nikdy neměla přesáhnout 20 mg / l.

Test na dusitany pro sladkou i mořskou vodu: Již nízké koncentrace nitridu jsou pro ryby prudce jedovaté. Nasazení ryb je možné teprve tehdy, nelze-li již naměřit žádnou koncentraci nitridu. Test by měl být prováděn při zřizování akvária, poté v pravidelných intervalech, dále po výrazných zásazích do akvária, po medikamentózní léčbě, výměně vody a čištění filtru.

pH test 4,5-9,0 pro sladkou i mořskou vodu: Ideální test pro určení hodnoty pH na velké širokopásmové škále s odstupňováním po 0,5. Díky určení hodnoty pH vody v akváriu (kyselá nebo zásaditá) lze snadno stanovit, zda odpovídá specifickým potřebám ryb a rostlin. Doporučuje se pH měřit týdně, vždy v jinou hodinu, abyste mohli zaznamenat případné rozdíly, které by mohly nepříznivě ovlivnit dobrou kondici obyvatel akvária. Vždy otestujte pH než do akvária nasadíte nové rybky.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Nutrafin Master Mini Test Set 1ks (101-7865)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GRAND Soleil
> LEGO
> BABABING
> TETRA
> LEXAR
> DACOM PHARMA
> DAVIDOFF
> REDSTAR
> COWON
> GISLAVED
> BOBBI BROWN
> ALAIN DELON
> B.F.GOODRICH
> NORCO
> TOPFIELD
> GREEN GARDEN
> PREMIO
> ALTERMED
> Valira
> ZEKIWA
> PIZ BUIN
> REGAL
> FRENZY
> NESTLÉ
> PELLS
> ERGOTRON
> CHOPO
> STANLEY
> EMILIO PUCCI
> JESUS DEL POZO
> BOURJOIS
> ONTARIO
> Cyclone
> Plastkon
> AVACOM

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml