NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | led monitory | šperky | hodinky | recenze | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g

Český návod k použití Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g - PI
               

 

Návod k použití Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g

Český návod k použití Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PIZ BUIN. Přečtěte si také diskuzi k Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g
Český návod PIZ BUIN k použití výrobku Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PIZ BUIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PIZ BUIN
6) Značka: PIZ BUIN
7) EAN kód: 3574660099164
Návod k použití Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g

Jste-li majitelem Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g od PIZ BUIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g -
PIZ BUIN - jedna z celosvětově nejúspěšnějších značek zaměřených na ochranu pokožky před negativními vlivy slunečního záření - před novou sezónou kompletně obnovila svou horskou linii Montain zaměřenou na péči o pleť během zimy.
Zima na horách se sluneční péčí Mountain Range kosmetické značky Piz Buin. Piz Buin představuje novou sluneční řadu určenou pro pobyt v zimě na horách. Pomocí moderních technologií a nejnovějších poznatků o působení slunečních paprsků na lidskou pokožku i za extrémně náročných situací zaručuje maximální ochranu.
Technologie: Piz Buin vůbec poprvé představil fotostabilní technologii UVA/UVB filtrů, která poskytuje 100% ochranu po celou dobu i v nejextrémnějších zimních podmínkách. Přípravky Piz Buin chrání před větrem a zimou a zároveň předchází ztrátě hydratace pokožky pomocí ochranného filmu, který na ní vytváří. UVB filtry předchází spálení, zatímco UVA filtry chrání před předčasným stárnutím pokožky.
Textura: inovovaná formule se vyznačuje jedinečnou lehkou konzistencí bez olejů, díky které se rychle vstřebává, umožňuje pokožce "dýchat" a zanechává ji po aplikaci hladkou, pružnou, bez nadměrné mastnoty a s čistými póry. Všechny přípravky Piz Buin jsou voděodolné, mimořádně dobře ochraňují i při náročných sportovních a outdoorových aktivitách.
Testování: nové přípravky byly úspěšně testovány v Himálajích, aby byla dostatečně ověřena jejich schopnost ochrany za extrémních horských podmínek jako je intenzivní slunce, silný vítr a zima. Dvoutýdenní expediční tým, který vedl dermatolog dr. Giovanni Leone, provedl řadu přesných testů v nadmořské výšce 5000 m. Vynikající výsledek experimentu byl potvrzením náročných testů prováděných v nejmodernějších laboratořích.
 
 
 
 
Ať už vás baví lyžování, horolezectví, snowboarding či jen toulky po zasněžených horách, PIZ BUIN vám poskytne přesně tu ochranu, kterou potřebujete. Výsledkem je maximální potěšení ze slunečních paprsků a krásný, zdravý odstín vaší pokožky. Zapomeňte na obavy a žijte v jistotě, že je vaše pleť plně připravena na poby na slunci, v zimě i na větru.
Jak používat: aplikujte na rty dle potřeby.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Ochranný balzám na rty SPF 20 (Mountaint Sun Lipstick SPF 20) 4,9 g

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> VREDESTEIN
> BLOMBERG
> USHER
> LUXTRONIC
> MIX PUPS
> P + P KARTON
> SIGMA SPORT
> MARMOL & SON, INC.
> THRUSTMASTER
> ADIDAS
> Screenshield
> GARMIN
> MANGO
> OEM
> FRANKE
> MATADOR
> SEE YOU
> LOCK&LOCK
> KODAK
> HALLE BERRY
> CHLOE
> MARIMEX
> MSI
> AROMEDICA
> SALVATORE FERRAGAMO
> FIFTY CENTS
> POLAR
> LEXMARK
> Scheppach
> AVICENTRA
> DRAŽICE
> RICHMORAL
> KLEIN
> MEMOREX
> HAGEN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml