NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | led monitory | dětské potřeby | zaruka a servis | kosmetika | hodinky | autosedačky |
Český manuál a návod

PM Amino Progress 120 kapslí

Český návod k použití PM Amino Progress 120 kapslí - Produkt Amino progress obsahuje:  L-a
               

 

Návod k použití PM Amino Progress 120 kapslí

Český návod k použití PM Amino Progress 120 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k PM Amino Progress 120 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním PM Amino Progress 120 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PURUS MEDA. Přečtěte si také diskuzi k PM Amino Progress 120 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro PM Amino Progress 120 kapslí
Český návod PURUS MEDA k použití výrobku PM Amino Progress 120 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PURUS MEDA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PURUS MEDA
6) Značka: PURUS MEDA
Návod k použití PM Amino Progress 120 kapslí

Jste-li majitelem PM Amino Progress 120 kapslí od PURUS MEDA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

PM Amino Progress 120 kapslí -
Produkt Amino progress obsahuje:  L-arginin - přírodně vyskytující se L-forma působící na redukci cholesterolu, snížení krevního tlaku a zlepšení krevní cirkulace. U mužů zvyšuje tvorbu spermatu, používá se k léčení některých forem impotence. L-lysin - podporuje růst a obnovu tkání, produkci hormonů, enzymů a protilátek. L-lysin pomáhá v boji proti herpetickému viru. Chrání též srdce a cévy a pomáhá detoxikovat organismus od olova. L-glycin - účastní se metabolických procesů a podporuje výkonnost zejména během vytrvalostních výkonů. Cholin - nezbytná živina ze skupiny B vitamínů. Hraje důležitou roli ve vývoji mozku, funkci jater a kardiovaskulárního zdraví. Podporuje paměť a rozvoj mozku, zvyšuje energii, pomáhá jako prevence proti nádorovému onemocnění. L-glutamin - tvoří zhruba polovinu všech aminokyselin v krvi a svalech. Slouží jako surovina pro syntézu jiných aminokyselin a společně s glukózou jako zdroj energie. Cr3+ - podporuje odbourávání tuků a snižuje chuť na sladké. Složení v  1 kapsli: 172,5 mg L-arginin, 132,5 mg L-lysin, 117,5 mg L-glycin, 17,5 mg Cholin, 10 mg L-glutamin, 0,1 mg chlorid chromitý, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (stearan hořečnatý rostlinný) Dávkování: 2-4 kapsle večer Balení: 120 kapslí - dávka na 1-2 měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používaní jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro těhotné ženy a kojící matky, není určeno pro děti. Schváleno Hlavním hygienikem ČR pod číslem OVZ-350-10.05.2006-22600.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Purus Meda.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití PM Amino Progress 120 kapslí - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k PM Amino Progress 120 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> NANTONG
> GODDESS
> TED LAPIDUS
> ANNICK GOUTAL
> GÖTZ
> WALMARK
> BONTEMPI
> GHOST
> DIVERSEN
> ORION
> LOREAL PROFESSIONNEL
> EMANUEL UNGARO
> POHODA
> LOMANI
> MAVALA
> WOODSTER
> COSTUME NATIONAL
> ADOBE
> SILVERLIT
> Termomont
> LOUIS FERAUD
> NAHÁCKÝ
> MANE
> RKC
> DINO HORIZONS
> Kärcher
> JEAN PAUL GAULTIER
> HOMELITE
> BOGNER
> EZIDRI
> WELLA PROFESSIONAL
> KLEIN
> AMEFA
> MARINA DE BOURBON
> Hello Kitty

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml