NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | odborná pomoc | led monitory | dětský nábytek | dětské potřeby | kočárky | hračky |
Český manuál a návod

Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA

Český návod k použití Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozd
               

 

Návod k použití Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA

Český návod k použití Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SIMPLY YOU. Přečtěte si také diskuzi k Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA
Český návod SIMPLY YOU k použití výrobku Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SIMPLY YOU
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SIMPLY YOU
6) Značka: SIMPLY YOU
7) EAN kód: 8594059732323
Návod k použití Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA

Jste-li majitelem Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA od SIMPLY YOU a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA -
PopisPriessnitz Kloubní výživa Komplex je doplněk stravy v tabletách, který se vyznačuje vyváženým složením napomáhajícím k regeneraci a ochraně kloubů. Účinná kombinace látek glukosaminu HCI, chondroitin sultátu a boswellie zajišťuje efektivní výživu pro klouby.

Kdy Priessnitz Kloubní výživa Komplex pomáhá:

?vyživuje klouby a chrupavky,
?zvyšuje pevnost, pružnost a tvorbu kloubní chrupavky,
?zvětšuje rozsah pohybu chrupavky,
?uvolňuje od bolesti a zánětu,
?zmírňuje problémy s klouby a hojení poškozených kloubů,
?tlumí zánětlivé procesy,
?zlepšuje pohyblivost kloubů.

Produkt Priessnitz Kloubní výživa Komplex obsahuje:

?Glukosamin hydrochlorid - zmírňuje bolesti, ztuhlost a otoky kolen, prstů a jiných kloubů postižených artrózou nebo revmatoidní artritidou. Pomáhá zmenšovat spondylotické obtíže v oblasti krční, hrudní a bederní páteře. Podporuje urychlení hojení po výronech, posilování kloubů a preventivně působí proti jejich možnému pozdějšímu poškození.
?Chondroitin sulfát - má příznivé účinky proti bolesti a zánětu při artróze kloubů. Vysokou schopností, vázat vodu ve tkáni, zabezpečuje mechanické vlastnosti chrupavky.
?Extrakt z boswellie - vysoce účinná látka s výrazným protizánětlivým a antiartritickým účinkem. Zmírňuje zánětlivé procesy a má příznivé účinky na mírnění projevů osteoartrózy. Pomáhá při ranní ztuhlosti a zlepšuje pohyblivost kloubů.
?Mangan - podílí se na správném vývoji kostí, chrupavek a měkkých tkání, zlepšuje proces regenerace chrupavky.
?Vitamín C - je důležitý pro tvorbu kolagenu a pojivových tkání, zvyšuje obranyschopnost organismu a působí jako antioxidant.
Složení v jedné tabletě500 mg glukosamin hydrochlorid, 222 mg chondroitin sulfát, 50 mg boswelie (Boswellia serrata, extrakt), 13,15 mg glukonan manganatý, 10 mg vitamín C, polyvinylpyrolidon, mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, stearan hořečnatý, barviva E104, E132, E133, E171

Dávkování3 tablety denně

Balení180 tablet - dávka na 2 měsíce + Priessnitz Kloubní mazání Antiflogistic 75 ml ZDARMA + poukázka na ozdravný pobyt v hodnotě 500 Kč ZDARMA

UpozorněníDoplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučení denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Priessnitz Kloubní výživa Komplex 180 tbl. + Kloubní mazání 75 ml ZDARMA + Poukázka na ozdravný pobyt ZDARMA

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MUELHENS
> AGFA
> ORBIT
> RIKEN
> MARIMEX
> DREAMWORKS
> DOG CONTROL
> Somat
> BEYONCE
> NIKOS
> SOLID
> BRIT
> VERA WANG
> ARAMIS
> PRAKTICA
> MEXX
> BOGENA
> BEN ELECTRONIC
> ISSEY MIYAKE
> PINNACLE
> XTREAMER
> DAFIKO
> NYLABONE
> MY BREST FRIEND
> LANITPLAST
> ROCCOBAROCCO
> NOKIA
> X-PAD
> Marian Plast
> TOPFIELD
> FISKARS
> Swissdent
> STELLA MCCARTNEY
> BIODERMA
> BIBUS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml