NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | splátky | kosmetika | dětské potřeby | recenze |
Český manuál a návod

Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228)

Český návod k použití Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) -
               

 

Návod k použití Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228)

Český návod k použití Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NINTENDO. Přečtěte si také diskuzi k Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228)
Český návod NINTENDO k použití výrobku Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NINTENDO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NINTENDO
6) Značka: NINTENDO
7) EAN kód: 0045496902018
Návod k použití Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228)

Jste-li majitelem Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) od NINTENDO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) -
FlingSmash je zbrusu novou herní sérií od Nintenda, která kombinuje herní principy tenisu, pinballu a arkanoidu v jedné originální a neotřelé plošinovce, jakou svět ještě nespatřil. A nejen hra působí jako z jiného vesmíru, ale také ovládání, protože spolu v balení s hrou FlingSmash přichází ovladač Wii Remote Plus, který sice vypadá jako klasický Wii Remote, ale obsahuje v sobě už zabudované příslušenství Wii Motion Plus, které k hrání tohoto titulu potřebujete. Příběh Hlavním hrdinou FlingSmash je Zip, maličký hrdina ve tvaru míčku, který umí podle získaného power-upu změnit své vlastnosti. V jednom levelu tak může skákat jako hopík a v jiném může být těžký jako kámen. Celkem se Zipem proskáčete 8 pestrobarevných světů ve snaze, porazit zlého Omminuse, který stojí za napadením mírumilovného tropického ostrova Suthon Island a jeho obyvatelům tak zachránit život. A Aby se Zip necítil osaměle, můžete pozvat druhého hráče ke hrání v kooperačním módu. Ten pak ovládá Zipova kamaráda Pipa. Ovládání S touto hrou oslaví svůj příchod i zbrusu nový ovladač Wii Remote Plus, který sice vypadá jako klasický Wii Remote, ale obsahuje už v sobě zabudované všechny prvky příslušenství Wii Motion Plus, který jste doposud museli externě připojovat k Vaši Wii Remote. Výhoda spočívá jednoduše v tom, že se na konci Vaši Wii Remotu nenachází nic, co by ovladač prodlužovalo a přídavalo na hmotnosti. FlingSmash se bez prvků Wii Motion Plus neobejde, neboť jen díky ním je možné Zipa a Pipa navigovat skrze jednotlivé úrovně s naprostou přesností. K oběma hrdinům se chováte jako k tenisovému míčku. Wii Remotem je odpálíte požadovaným směrem, pod chtěným úhlem a se chtěnou rychlostí. Pak už jen sledujete jak letí herním světem, odráží se od překážek a drtí vše, co jim přijde do cesty. Samozřejmě jen dokud jim nedojde energie, kterou získali sílou Vašeho švihu. Vývojáři mysleli také na leváky, a tak je změnit úmístění hrdinů na obrazovce, načež se hra celkově odehrává v opačném, pro leváky správném, směru. Bonusy Postupem ve hře je možné odemnout několik miniher a až osm bonusových levelů. Minimální konfigurace - herní konzole Wii - herní ovladač Wii Remote + příslušenství Wii Motion Plus nebo herní ovladač Wii Remote Plus (v balení s hrou) Lokalizace: angličtina

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Příslušenství pro konzole NINTENDO Remote Plus Black + FlingSmash (NIWP228)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> KASPERSKY
> GWEN STEFANI
> LAMAZE
> MAXXIS
> CANON
> ROMO
> CAROLINA HERRERA
> HEIDRUN
> ACRONICS
> MAGIC CAT
> CATLER
> HUGO BOSS
> LOLITA LEMPICKA
> Swarovski
> Spokey
> VIKTOR & ROLF
> PRESTIGIO
> GAPPPAY
> IMEDEEN
> MORGAN
> MICROSOFT
> ARDES
> THRUSTMASTER
> MICHAEL JORDAN
> GAP
> STEBA
> JEAN PATOU
> SimCam
> JOY PARK
> JIL SANDER
> KETER
> PINNACLE
> HUBERT DE MONTANDON
> AEG
> EUROCASE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml