NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | splátky | dětské potřeby | peníze a půjčky | kosmetika | zaruka a servis | recenze |
Český manuál a návod

ProActiv Quattro 180 tbl.

Český návod k použití ProActiv Quattro 180 tbl. - Osteoartróza je nejrozšířenějším onemocněním
               

 

Návod k použití ProActiv Quattro 180 tbl.

Český návod k použití ProActiv Quattro 180 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k ProActiv Quattro 180 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním ProActiv Quattro 180 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k ProActiv Quattro 180 tbl..
ProActiv Quattro 180 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro ProActiv Quattro 180 tbl.
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku ProActiv Quattro 180 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití ProActiv Quattro 180 tbl.

Jste-li majitelem ProActiv Quattro 180 tbl. od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

ProActiv Quattro 180 tbl. -
Osteoartróza je nejrozšířenějším onemocněním synoviálních kloubů. Kloubní chrupavka se rozkládá a atrofuje. Kost na okrajích postiženého kloubu reaguje tvorbou kostních výrůstků. Druhotně mohou být postiženy i měkké tkáně v okolí kloubu, zejména vazy. Ve svém důsledku vede toto onemocnění k deformaci kloubní kresby, k omezení kloubní hybnosti a k bolestem kloubů.   Kdy ProActiv Quattro pomáhá: příznivě působí při lehčí, střední i těžší bolesti páteře a kloubů, je součástí prevence proti osteoartróze, zpomaluje progresi pokročilé osteoartrózy, vyživuje postižené klouby, u osob středního a vyššího věku, u osob s nadměrně zatěžovaným kloubním aparátem (např. osoby s nadváhou, sportovci), u osob s klouby postiženými úrazy a sportovními zraněními.   Produkt ProActiv Quattro obsahuje: Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát - patří do skupiny látek zvaných SYSADOA - symptomaticky pomalu působící látky používané k terapii osteoartrózy. MSM - methylsulfonylmethan - v organismu se chová podobně jako voda, t.j. přechází volně prakticky do všech tkání včetně centrálního nervového systému. Podobně jako síra a některé další její sloučeniny má MSM příznivý účinek zejména u kloubních a svalových bolestí. Vitamin C - je potřebný pro metabolizmus aminokyselin. Tím se podílí na syntéze kolagenu, který je nedílnou součástí chrupavčitého krytu kostí a jeho přítomnost podmiňuje správnou funkci chrupavek, potažmo kloubů. Nedostatek vitamínu C se projevuje menší pevností cévní stěny a zvýšenou krvácivostí. Dále je vitamin C mimo jiné důležitý pro tkáňové dýchání. Podporuje vstřebávání železa, stimuluje tvorbu bílých krvinek, vývoj kostí, zubů a chrupavek, podporuje růst.   Složení v 1 tabletě: 500 mg glukosamin sulfát, 200 mg chondroitin sulfát, 200 mg MSM, 27 mg vitamín C Dávkování: Dospělí 3 tablety denně. Děti od 12 let 1 tabletu denně. Přípravek ProActiv Quattro užívejte optimálně 3 měsíce. Tuto regenerační kúru opakujte 2x ročně. Balení: 180 tablet - dávka na 2 měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Aktivní látky obsažené v přípravku ProActiv Quattro nemají podle současně dostupných lékařských poznatků žádné nežádoucí účinky a kontraindikace.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití ProActiv Quattro 180 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k ProActiv Quattro 180 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> VETRO-PLUS
> Garant
> M + M
> KOSS
> JACQUES BOGART
> PIATNIK
> HEAD
> DUNLOP
> ROTTEFELA
> URBAN MAN
> KANEBO
> GARMIN
> ALTERMED
> NAFNAF
> MAVALA
> SILVERLIT
> ESET
> EMTEC
> FESTA
> OKI
> BIORA
> MANGO
> IMEDEEN
> Kela
> Nejlepší hračky
> Emsa
> ZONER
> ANDY RODICK
> OSTATNÍ
> YBIKE
> HOLUX
> NIKKO
> FLEXI
> NAVIGON
> CHILLY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml