NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | autosedačky | hračky | recenze | hodinky | kosmetika | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty

Český návod k použití Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty - ZPEVŇOVAČ NA NEHTY (SCIENT
               

 

Návod k použití Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty

Český návod k použití Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MAVALA. Přečtěte si také diskuzi k Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty
Český návod MAVALA k použití výrobku Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MAVALA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MAVALA
6) Značka: MAVALA
Návod k použití Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty

Jste-li majitelem Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty od MAVALA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty -
ZPEVŇOVAČ NA NEHTY (SCIENTIFIQUE) 2 ML
Okraje nehtů jsou částí nehtu a přesto se často lámou. Zkušenosti potvrdily, že právě okraje nehtů vyžadují největší ochranu. Mavala vytvořila zpevňovač na nehty, který okamžitě proniká do okrajů nehtů a posiluje je, čímž zabraňuje rozdělování a třepení. Pomocí jedné až dvou aplikací týdně budou konečky nehtů efektivně zpevněny. Se speciálním aplikátorem pro přesné nanesení. Jak používat: 1x - 2x týdně aplikujte pomocí štětečku na nehtové lůžko, dokud se nehty nespraví. Poté aplikujte jednou za 14 dní. Aplikujte na konečky odlakovaných nehtů. Asi minutu podržte ruku směrem dolů, dokud se zpevňovač nevpije do hloubky. VÝŽIVNÝ KRÉM (NAILCATAN) 15 ML
Představujeme účinné řešení především pro suché, křehké a nerovné nehty. Krém je obohacený o cenné vitamíny a minerály, které vyživují nehty od základů a posilují poškozené a křehké nehty. Obnovuje pružnost nehtů a zároveň dodává hydratační a výživné složky. Zabraňuje dehydrataci, navrací pružnost a celkově posiluje nehty. Nehty poté i rychleji rostou v plné kráse! Lehce se do nehtu vstřebá a dodává mu jedinečnou regeneraci, kterou si zasloužíte! Jak používat: aplikujte každý večer na celý povrch nehtu. Důkladně vmasírujte směrem k pokožce okolo nehtů a nechte působit celou noc. Pro dosáhnutí nejlepších výsledků kúru aplikujte pravidelně každý večer. Lze použít i na nalakované nehty. Jednou týdně doporučujeme aplikovat na čisté nehty a nechat působit celou noc. Vyvarujte se aplikaci přípravku před manikúrou, jelikož Nailactan zanechá na povrchu nehtu ochranný film, který způsobuje zhoršenou přilnavost dalších laků na nehty. DVOUFÁZOVÝ PŘÍPRAVEK NA POSILNĚNÍ NEHTŮ (NAIL SHIELD NYLONISED BASE) 2 x 5 ML
Křehké a lámavé nehty trápí většinu žen. Dvoufázový přípravek na posílení nehtů NAIL SHIELD podporuje odolnost proti lámání a poskytuje extra ošetření potřebné pro zdravý růst nehtů. Jak používat:

Naneste základní vrstvu posilovače MAVALA NAIL SHIELD č.1 ? Nylonised Base na celý povrch nehtu a nechte zaschnout. Tenké nylonové vlákna vytvoří na povrchu nehtu ochranou vrstvu, která působí i během růstu nehtů.
Aplikujte tenkou vrstvu fixačního přípravku MAVALA NAIL SHIELD č.2 - Sealer, který překryje drsné nylonové vlákna a dokonale vyhladí povrch nehtu. V případe velmi poškozených nehtů je potřebné nanést dvě vrstvy. Mezi jednotlivými kroky nechte vrstvy důkladně zaschnout.



NAVÍC JAKO DÁRKY:

KRÉM NA RUCE S KOLAGENEM (HAND CREAM) 15 ML 



Pro kompletní ošetření rukou laboratoře Mavala vyvinuly krém na ruce s nemastnou konzistencí a jemnou vůní, který rychle proniká do pokožky a poskytuje jí potřebnou starostlivost. Denní péče poskytující hydrataci a ochranu vašich rukou. Kolagen společně s rostlinnými oleji obohacenými o alantoin vyhlazuje hrubou kůži a chrání ji před praskáním a zarudnutím. Reguluje buňkový metabolizmus, okamžitě proniká do pokožky, zjemňuje ji a zabraňuje jejímu vysušování.
Jak používat: nanášejte na ruce dle potřeby, nejlépe po umytí rukou a před spaním, důkladně vmasírujte. Při aplikaci na noc použijte rukavice.

PILNÍČKY - OBOUSTRANNÉ 6 KS
Pro úpravu nehtů před použitím dalších přípravků.






Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Sada kompletní péče o měkké a křehké nehty

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BANQUET
> PIERRE CARDIN
> AQUA MEDIC
> KÉRASTASE
> MECCANO
> NIKON
> LA PRAIRIE
> JIVAGO
> PRESTIGIO
> PEXI
> MEMBER'S
> MOSER
> GODDESS
> TED LAPIDUS
> GWÉNAËL MALCORPI
> CADILLAC
> PAUL SMITH
> MAXXIS
> DPS
> SEVYLOR
> FCUK
> REPLAY
> MERKUR
> TVAROH
> MAYSTAR
> JIL SANDER
> GETNET
> PIONEER
> Toni&Guy
> LENOVO
> UNIOS PHARMA
> ROYAL
> DREAMWORKS
> SKULLCANDY
> PETLAS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml