NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | dětské potřeby | splátky | led monitory | kočárky | šperky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940)

Český návod k použití SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) - Notebook řa
               

 

Návod k použití SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940)

Český návod k použití SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940)
Český návod SAMSUNG k použití výrobku SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
Návod k použití SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940)

Jste-li majitelem SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) -
Notebook řady Samsung SF510 nabízí jedinečný styl a výkon pro všechny, kteří jsou stále v pohybu. Od ostatních notebooků se odlišuje nejen svým unikátním, štíhlým a ladně zakřiveným designem, ale také bezkonkurenčním výkonem. Špičkový procesor Intel? Core? i5* vám poskytne veškerý výkon, který budete potřebovat, a díky baterii s delší výdrží budete moci svobodně vyrazit na cestu, aniž byste si museli dělat starosti s dobíjením. Pokud požadujete více než jen atraktivní design, určitě oceníte i další funkce včetně širokoúhlého antireflexního displeje s vysokým rozlišením, úhlopříčkou 39,6 cm (15,6") a podsvícením LED, který jistě uspokojí vaše potřeby a nabídne vám obrazově strhující zážitek při sledování videa. A díky funkci rychlého spuštění, rychlejším možnostem připojení a lehké konstrukci brzy oceníte skvělou kombinaci přenositelnosti a výkonu, kterou tento notebook nabízí. S notebookem řady SF tak zůstanete moderní a trendy, aniž byste museli slevit z výkonu.

Vynikněte díky stylovým křivkám
Vaše hledání elegantního designového počítače je u konce ? přichází ultrapřenosný notebook Samsung SF510. Tento notebook se vyznačuje jedinečným a zdaleka nejstylovějším designem s ladně zakřiveným tvarem a ergonomickým profilem, který je na míle vzdálený běžnému designu notebooků s rovnými hranami a pravými úhly. Moderní exteriér s chromovou dekorativní linií doplňují vnitřní součásti, ke kterým patří ostrůvková klávesnice se zdokonalenou přesností a ergonomická ploška pro ovládání pomocí gest.

Užívejte si dlouhodobý výkon pokročilé grafiky
Grafická karta NVIDIA? Optimus?, která využívá energeticky úsporný čip NVIDIA GeForce 310 M 1 GB*, nabízí vynikající možnosti přehrávání multimédií a špičkový grafický výkon pro intenzivní hraní 3D her. V jednodušších aplikacích se navíc automaticky přepíná na interní grafický adaptér Intel, čímž prodlužuje životnost baterie. Bez ohledu na to, zda si chcete vychutnávat hry nebo své oblíbené filmy, díky grafické kartě NVIDIA? Optimus? si je můžete nosit s sebou a užívat si je v naprosto plynulém a realistickém zobrazení, aniž by hrozilo příliš rychlé vyčerpání baterie.

Spuštění během tří sekund
Když je notebook v pokročilém režimu spánku, důležitá data a konfigurace systému jsou uloženy na pevném disku i v paměti počítače, aby k nim bylo možné rychle přistupovat. Po zvednutí víka notebooku se aktivuje funkce rychlého spuštění, která během pouhých tří sekund převede počítač z pokročilého režimu spánku do pracovního režimu. Funkce rychlého spuštění poskytuje zvýšené zabezpečení, takže ani při náhlém výpadku elektrické energie nebo při výměně baterie nepřijdete o žádná data nebo informace.

Více možností díky delší výdrži a životnosti baterie
Notebook řady SF510 od společnosti Samsung poskytuje díky svému energeticky úspornému provozu a mimořádné, až 7,5 hodinové* výdrži baterie dokonalou mobilitu a svobodu ? budete mít spoustu času na dokončení úkolů nebo na zábavu, aniž byste si museli dělat starosti s tím, jak dlouho ještě baterie vydrží. Pokročilá lithium-polymerová baterie také využívá inovativní nabíjecí technologii společnosti Samsung a má až třikrát delší životnost než typická baterie v notebooku, takže s ní můžete vyrazit kamkoliv.

Přistupujte ke všem multimédiím pomocí technologie AllShare?
Pomocí aplikace Easy Content Share, založené na technologii AllShare?, můžete bezdrátově přehrávat videa, fotografie a hudbu ze všech zařízení Samsung s certifikátem DLNA (Digital Living Network Alliance) včetně fotoaparátů a mobilních telefonů. Díky této technologii můžete snadno a bez potíží přenášet obsah ve vysokém rozlišení z notebooku na televizor nebo bezproblémově sdílet videa a fotografie z mobilního telefonu, a to bez zdlouhavého zapojování kabelů.

Ponořte se do realistického prostorového zvuku SRS Premium Sound
Technologie SRS Premium Sound? vám poskytne širší ideální místo pro poslech přirozeného a realistického prostorového zvuku při poslechu hudby, sledování filmů nebo hraní her. Notebook SF510 poskytuje zesílené basy, krystalicky čisté dialogy a lepší možnosti řízení rozlišení k zajištění maximální čistoty vyšších frekvencí.

Přímé zasílání souborů s technologií Easy File Share
Užívejte si snadné sdílení souborů mezi dvěma počítači v malé vzdálenosti od sebe ? stačí jen přepnout notebook do režimu Wi-Fi ad-hoc. Budete moci přímo a snadno odesílat, převádět a ukládat velké multimediální soubory, aniž byste k tomu potřebovali centrální přístupový bod. Řešení Easy File Transfer v notebooku SF510 šetří váš čas a sdílení souborů, filmů, hudby a fotografií s ním není nepříjemností, ale potěšením.

SAMSUNG Notebook SF510

Procesor: Intel? Core? i5 Processor 480M (2.66 GHz, 3 MB)
Chipset: Intel HM55
Paměť: 4GB (DDR3 / 2GB x 2)
HDD: 500 GB (5400 rpm S-ATA)
Optická mechanika: Super Multi Dual Layer (S-ATA)
Display: 15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 lesklý
Grafika: nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic, 1GB gDDR3)
Audio: HD (High Definition) Audio, SRS Premium Sound Effect, 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
Operační systém: Windows? 7 Home Premium (64b)
Další výbava: Web Camera, Gigabit LAN, 802.11bg/n Compliant, Bluetooth V3.0 High Speed, 6 Cell Battery - 5500mAh, 4-in-1 (SD, SDHC, MMC,SDXC), HDMI konektor, integrovaný mikrofon
Váha: 2,47 kg
Záruka: 2 roky v servise (Do 3 dnů je možné uplatnit DOA reklamaci)
Barva: slonovinová kost / šedá
Servisní partneři ČR: Český servis, a. s. BRITEX-CZ, s.r.o. SK: C.C.C s.r.o., Bratislava

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k SAMSUNG SF510 (NP-SF510-S03CZ) - zboží se slevou (202282940)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HERB PHARMA
> HUMMER
> DREMEL
> ONTARIO
> CREED
> Marian Plast
> SALOOS
> MSI
> ANTONIO PUIG
> H+H
> RIGID
> JACQUES BOGART
> Česká soda
> Joerex
> VDO
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> GOODYEAR
> BIODERMA
> JOHN VARVATOS
> JOHN
> MENALUX
> DELPHARMEA
> SAMSUNG
> MARCHIORO
> CHILLY
> Eaget
> PURINA PRO PLAN
> HOLUX
> ROC
> GIORGIO BEVERLY HILLS
> RÖMER
> SIGMA
> UNIROYAL
> TIFFEN
> MEMOREX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml