NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | šperky | dětské potřeby | hodinky | splátky | kočárky | návody a manuály |
Český manuál a návod

Sarapis Soja 60 kapslí

Český návod k použití Sarapis Soja 60 kapslí - Vhodná kombinace fytoestrogenů ze sóji i z červe
               

 

Návod k použití Sarapis Soja 60 kapslí

Český návod k použití Sarapis Soja 60 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Sarapis Soja 60 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Sarapis Soja 60 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Sarapis Soja 60 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Sarapis Soja 60 kapslí
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Sarapis Soja 60 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 9005333000711
Návod k použití Sarapis Soja 60 kapslí

Jste-li majitelem Sarapis Soja 60 kapslí od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Sarapis Soja 60 kapslí -
Vhodná kombinace fytoestrogenů ze sóji i z červeného jetele zajišťuje širší spektrum účinku, než je tomu při použití fytoestrogenů pouze z jednoho zdroje. Fytoestrogeny podporují snížení rizika centrální mozkové příhody.    Kdy Sarapis Soja pomáhá: odstraňuje klimakterické vegetativní potíže (např. návaly horka a potu, bolesti hlavy, migrény, bušení srdce, podrážděnost, deprese, zvýšená únava, poruchy koncentrace, závratě, nespavost) příznivě působí při pálení a svědění v pochvě, má pozitivní vliv při snížení libida, podílí se na snižování cholesterolu, potlačuje riziko vzniku aterosklerózy, osteoporózy, infarktu myokardu a mozkové mrtvice, stimuluje životní energii, podporuje správnou činnost srdce, udržuje zdravý stav pokožky, očí, zubů, dásní, vlasů, sliznic a žláz, zpomaluje odbourávání kostní hmoty a podporuje ukládání vápníku v kostech, snižuje ztráty vápníku močí.   Složení v 1 kapsli: 24 mg lyofilizovaná včelí mateří kašička (odpovídá 72 mg čerstvé), 180 mg květní pyl, 100 mg fermentovaný pyl, 37,5 mg extrakt ze sojových bobů, 25 mg extrakt z červeného jetele (s obsahem 25 mg isoflavonů, 20 mg vitamínu C, 3 mg železa) Dávkování: 1 kapsle 2x denně (ráno na lačno a večer)  Balení: 60 kapslí Upozornění: Doplněk stravy. Přípravek není určen pro děti. Nevhodné pro osoby alergické na včelí produkty. Vedlejší a nežádoucí účinky nejsou známy. Přípravek mohou užívat i ženy se zánětem žil, vysokým krevním tlakem a cukrovkou.   Další informace o SARAPIS Soja naleznete v článku Obtěžují vás klimakterické potíže.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Sarapis Soja 60 kapslí

Vložit nový příspěvek Sarapis Soja 60 kapslí

Předmět: Přibývání na váze
Datum: 2014-01-20 15:37:25Autor: Marie
Dobrý den,

sarapis soju užívám již zhruba půl roku. Moc mi pomohl při nepravidelné a bolestivé menstruaci. Bohužel jsem za tu dobu přibrala 3 kg, které nemůžu dát dolů a samozřejmě vím, že to není ze vzduchu, ale mám velkou chuť k jídlu. Také se mi zvětšila prsa o 1 velikost. Nikdy jsem neměla takové ženské tvary. Bohužel se ale obávám, aby to nepokračovalo dál. Zkoušela jsem vysadit, ale bohužel okamžitě se mi cyklus rozhodil a opět jsem měla velké bolesti při menstruaci. Jinak se mi zlepšila i pleť i depresivní nálada, takže sarapis je pro mne 1 ! Jenom ta váha mne mrzí. Je možné užívat třeba tabl. obden, nebo nahradit něčím jiným ?
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Sarapis Soja 60 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> FUJITSU
> FORESTINA
> SONY ERICSSON
> TALIKA
> ROCHAS
> EZIDRI
> GAMBRINUS
> STRONG
> DAVID BECKHAM
> MEDISANA
> CALEX
> RÖMER
> PIZ BUIN
> GUZZANTI
> BEAPHAR
> Xbox
> JVC
> LEXMARK
> VICTORIA SECRET
> UNIROYAL
> WHITENERGY
> VAN CLEEF & ARPELS
> METABO
> HOZELOCK
> Unicasa
> ANIMALS
> OEM
> LOCK&LOCK
> POINT OF VIEW
> DELTA DIFFUSION
> BLOME
> YOKOHAMA
> FORTRON
> BIOTHERM
> NANKANG

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml