NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | kočárky | peníze a půjčky | led monitory | splátky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

Český návod k použití Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) - Technické parametry: * Záběr (cm): 51 * Motor: B&S
               

 

Návod k použití Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

Český návod k použití Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GTM. Přečtěte si také diskuzi k Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)
Český návod GTM k použití výrobku Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GTM
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GTM
6) Značka: GTM
Návod k použití Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

Jste-li majitelem Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) od GTM a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625) - Technické parametry:
* Záběr (cm): 51
* Motor: B&S 625 EX Series Ready StartTM
* Objem motoru (cm3): 190
* Maximální výkon (kW/hp): 2,6/3,5
* Objem nádrže (l): 0,6
* Objem koše (l): 75
* Nastavení výšky: centrální, 30-90 mm
* Podvozek: ocelový
* Defl ektor, mulčování, boční výhoz: ve standardu
* Průměr kol (mm): 200/280, kuličková ložiska
* Plně složitelná řidítka: ano
* Indikátor plného koše: ano
* Ergonom.tvarované rukojeť
* Výškově přestavitel.rukojeť

Výhody benzinových sekaček GTM Professional
* U multifunkčních sekaček někdy bývá problém, že zvládají spoustu věcí, ale pouze průměrně. Sekačky GTM Professional jsou navržené bez kompromisů.
* Maximální komfort ? ergonomický tvar řidítek snižuje účinně napětí šíjových svalů, ovládací páčky brzdy motoru i pojezdu mají pohodlné rozšíření, plastový panel na většině modelů obsahuje držák na nápoje, výška řidítek se dá přestavit podle velikosti postavy, profesionální nastavení výšky sečení s posilovačem a velkým ovládacím tlačítkem funguje neuvěřitelně lehce, koš má indikátor naplnění, dlouhé madlo koše usnadňuje manipulaci i vysypávání, velká zadní kola nejenom zajišťují záběr na mokrém i svažitém povrchu, ale rovněž usnadňují otáčení stroje, řidítka se dají složit pomocí rychloupínáků a motory Briggs&Stratton nebo GTM zajistí vždy snadné nastartování stroje.
* Maximum funkcí ? pojezd, sběr suché i mokré trávy, sběr suchého i vlhkého listí, mulčování, výhoz bokem a výhoz zadním deflektorem.
* Maximum výkonu ? sekačky jsou vybaveny výkonnými značkovými motory GTM nebo Briggs&Stratton. Šasi 46 cm má buď motor GTM se sytémem OHV a s velkým pracovním výkonem 4,0 hp nebo motor B&S série 500. Šasi 52 cm má nejlepší motory ze série 600, typ 625 nebo 675 Ready Start. Systém Ready Start je systém komfortního nastartování stroje bez nutnosti nastřikovat palivo či ovládat sytič. Navíc navíjecí spouštěč zabírá dříve, čímž se dosáhne kratšího a lehčího tahu za startovací lanko. Úspora energie je celých 30%. Podle podmínek se navíc u sekačky dají regulovat otáčky motoru a tím do jisté míry i rychlost pojezdu. Pro plné využití výkonu motoru za různých podmínek GTM nabízí i vrcholný model s moderní 4 rychlostní převodovkou francouzské společnosti GT.
* Maximum know-how ? málokterá sekačka Vám naplní koš tak přesvědčivě. Desítky let zkušeností skupiny De Wild s profesionálními stroji, dovolily implementovat poznatky i do designu sekaček pro běžné užívání. Tráva je nejprve narovnána speciálním hřebenem, který se skrývá pod nárazníkem, potom je useknuta širokým tvarovaným nožem z jakostní oceli a díky šasi s tvarem speciálně optimalizovaným pro co nejúčinnější proud vzduchu je dopravena do širokého výhozového tunelu a potom do objemného koše.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

Vložit nový příspěvek Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

Předmět: pojezd GTM 500 sp1 sch
Datum: 2014-05-27 12:09:20Autor: Stribrny Radek
Dobry den,nezapina se pojezd,obcas sepne,lanovod jsem pritahl,nepatilo to.Po sepnuti je citit slebe sepnuti,nekdy sepne.Pokud poradite,dekuji.Stribrny.
Odpovědět


Předmět: pojezd
Datum: 2014-07-27 14:40:30Autor: Karel
Re na pojezd:
Jedna z možností je že je smetené ozubené kolečko v převodovce pojezdu.Kolečko je z plastu, ted jsem to taky řešil výrobou bronzového.Samotné kolečko jako náhradní díl není.Jen komplet převodovka cca kolem 3000 kč.Ale opet plastové kolečko.
Odpovědět


Předmět: pojezdová sekačka GTM 500SP1
Datum: 2016-05-22 20:35:04Autor: Jacák Ladislav
po třech letech mi odešlo plastové šnekové kolečko v převodce pojezdu. Dá se pl. šn.kolečko sehnat samostatně? Cena. Děkuji.
Odpovědět


Předmět: pojezd na sekačku GTM 500SP1 SC H
Datum: 2016-08-01 20:04:01Autor: Honza Domes
Pan Karel má pravdu s kolečkem,akorát já jsem měnil kolečko za super silonové(z lepšího materiálu než původní) bylo to tvrdší a vydrželo několik sekání,další kolečko jsme nechali dělat na 3D tiskárně za 500,-kč a tohle vůbec nezkoušejte.zbytečné!! vyhozené peníze opět měkký plast a hned je po něm...opakuji jedno sekání a je mrtvé. Taky jsem zkoušel co pan Karel ,ne bronz,ale mosaz a super kolečko vydrželo,dlouho a perfektně,ale nevydržela krabice převodovky.tzn. že se mi silou vysmekla s ojnice a roztrhla tělo převodovky.Tělo převodovky je plastové. Z toho vyplývá ,že se to musí opravdu objednat nové celé,kolečko nejde koupit,nejde sehnat a nejde asi vyrobit.Zatím jsem nikoho nenašel.Máme sekačku od r. 2011 a 5 let jezdila bez problémů až teď to prostě odešlo a zkoušíme možnosti opravy.Už nám došla síla a trpělivost a objednali si novou převodovku.Tak to jen pro ostatní se stejnou sekačkou.
Odpovědět


Předmět: Převodovka
Datum: 2016-09-15 16:47:55Autor: Petr Šeps
Tak koukám že to je asi častá vada těchto sekaček. Můžete mi poradit kde objednat tu převodovku? Na internetu jsem to prostě nedopátral. Děkuji moc.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Sekačka GTM 500 SP1 SCH (B&S 625)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Archos
> ZEETEX
> TOUS
> MARSHAL
> HALLE BERRY
> MISS SIXTY
> DYSON
> LAMBORGHINI
> LADYCUP
> BRITAX
> AMULET
> BIBUS
> BIORA
> YARVIK
> Lenor
> SMARTLIFE
> ANTE
> NAUTICA
> CHRISTIAN DIOR
> BABYBOUM
> KENNETH COLE
> NEWBORN
> BLACK-DECKER
> DKNY
> BARBIE
> ANDY WARHOL
> CHOPARD
> TESLA
> FIRESTONE
> EZIDRI
> KANEBO
> LA ROCHE POSAY
> CANADIEN
> BOTAS
> BENQ

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml