NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | návody a manuály | dětský nábytek | peníze a půjčky | hodinky | recenze | autosedačky |
Český manuál a návod

Set korekční péče Réponse Corrective

Český návod k použití Set korekční péče Réponse Corrective - PROTIVRÁSKOVÁ KOREKČNÍ PÉČE
               

 

Návod k použití Set korekční péče Réponse Corrective

Český návod k použití Set korekční péče Réponse Corrective je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Set korekční péče Réponse Corrective nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Set korekční péče Réponse Corrective, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MATIS PARIS. Přečtěte si také diskuzi k Set korekční péče Réponse Corrective.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Set korekční péče Réponse Corrective
Český návod MATIS PARIS k použití výrobku Set korekční péče Réponse Corrective udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MATIS PARIS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MATIS PARIS
6) Značka: MATIS PARIS
Návod k použití Set korekční péče Réponse Corrective

Jste-li majitelem Set korekční péče Réponse Corrective od MATIS PARIS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Set korekční péče Réponse Corrective -

PROTIVRÁSKOVÁ KOREKČNÍ PÉČE (WRINKLE CORRECTING CARE) 30 ML

Relaxační a vyhlazující ošetření pro vaši tvář. Wrinkle Correcting Care působí efektivně na mimické vrásky. Kombinuje unikátní trojitý účinek pro rychlé a viditelné výsledky: vyhlazení a vyplnění vrásek a dlouhodobou obnovu struktury pleti. Při každodenním ranním použití vyhlazuje vaši pleť, rozjasňuje ji a působí na ni po celý den jako elixír mládí.
Účinky:

uvolňuje svaly zodpovědné za vznik mimických vrásek
vyplňuje vrásky
obnovuje strukturu pleti a opravuje vrásky zevnitř.

Jak používat: pro maximálně efektivní účinek aplikujte přípravek na pleť ve směru vrásek. Na čele pracujte na každé vrásce pomocí krouživých pohybů. Vrásky v koutcích očí (tzv. vraní stopy) jemně konečky prstů masírujte ve tvaru ?8?. Pohyb veďte vždy od středu obličeje směrem ven.

OKAMŽITÝ VYPLŇOVAČ VRÁSEK (INSTANT FILLER) 30 ML
Intenzivní vyplňovač vrásek s okamžitým účinkem, který je určen ženám i mužům nad 30 let. MATIS využil svých pokročilých technologií a vyvinul přípravek, který viditelně vyhlazuje linky a hlubší vrásky. Instant Filler je díky aktivním složkám - M2R+, BCL, kyselině hyaluronové a micročástečkám - skutečně fundovaně vyvinutým přípravkem, který účinně vyplňující linky a hluboké vrásky.
 
Aktivní látky:

M2R - aktivní látka nové generace má vědecky doložené účinky, které působí jako přirodně identické chemické pobídky k uvolnění svalů (myorelaxaci). Výsledkem je méně "pomačkaná" pokožka s viditelně vyhlazenými vráskami a zredukovanými linkami.
vyplňující mikročástečky - mikročástečky nové generace v dehydrovaném stavu (pro snadnější proniknutí svrchní vrstvou pokožky) se dostávají do pleti, kde se hydratují, čímž zvětší objem a tak dojde k faktickému vyplnění vrásek zevnitř.
aktivní ingredience BCL - BCL stimuluje přirozenou produkci kolagenu a kyseliny hyaluronové, čímž podporuje obnovu struktury pokožky, hydratuje ji, zpevňuje a napomáhá při vyhlazování vrásek.

Účinky:

po aplikaci se pleť skvěle hydratuje
vrásky se vyplňují a následně vyhlazují
pleť vypadá mladistvě a svěže, je rozjasněná.

Instant Filler je díky těmto aktivním složkám - M2R, BCL, kyselině hyaluronové a mikročástečkám - skutečně fundovaně vyvinutým přípravkem, který účinně vyplní linky a hluboké vrásky. Po aplikaci se pleť skvěle hydratuje, vrásky se vyplňují a následně vyhlazují. Pleť vypadá mladistvě a svěže, je rozjasněná.
Jak používat: Instant Filler je vhodné používat po obvyklém denním krému nebo současně s protivráskovou péčí (Wrinkle Correcting Care) či po jiné pleťové péči, a to jedenkrát denně, nejlépe ráno. Může být aplikován i na oční okolí.
VYHLAZUJÍCÍ PÉČE NA KONTURY RTŮ (SMOOTHING LIP CONTOUR CARE) 10 ML

Specifická partie rtů a jejich okolí vyžaduje cílenou péči v podobě speciálního přípravku, který pomáhá redukovat vrásky a drobné linky. Spojuje v sobě tři inovované účinky: vyhlazující efekt, vyplňující efekt a obnovu struktury pleti. Oblast rtů je vyplněná a zlepší se i její struktura. Přípravek má pudrovou konzistenci a velmi snadno se lokálně nanáší pomocí pěnového aplikátoru. Odměnou vám budou krásná ústa se zpevněnými konturami. 
Jak používat: nezapomeňte aplikovat váš přípravek po směru vrásek. Efektivněji vaši pleť vyhladíte pomocí lehkých poklepů špičky aplikátoru na ošetřované oblasti. Pro dlouhodobý efekt noste přípravek u sebe a aplikujte ho 4x až 5x denně, poprvé ráno před nanesením make-upu.




Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Set korekční péče Réponse Corrective - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Set korekční péče Réponse Corrective

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CUSTO BARCELONA
> JEAN DESPREZ
> VALERA
> VDO
> HOOVER
> QUIKSILVER
> BEKO
> COLLISTAR
> BABYPOINT
> ČERNÁ HORA
> CANYON
> LYNX
> ROMMELSBACHER
> ROTTEFELA
> NYLABONE
> EPSON
> HUGO BOSS
> BF GOODRICH
> ZOO BOX
> TASSIMO
> Scheppach
> ALBI
> VICTORIA SECRET
> EIN-O
> BABABING
> PAMELA ANDERSON
> MOCHTOYS
> HUADONG
> EINHELL
> 8 IN 1
> COBI
> GARDENTECH
> FORESTINA
> PEG-PÉREGO
> TRULY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml