NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | dětský nábytek | zaruka a servis | šperky | kosmetika | autosedačky | led monitory | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý

Český návod k použití Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý - Fotoaparát D90 kombinuje te
               

 

Návod k použití Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý

Český návod k použití Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý
Český návod NIKON k použití výrobku Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
Návod k použití Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý

Jste-li majitelem Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý -
Fotoaparát D90 kombinuje technologie špičkových digitálních jednookých zrcadlovek Nikon s množstvím sofistikovaných funkcí pro dosažení vynikajících snímků. Obrazový snímač CMOS formátu DX s 12,3 milionu pixelů a systém zpracování obrazu EXPEED poskytují obraz vynikající kvality v širokém rozmezí citlivostí ISO. Režim živého náhledu umožňuje nastavovat výřez snímků a fotografovat s využitím 3" LCD monitoru s vysokým rozlišením a pokročilý systém detekce motivu a výkonný autofokus napomáhají vysoce přesnému zachycování fotografovaných motivů. Inovativní funkce D-Movie umožňuje pořizovat videosekvence ve formátu Motion JPEG. Fotoaparát D90 - vytvořen pro podnícení vašeho zájmu o fotografování.
- Obrazový snímač CMOS formátu DX s 12,3 milionu pixelů a jednotkou automatického čištění - Nízká hladina šumu v rozmezí citlivostí ISO 200 až ISO 3200 - Funkce D-Movie pro záznam videosekvencí Motion JPEG s výjimečnou kvalitou obrazu digitálních jednookých zrcadlovek - Režim živého náhledu na 3" LCD monitoru s vysokým rozlišením a 920 000 pixely - Rozsáhlé spektrum editačních funkcí

Hlavní rysy
Obrazový snímač CMOS formátu DX s 12,3 milionu pixelů pro výjimečně detailní snímky a produkci úchvatně ostrých velkoformátových výtisků. Vestavěná jednotka automatického čištění obrazového snímače pro minimalizaci účinků prachu na snímky.
Systém zpracování obrazu EXPEED pro optimální výkonnost a maximální kvalitu obrazu.
Velký rozsah citlivostí ISO (200-3200) s možností dalšího rozšíření na ISO 6400 resp. ISO 100. Umožňuje použití kratších časů závěrky a výrazně redukuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a při fotografování za nízké hladiny osvětlení.
Funkce Active D-Lighting zachovávající detaily ve světlech a stínech pro získání úchvatných snímků s přirozeným kontrastem. Funkci lze aktivovat manuálně nebo automaticky ve čtyřech úrovních, včetně úrovně Extra High.
Systém optimalizace snímků umožňující uživatelsky přizpůsobit vzhled a působení výsledných snímků. K dispozici je šest pevných předvoleb pro optimalizaci snímků: Standard, Vivid, Neutral, Monochrome, Portrait a Landscape.
Systém detekce motivu a systém detekce obličeje kombinující data ze snímačů měření expozice a automatického zaostřování pro získání přesných expozic a ostrých snímků a detekci lidských obličejů pro perfektní portrétní a skupinové snímky s přirozeně působícími odstíny pleti.
Pokročilý autofokus s všestranným 11bodovým AF modulem Multi-CAM100 pro rychlé a přesné zaostření objektů ve velké části obrazového pole. Volitelné režimy činnosti zaostřovacích polí zvládající většinu fotografických situací a zahrnující režim 3D-tracking , který umožňuje měnit kompozici snímku i po zaostření objektu.
Režim živého náhledu s podporou autofokusu pro snadnou tvorbu kompozice snímků na LCD monitoru. Tři podporované zaostřovací režimy: Face priority AF pro portréty (detekuje až 5 obličejů osob v záběru), velkoplošná zaostřovací pole pro snímky z ruky a standardní zaostřovací pole pro snímky ze stativu.
Inovativní funkce D-Movie pro pořizování videosekvencí ve formátu Motion JPEG*. Rozměrný obrazový snímač fotoaparátu (v porovnání s typickou spotřebitelskou videokamerou) a vysoká citlivost ISO pro obraz výjimečné kvality. Přístroj přináší fotografické techniky do oblasti videa možností využití širokého spektra výměnných objektivů NIKKOR od objektivů typu rybí oko přes širokoúhlé objektivy a teleobjektivy až po makroobjektivy Micro NIKKOR umožňující práci z extrémní blízkosti.
3" LCD monitor s vysokým rozlišením , 920 000 pixely a pozorovacím úhlem 170° pro snadné použití režimu živého náhledu.
Pokročilé motivové programy pro automatickou úpravu nastavení fotoaparátu včetně optimalizace snímků a funkce Active D-Lighting pro fotografování populárních motivů, dosažení různých efektů a pořizování snímků z různých pozic. K dispozici jsou motivové programy Portrét, Krajina, Sport, Makro a Noční portrét.
Jasný hledáček s pentagonálním hranolem , zobrazením 96 % obrazového pole a předsunutím výstupní pupily o 19,5 mm pro přesnou kompozici obrazu.
Rychlá reakce : spuštění za cca 0,15 s, zpoždění závěrky 65 ms a snímací frekvence 4,5 obr./s**.
Rozsáhlé menu Retouch s množstvím editačních funkcí včetně funkcí Fisheye (Objektiv typu rybí oko), Distortion Control (Korekce zkreslení) a Straighten (Vyrovnání). Původní snímky zůstávají nedotčené a fotoaparát rychle a jednoduše vytvoří kopie snímků, která lze následně editovat a vylepšovat ve fotoaparátu.
Široké možnosti přehrávání snímků včetně zabudovaných prezentací Pictmotion, zobrazení stránek s až 72 náhledy snímků, přehrávání podle kalendáře a zobrazení histogramu pro aktuálně viditelnou část snímku.
* Během záznamu videosekvencí není k dispozici autofokus.
**Při nastavení kvality a velikosti obrazu Normal-Large a použití 2 GB paměťové karty SD Panasonic Pro HIGH SPEED.




Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Set výrobků NIKON D90 + 18-55 AF-S VR černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Katy Perry
> LEXAR
> RIGID
> STEP2
> OLPRAN
> TETRA
> GRUNDIG
> EIZO
> ADOBE
> X-LANDER
> DICOTA
> HOZELOCK
> FRANCK OLIVIER
> FLAMINGO
> BIODERMA
> BIOFIRE
> AMULET
> MHT
> BF GOODRICH
> MANGO
> BREIL MILANO
> WOODSTER
> STANLEY
> SHISEIDO
> INDESIT
> DANA
> TONTARELLI
> JEAN PAUL GAULTIER
> ROGZ
> CHEVIGNON
> RENUTO
> PERWOLL
> SCP
> APETIT
> VITAKRAFT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml