NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | autosedačky | hodinky | recenze | hračky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S - Specifikace produktu: Názorný a d
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AIRLIVE. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S
Český návod AIRLIVE k použití výrobku Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AIRLIVE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AIRLIVE
6) Značka: AIRLIVE
7) EAN kód: 4719869613660
Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S od AIRLIVE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S -
Specifikace produktu: Názorný a detailní popis na stránkách výrobce http://cz.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1217409605724 * AP management: - pouziva cenove zvyhodneheho AP reseni jako je WL-5460AP - automaticke vyhledani AP, automaticke prirazeni IP - konfiguracni sablony pro jednotne usporadani - schopnost zobrazit stav jednotlivych AP - schopnost konfigurovat kazde AP nezavisle - jednotna firmwarova aktualizace - emailove oznameni pri chybe dle IP * Bezdratove VPN - clientless instalace - IPsec bezpečnost - automaticke prirazení klice - kompletni transparentni ke koncovym uzivatelum * Hotspot Authetication - ucet hosta, okamzity ucet, staly ucet - jednoduche vytvoreni okamziteho uctu - nastavitelne casove nebo datove limity - web a email spusti overeni - jen jednoducha heslova legalizace * Hotspot Management Gateway * Bezdrátová bezpečnostní brána * Bezpečná kancelářská síť * AP management pro max. 12 AP * 120 uživatelů * Bezdrátový VPN (clientless) * Brána s kompletním ověřováním * Dual WAN Porty S rostoucím rozvojem veřejného internetu, roste význam kvalitního Hotspot systému. Nyní AirLive představuje nový a lepší produkt, MW-2000s. Obsahuje ověřování uživatele, platby kreditními kartami, platební systém PayPal, takže uživatel může snadno zaplatit poplatek a užívání služeb. Díky centralizovanému AP management systému, administrátor se nemusí obávat, jak se udržovat několik bezdrátových AP. V hotelích, konferenčních centrech, nákupních centrech, nebo ve škole, MW-2000 je tou nejlepší volbou pro vaše Hotspot služby. Co je to Hotspot? Hotspot systém nabízí internetové služby autorizovaným uživatelům. Tato služba je obvykle nasazena na veřejných místech, jako jsou Cyber Café, letiště, hotely, vlády, nebo kolegia. Uživatelé si mohou zaplatit poplatek a získat autorizované uživatelské jméno a heslo a pak přístup k internet. Nabízí pohodlný pro přístup k Internetu bez ohledu na to, kde jste. MW-2000S Hotspot Authentication V MW-2000 přichází s plnohodnotnou ověřovací funkcí. Poskytovatel může rozmístit MW-2000s a uživatelé po platbě kreditní kartou (PayPal) získají přístupové jméno a heslo pro přístup ke službám MW-2000s. Provider také může připojit tiskárnu účtenek ? zákazník po platbě inhen získá účet. MW-2000S servisní zóny Servisní zóny znamenají, že každá skupina uživatelů může mít jinou politiku ověřování, nastavení, QoS, ... . MW-2000S nabízí kontrolní systém pro servisní zóny. Kromě VLAN nebo multiple SSID, můžete vytvořit multiple service pro video, zvuk a data. Multiple SSID funkce je podporována jen s WLA-5000AP . S Multiple Service Zones funkcí, můžete nabítez internet kdekoliv. Platební systémy jsou také různé pro servisní zóny. Všechny nastavení jsou v jedno MW-2000S zařízení. Toto zařízení je ideální pro všechna Hotspot použití. Packing content: MW-2000S, CD-ROM, QIG, Power adapter, CAT-5 Fast Ethernet cable, CAT-5 Fast Ethernet cross-over cable, Console cable

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE MW-2000S

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CERATIO
> HOCO
> TOMMY HILFIGER
> FIFTY CENTS
> INTEX
> ARIETE-SCARLETT
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> STRONG
> BREIL MILANO
> FALKEN
> DELONGHI
> GUY LAROCHE
> HUSKY
> JELÍNKOVÁ
> BOSCH
> PRIMI SOGNI
> ANIMALS
> OPTICUM
> Nuovelle plastique
> Gimmi
> Levior
> BOUCHERON
> PETLAS
> CEV
> BURBERRY
> YBIKE
> AVG
> KVS Moravia
> ROTTEFELA
> OKI
> SWEEX
> LUCIANO SOPRANI
> NEC
> PRAKTICA
> Paolo Roncci

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml