NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | ovladače, drivers | autosedačky | kosmetika | návody a manuály |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) - Jak skvělé je nové N.mini v
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AIRLIVE. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)
Český návod AIRLIVE k použití výrobku Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AIRLIVE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AIRLIVE
6) Značka: AIRLIVE
7) EAN kód: 4719869616203
Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) od AIRLIVE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI) -
Jak skvělé je nové N.mini ví už i v Computeru! Recenze k nahlédnutí na záložce download, produkt získal ocenění Ekologický produkt čísla, díky reálně naměřené spotřebě pod 1W! * 300Mbps Wireless-N Mini-AP * 2T2R MIMO 11b/g/n Rádio * Nejmenší 300Mbps AP na světě * WPS tlačítko pro rychlou konfiguraci * Přepínač bezdrátových módů (AP, Client a Router mód) * Připojte Vaši herní konzoli, multimédia IPTV, ... k internetu * Jednoduchá instalace - Software není nutný N.MINI je nejnovější inovací AirLive pro bezdrátový trh. Velikost tohoto zařízení je minimální a přesto zařízení funguje na rychlosti 300Mbps. V porovnání se standardními AP n.MINI spotřebovává jen 20-25% elektrické energie. Samozřejmostí jsou pokročilé bezpečnostní technologie. Nejmenší 300Mbps AP na světě Velikost 7.5cm x 5.4cm. N.MINI je nejmenší AP na světě, které funguje na 300Mbps. Díky inovacím AirLive je toto zařízení i při minimální velikosti schopno pokrýt kvalitním a rychlým signálem celý byt. Multifunkční a bez konfigurace N.MINI může být AP, Client nebo Router. Podle toho, co aktuálně potřebujete. Stačí si jen přepínačem na spodní straně zařízení a nemusíte nic složitě nastavovat ve firmwaru. Připojte elektroniku k internetu N.MINIs je ideální pro bezdrátové propojení Vašich domácích zařízení rychlou sítí 300Mbps. Díky univerzálnosti a jednoduchosti nastavení nyní můžete připojit Vaše herní konzole, počítače, notebooky, multimédia a další zařízení k internetu. O 80% méně spotřebované energie N.MINI je Green AP, které spořtebuje až o 80% méně elektrické energie než ostatní routery. Stačí si jen sáhnout a hned ucítíte, že drahá energie není proměněna v teplo, ale ve v čistý výkon. Wireless Standard - 802.11b/g/n 2T2R 300Mbps CPU Clock Speed - 400MHz Antennas - Internal MIMO Antennas Ethernet Port - 1 x 10/100Mbps LAN/WAN Data Rate - 11n: 300Mbps, 11b: 11Mbps, 11g: 54Mbps Tx Output Power - 11b: 17.5dBm, 11n:13.5dBm, 11g: 13.5dBm Broadband Support - Dynamic IP - Static IP - PPPoE - PPTP - L2TP - DNS - DDNS - Static DHCP Leases Table - DHCP Server Support Wireless Modes - AP, Client, Router - Hardware Selector Software Functions - Multiple SSID - WDS Repeater - Tx Output Adjustment - Wireless Schedule - Hide SSID - Rate Adjustment - Access Control - WMM - UPnP - Virtual Server - DMz Power Consumption - Less than 1W Standby - 2W maximum Power Adapter - 5V, 1A Dimension - 75 x 54 x 18 mm Packing content: N.MINI, CD-ROM, Quick Setup Guide, 5V Power adapter, RJ-45 Cable

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

Vložit nový příspěvek Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

Předmět: Manual
Datum: 2020-08-17 12:42:15Autor: Zlata
Stratil sa mi navod,a neviem si ho stiahnut

Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE N.Mini (N.MINI)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PURINA PRO PLAN
> GENIUS
> STIGA
> SPORTEN
> SAVIC
> ORLANE
> MY BREST FRIEND
> REPLAY
> BRILANZ
> CLATRONIC
> WHIRLPOOL
> AZURE
> ARROW
> FALKEN
> OPIUMEX
> FUNTOSEE
> ROCHAS
> TABAC
> SULOV
> LOMANI
> BIOTHERM
> LEIFHEIT
> HENNAPLUS
> AGROS
> ANNA SUI
> ZAK
> HUSQVARNA
> Toni&Guy
> NAVIGON
> SAMSUNG
> CREED
> GENERAL
> AVALANCHE
> Geoffrey Beene
> Always

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml