NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | autosedačky | šperky | peníze a půjčky | splátky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 - - Dual WAN Security Gateway - All-in
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AIRLIVE. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200
Český návod AIRLIVE k použití výrobku Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AIRLIVE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AIRLIVE
6) Značka: AIRLIVE
7) EAN kód: 4719869613318
Návod k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 od AIRLIVE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 -
- Dual WAN Security Gateway
- All-in-One bezpečnostní brána pro SMB Office
- Dual WAN připojení
- Skype, MSN, Yahoo! Messenger Control
- Policy Firewall s plánováním
- Kontrola propustnosti uživatelů a aplikací
- Ověřování internetového přístupuProcessor : Intel IXP425, 266MHz

Dual WAN Connection
RS-1200 poskytuje 2 WAN porty s vyrovnáváním zátěže. Tím se snižuje riziko výpadku spolení v případě poškození jedné linky. V přípaě připojení 2 různých ISP linek, upgradujete svoji upstream propustnost.

DMZ port support
DMZ port je specifický port, který umožňuje uživatelům i internetu přistupovat k Vašim serverům bez obav ze síťového útoku. Stačí jen vložit skupinu serverů do DMZ portu a připojit PC do sítě. Toto nastavení ochrání Vaši lokální síť před venkovním atakem. Uživatel si může zvolit NAT nebo Transparent mody pro DMZ port.


QoS Bandwidth Management
RS-1200 obsahuje druhou generaci bandwidth managementu s jednodušším nastavením a více možnostmi. Administrator může kontrolovat downstream a upstream rychlost separátně. Pro obě může použít minimum a maximum. Toto může být uloženo jako politika pro Firewall. Administrator může kontrolovat propustnost podle IP, skupin, uživatele, aplikace, ? . Toto je ideální pro poskytovatele internetu.

VPN Server and client
RS-1200 přichází také s VPN serverem. Brána má jak Ipsec, tak i PPTP server funkci + PPTP klient. Takže pokud potřebujete pracovat z domu nebo propojit 2 kanceláře bezpečným spojením, RS-1200 je pro Vás ideální.

Policy Based Firewall with scheduling
Pro každou politiku, může administrator nastavit plánování. Například můžete nastavit na port 80 a uživateli po přihlášení k internetu vyskočí okno s požadavkem jména a hesla pro přístup. Max. počet politik je 200. To umožňuje vytvořit opravdu individuální přístupy. Také toto může být použito při prodeji interetového připojení.

Password Authentication for Internet Access
Některé routery podporují multi-DMZ. RS-1200 jde o krok dále a poskytuje multi virtual server. To znamená, že pokud ISP poskytne více než jednu IP adresu, můžete plně těžit z této výhody. Jsou podporovány až 4 reálné IP adresy.

Content Filtering
Administrator může nastavit filtr obsahu. To zanamená, že může blokovat jednotlivé stránky podle jména nebo IP. Admin také může tuto funkci plánovat (podle dne, hodiny). Dále se dá blokovat : javascript, active-X, POP-UP, neboCookies. Až 300 pravidel může být nastaveno

Messenger and Skype Blocking
Jeden z bolehlavů administratorů je blokování messenger a Skype. Protože tyto aplikace používají dymanický port, je těžké je blokovat. S RS-1200 můžete blokovat MSN messenger, Yahoo Messenger, ICQ, QQ messenger, Skype, Google Talk a gadu-gadu trafficu jedním stisknutím tlačítka.

Advance Security Functions
Brána může být nakonfigurována jako transparentní nebo můžete zapnout NAT router funkci. Ta má integrované bezpečnostní funkce jako např. : SPI, SYN, ICMP, DoS, UDP, Ping of Death a Port Scan. Traffic log může být poslán automaticky na email nebo Syslog funkci. Brána má také funkci Accounting Report, která ukládá informace o přístupech (IP, služby, čas, velikost, ?). To znamená, že admin může měnit přístupy podle času nebo podle trafficu uživatele.

RS-1200 je produkt, který kombinuje nejdůležitěší a užitečné funkce pro kompletní kontrolu Vaší sítě. Kontaktujte Vašeho autorizovaného dealera AirLive pro více detailů.

České manuály a návody k obsluze : http://www.airlivecam.eu/manualy.php
Technická podpora v češtině: podpora@airlive.com, tel. 606 959 595

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi AIRLIVE RS-1200

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HANNSTAR
> NOKIA
> MAXTREK
> AVRIL LAVIGNE
> DIVERSEN
> REABAGS
> TOUS
> AHEAD
> MAYBELLINE
> D LINK
> DAVIDOFF
> KONICA MINOLTA
> PELLS
> BEAPHAR
> STARPIL
> FREZYDERM
> BALENCIAGA
> PEDIGREE
> Nejlepší hračky
> RYOBI
> LITOŠ
> AVON
> X-PAD
> SANDISK
> MANE
> BAYER
> EXCLA.MATION
> Termomont
> MARC JACOBS
> BOUCHERON
> BONAPARTE
> IBERITAL-PROFI
> TREFL
> WINZIP
> BOBBI BROWN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml