NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | autosedačky | šperky | ovladače, drivers | dětský nábytek | peníze a půjčky | hodinky | recenze |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý - * DAP-1160 je bezdrátový G pří
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce D-LINK. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý
Český návod D-LINK k použití výrobku Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku D-LINK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis D-LINK
6) Značka: D-LINK
7) EAN kód: 0790069303418
Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý od D-LINK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý -
* DAP-1160 je bezdrátový G přístupový bod (Wireless G Access Point) založený na linuxové platformě, která umožňuje open-source komunitě přidávat vlastní funkce. Obsahuje dva ethernetové porty, se kterými lze používat AP také jako směrovač.
* Podporuje 7 provozních režimů, jejichž funkce lze snadno nastavit a používat. Vestavěno je i robustní zabezpečení s podporou WPA šifrování a filtrování MAC adres.
* D-Link Click?n Connect (DCC) je intuitivní průvodce instalací, který se spouští přímo z dodávaného CD-ROM a pomáhá nainstalovat a nakonfigurovat zařízení bez nároků na jakékoli předchozí odborné znalosti uživatele.
* Připojením DAP-1160 k širokopásmovému směrovači budou moci uživatelé sdílet bezdrátově vysokorychlostní přístup k Internetu a vytvořit bezpečnou bezdrátovou síť pro sdílení fotografií, souborů, hudby, videa, tiskáren a síťových úložišť.

* Linuxová platforma
* DAP-1160 je postaven na chipsetu Realtek RTL8186 a může být upgradován nahráním firmwaru vytvořeného na míru pomocí dodávané softwarové vývojové sady (SDK)*. To umožňuje programátorům plně využít 4MB flash paměť a 16MB SDRAM pro přidání vlastních vylepšených funkcí podle svých potřeb.

* Bezdrátová síť a ochrana dat
* DAP-1160 podporuje 64/128bitové WEP šifrování a WPA/WPA2 zabezpečení pro ochranu vaší sítě a bezdrátově přenášených dat. Navíc umožňuje také filtrování MAC adres a vypnutí vysílání názvu sítě (SSID), aby se zabránilo průniku nepovolaných osob do vaší domácí nebo kancelářské sítě.

* Univerzálnost pro použití v různých aplikacích
* DAP-1160 může být nakonfigurován tak, aby pracoval jako (1) přístupový bod (AP) pro bezdrátové připojení uživatelů, (2) bezdrátový klient (AP Client) pro připojení k jinému přístupovému bodu, (3) most (Workgroup Bridge) pro bezdrátové propojení dvou pracovních skupin, (4) most a zároveň přístupový bod (Workgroup Bridge with AP) a (5) opakovač (Repeater) pro zvýšení dosahu bezdrátové sítě a pokrytí všech ?mrtvých zón?.
* Navíc jsou podporovány** dva režimy pro poskytovatele bezdrátového připojení k Internetu (WISP), které by mohly umožnit několika domácnostem sdílet bezdrátově jedno připojení k Internetu bez nutnosti použití dalších směrovačů: WISP Client Router a WISP Repeater pro připojení počítačů vybavených pouze kabelovým nebo kabelovým/bezdrátovým připojením k síti.

Snadná instalace a použití
* S průvodcem D-Link Click ?n Connect (DCC) můžete nastavit svoji bezdrátovou síť během několika minut. Tento průvodce konfiguruje provozní režim DAP-1160, usnadňuje přidávání dalších bezdrátových zařízení do sítě a pomáhá vám vytvořit jednoduchou bezdrátovou síť pro vaši domácnost nebo kancelář.

* Hardware
* Specifikace bezdrátové LAN podle IEEE 802.11g, rychlost přenosu až 54Mb/s
* Dva 10/100Mb/s ethernetové LAN porty
* 4MB flash paměť / 16MB DRAM
* Odpojitelná anténa (reverzní SMA konektor, zásuvka)
* Sériový konektor se 4 kontakty na desce
* Bezdrátový provoz

* 7 provozních režimů: AP, AP Client, Workgroup Bridge, Workgroup Bridge with AP, Repeater, WISP Client Router*, WISP Repeater*
* Podpora pro Wi-Fi Multimedia (WMM)*

Zabezpečení
* 64/128bitové WEP šifrování
* WPA-PSK/WPA2-PSK
* WPA-EAP, WPA2-EAP
* TKIP, AES
* Filtrování MAC adres
* Zablokování vysílání SSID

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi D-LINK DAP-1160 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> B.F. GOODRICH
> CERATIO
> ARDO
> TRAYAL
> JOOP
> SONIM
> Joerex
> MANE
> TOM FORD
> HANKOOK
> STEP2
> LG
> LEGO
> CSLINK
> EQUIP
> TOPFIELD
> Dreft
> EINHELL
> EMTEC
> CASE LOGIC
> PIERRE CARDIN
> FESTA
> Hello Kitty
> ELECTROLUX
> Termomont
> BUTTERFLY
> CEAT
> YBIKE
> HUGO BOSS
> TERENZIANI
> CONTINENTAL
> BALMAIN
> THOMSON
> APPLE
> NARCISO RODRIGUEZ

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml