NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | hračky | autosedačky | peníze a půjčky | splátky | led monitory |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL - Širokopásmový směrovač D-Link DIR
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce D-LINK. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL
Český návod D-LINK k použití výrobku Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku D-LINK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis D-LINK
6) Značka: D-LINK
7) EAN kód: 790069295782
Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL od D-LINK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL -
Širokopásmový směrovač D-Link DIR-100 je navržen tak, aby umožnil skupině uživatelů sdílet širokopásmové připojení k Internetu přes DSL nebo kabelový modem. Tento snadno nastavitelný a použitelný směrovač je ideální pro začínající uživatele, kteří vytvářejí svoje první sítě v domácnosti nebo malé kanceláři. Vysoký výkon Širokopásmový směrovač DIR-100 využívá předností nejnovějšího návrhu čipové sady, který spojuje velmi vysoký výkon s nízkou cenovou hladinou. Kvalita služeb (QoS) DIR-100 podporuje funkci Quality of Service (QoS), která upřednostňuje provoz citlivý na zpoždění, jako jsou internetová telefonie, multimediální přenosy nebo on-line hraní her. To umožňuje zajistit uživatelům plynulý přenos dat bez problémů způsobených vlivem zatížení sítě. Naprostá bezpečnost sítě Směrovač DIR-100 podporuje firewallovou funkci kontroly paketů (SPI) na ochranu před internetovými útoky typu DoS. SPI kontroluje obsah záhlaví všech příchozích paketů, než rozhodne, kterým paketům bude dovoleno projít. Kontrola přístupu je zajišťována pomocí filtrování paketů na základě čísla portu a zdrojové/cílové MAC/IP adresy. Pomocí mapování virtuálního serveru je možné povolit přístup z Internetu jen k určitým službám na lokálním serveru, jako jsou web, FTP nebo hry, což zaručuje, že ostatní části zůstanou chráněny před hackery. V případě potřeby může libovolný z vestavěných LAN portů směrovače fungovat jako DMZ (demilitarizovaný) port. Rodičovská kontrola umožňuje rodičům a správcům sítě odfiltrovat nežádoucí internetové adresy (URL), blokovat domény a povolovat přístup k Internetu podle časového rozvrhu. Snadná instalace Spolu s DIR-100 je dodáván interaktivní průvodce instalací D-Link Click?n Connect. Ten umožňuje každému bez předchozích technických znalostí nainstalovat a připojit směrovač k Internetu během pár minut pouhým spuštěním CD produktu. Uživatel je v několika málo krocích proveden přes fyzické připojení (napájení a kabeláže), konfiguraci základních nastavení zařízení a připojení k poskytovateli internetových služeb (ISP). * Sdílení připojení k Internetu přes kabelový/DSL modem * 1 10/100Base-TX port (WAN) pro připojení DSL/kabelového modemu * WAN port podporuje PPPoE pro připojení podle potřeby * Vestavěný přepínač se 4 10/100Base-TX porty s podporou auto MDI/MDIX * Firewallové funkce zahrnující NAT, filtrování MAC/IP/URL, blokování domén a časový rozvrh přístupu * VPN pass-through (PPTP, L2TP, IPSec) * D-Link Packet Prioritisation Engine pro podporu QoS * Dynamický DNS * Průvodce D-Link Click?n Connect

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi D-LINK DIR-100 DSL

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CADILLAC
> HILLS
> D-LEX
> BANANA REPUBLIC
> LAUBR SPORT
> STRONG
> B.F. GOODRICH
> FRANKE
> EVOLVE
> PAIDI
> ORION
> TESCOMA
> ROWENTA
> AVALANCHE
> NANKANG
> AMAZON
> TOPFIELD
> MATTES
> GENIUS
> RAMPAGE
> TOMTOM
> CUBA
> REGAL
> ESCADA
> AUTOGRIP
> TONINO LAMBORGHINI
> LABTEC
> ZEETEX
> CHANEL
> BROTHER
> GOLLA
> LAMAZE
> FERM
> HART&HOLM
> ABBYY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml