NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | šperky | dětský nábytek | zaruka a servis | odborná pomoc | hračky |
Český manuál a návod

Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý

Český návod k použití Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý - Síťové úložiště dat pr
               

 

Návod k použití Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý

Český návod k použití Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce D-LINK. Přečtěte si také diskuzi k Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý
Český návod D-LINK k použití výrobku Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku D-LINK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis D-LINK
6) Značka: D-LINK
7) EAN kód: 790069313288
Návod k použití Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý

Jste-li majitelem Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý od D-LINK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý -
Síťové úložiště dat pro 4 SATA disky
* Síťové úložiště dat D-Link DNS-343 se 4 sloty pro SATA disky poskytuje malým podnikům síťové centrum pro ukládání, sdílení a zálohování důležitých souborů. Do 4 slotů adaptéru lze vložit disky s celkovou paměťovou kapacitou až 8 000 GB (1, což z něj dělá ideální řešení datového serveru pro nasazení v kanceláři.
* Také uživatelé v domácnosti mohou díky němu sdílet soubory, například hudbu, fotografie a video, v domácí síti nebo dokonce přes Internet, aby k nim měli přístup jejich přátelé a členové rodiny. Navíc lze zařízení využít také pro streamování hudby, fotografií a videa do UPnP AV (UPnP? Audio and Video) kompatibilních síťových přehrávačů médií2.

Důmyslná hardwarová konstrukce
* Pro montáž pevných disků nejsou zapotřebí žádné nástroje ani kabely, což výrazně zjednodušuje celý proces instalace. DNS-343 obsahuje USB port, který může sloužit pro funkci tiskového serveru nebo pro monitorování stavu záložního napájecího zdroje (UPS). Gigabitové ethernetové připojení s podporou velkých rámců (Jumbo frames) umožňuje dosáhnout maximálního výkonu ve spojení s gigabitovým přepínačem nebo bezdrátovým N směrovačem.
* Teplo je z hliníkové skříňky chytře odváděno za pomoci dvou ventilátorů, které se otáčejí maximální rychlostí, jen když teplota stoupne nad 49 °C, ale jinak běží jen nízkou rychlostí, aby se šetřila energie. Funkce správy napájení umožňuje přepínat disky do stavu hibernace, aby se ušetřila další energie a prodloužila životnost disků.
* Zvláštním vybavením DNS-343 je vestavěný OLED displej, který v reálném čase ukazuje zaplnění disků, stav serveru a dalších systémové informace.

Ochrana a spolehlivost
* K dispozici je pět režimů provozu pevných disků, což umožňuje uživatelům a administrátorům zvolit konfiguraci, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám:

* Standardní režim: vytváří čtyři samostatně přístupné pevné disky.
* JBOD: spojuje všechny disky lineárně do jedné jednotky pro dosažení maximální paměťové kapacity.
* RAID 0: spojuje disky pro ?střídavé? ukládání dat, což přináší maximální výkon.
* RAID 1: zrcadlí obsah disků kvůli zálohování. Pokud jeden z disků v konfiguraci RAID 1 selže, pokračuje funkční disk v činnosti jako samostatná jednotka, dokud není vadný disk vyměněn. Po vložení nového disku se na něm znovu obnoví obraz dat a DNS-343 se vrátí do předchozího stavu bezpečného ukládání.
* RAID 5 rozděluje data na tři nebo více disků, aby bylo dosaženo účelného využití kapacity a zároveň spolehlivé ochrany souborů.

Bezpečné sdílení souborů lokálně i přes Internet
* DNS-343 používá pro přenos protokol IP, není proto vázán na konkrétní operační systém a je vhodný pro použití v prostředí Windows, MAC nebo Unix.
* DNS-343 obsahuje FTP server3 umožňující přístup k souborům na dálku přes Internet. Je možné nakonfigurovat uživatele/skupiny a přiřadit jim oprávnění pro čtení/zápis určitých složek. S takto definovanými přístupovými právy je možné zajistit zabezpečení dat v prostředí domácnosti nebo kanceláře. Každému uživateli/skupině je možné nastavit také limit velikosti paměťového prostoru.

Streamování obsahu do přehrávače médií
* V domácnosti mohou být sbírky hudby, fotografií a videa po uložení na DNS-343 přenášeny pomocí vestavěného UPnP AV mediálního serveru do kompatibilních přehrávačů médií, například z výrobní řady D-Link MediaLounge. Tato funkce přináší vysokou míru komfortu a není přitom zapotřebí zapínat počítač.

Bohaté softwarové funkce
* Na CD k produktu je dodávána utilita D-Link Easy Search. Tento program umožňuje vyhledat DNS-343 v síti a poté namapovat jeho disk, aby se objevil na PC ve složce ?Tento počítač?.
* Přiložen je také zálohovací software. Tento software umožňuje zálohovat soubory z počítače do DNS-343 manuálně, podle časového rozvrhu nebo v reálném čase. Zálohování v reálném čase je vynikající způsob ochrany proti nenadálým nehodám, které mohou způsobit ztrátu důležitých souborů.
* Funkce Download Scheduling umožňuje naplánovat stahování složek nebo souborů z FTP nebo webového serveru.3

1) Pevné disky nejsou dodávány. Aktuální seznam otestovaných disků (tzn. 100% funkčních, ostatní budou fungovat pravděpodobně také, ale u těchto máte garanci) najdete na záložce Download v PDF souboru.

2) D-Link nemůže zaručit plnou kompatibilitu nebo správné přehrávání se všemi kodeky. Možnosti přehrávání závisí na podpoře kodeku u UPnP? AV přehrávače médií

3) Mějte na paměti, že použití FTP serveru pro přístup k souborům přes Internet neposkytuje zabezpečené šifrované přenosy. Doporučuje se, aby koncový uživatel využil pro vytvoření bezpečného FTP připojení virtuální privátní síť (VPN)

Hardware
* Sloty pro 4 3,5? SATA pevné disky s libovolnou kapacitou1
* Instalace disků bez použití nástrojů
* Gigabitové ethernetové připojení
* 1 port USB 2.0 pro připojení tiskárny nebo monitorování UPS
* OLED displej
* 2 ventilátory s automatickým nastavením rychlosti

Konfigurace a správa
* Pět konfigurací pevných disků: Standardní, JBOD (lineární), RAID 0, RAID 1, RAID 5
* Správa napájení pro úsporu energie a prodloužení životnosti disků
* Podpora Active Directory
* Scandisk (kontrola disku)
* Přístupová práva a kapacitní limity pro uživatele a skupiny
* Konfigurace přes webový prohlížeč

Software
* Vestavěný FTP server
* Vestavěný tiskový server
* UPnP AV server pro streamování obsahu do kompatibilních přehrávačů médií
* Zálohovací software Memeo umožňující úplné nebo inkrementální zálohování
* Načasované stahování z webových nebo FTP serverů
* Utilita D-Link Easy Search
* Podpora iTunes?
* Podpora pro Unicode

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové úložiště D-LINK DNS-343 4 SATA slot černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GTM
> LITOŠ
> TATRAMAT
> MY BREST FRIEND
> WESTERN DIGITAL
> ROBERT PICQUET
> Gimmi
> TOMMY BAHAMA
> DYNAVIX
> MONT BLANC
> NIVEA
> TECHNI-CAL
> JRS
> ANNA SUI
> BROTHER
> GREMAX
> CLIFFI
> Timsistem
> BUTTERFLY
> LAGERFELD
> GARDEN
> CRESSI
> IMEDEEN
> PEACH
> KOTO PARFUMS
> MOSCHINO
> LOREAL PARIS
> ANDY WARHOL
> NAFNAF
> BONTEMPI
> JUVENA
> AHAVA
> OLEG CASSINI
> FERGUSON
> SUBGEAR

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml