NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | kočárky | splátky | hodinky | ovladače, drivers | kosmetika | autosedačky | recenze |
Český manuál a návod

Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)

Český návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) - Představujeme software Adobe?
               

 

Návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)

Český návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470).
Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
7) EAN kód: 5051254406143
Návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)

Jste-li majitelem Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) -
Představujeme software Adobe? Acrobat? X Pro Využijte všech možností dynamických souborů PDF softwaru Acrobat k dodávání sdělení příští generace pomocí PDF. Spojte širokou řadu typů souborů, včetně videa, zvuku a interaktivních médií, do přehledného profesionálního portfolia PDF. Získejte rychleji potřebné hodnocení prostřednictvím elektronických revizí, které lze snadno spravovat. Vytvářejte a rozesílejte vyplnitelné formuláře PDF a shromážděte nejdůležitější data. Chraňte svoji práci pomocí hesel a povolení. Prostřednictvím snadno použitelných služeb webu Acrobat.com lze navíc spolehlivě ukládat a sdílet dokumenty.

Zásadní nové nebo vylepšené funkce.

Sestavení portfolií PDF ? Spojte širokou řadu typů souborů do přehledného a uspořádaného portfolia PDF. Použijte profesionálně navržená rozvržení, vizuální témata a barevné palety. Snadno přidejte podniková loga a barvy, které odrážejí vaši značku.

Automatizace úloh pomocí průvodce akcí ? Automatizací běžných úloh o více krocích pomocí akce s průvodcem ušetříte čas a ustálíte postupy. Vytvářejte, spravuje, spouštějte a sdílejte sled často používaných kroků, které lze použít na samostatné soubory PDF nebo dávky souborů.

Vytváření interaktivních formulářů ? Pomocí formulářů s inteligentním rozpoznáváním polí můžete snadno převést stávající formuláře na vyplnitelné formuláře PDF nebo můžete formuláře navrhnout sami pomocí přiložených šablon. Sledujte a spravujte reakce v rámci softwaru Acrobat. Shromažďujte rychle data a exportujte do tabulek za účelem analýzy.

Optimalizace revizí dokumentů ? Pomocí kompletní sady nástrojů pro práci s poznámkami a značkami umožněte členům týmu vlastnícím software Adobe Reader?* plnou účast na sdílených revizích dokumentů. Sledujte a využívejte poznámky ostatních.

Trvalé odstranění informací ? Pomocí nástrojů pro redigování můžete trvale odstranit citlivé informace, včetně konkrétního textu nebo ilustrací. Snadno vyhledejte veškeré informace obsažené v dokumentu, včetně metadat, poznámek, příloh, polí formulářů, vrstev a záložek, a podle potřeby je odstraňte.

Zahrnutí bohatých médií ? Oživte rychle své nápady pomocí bohatých interaktivních dokumentů. Vložte zvuk, video kompatibilní s přehrávačem Adobe Flash? Player a interaktivní média do souborů PDF za účelem plynulého přehrávání v softwaru Adobe Reader.*

Porovnání dokumentů PDF ? Omezte záměny a zlepšete ovládání verzí. Určete snadno rozdíly mezi dvěma verzemi souboru PDF tím, že necháte software Acrobat analyzovat oba soubory a zvýraznit změny textu a obrazů.

Soulad s normami PDF a standardy dostupnosti ? Zajistěte, že vaše dokumenty jsou v souladu s normami ISO PDF/A, PDF/E a PDF/X, a opravte dokumenty, které tyto normy nesplňují. Zkontrolujte a upravte dokumenty, čímž zajistíte, že jsou dostupné pro uživatele se zdravotním postižením.
Rozšíření softwaru Adobe Reader ? Umožněte uživatelům softwaru Adobe Reader účastnit se sdílených revizí, vyplňovat a ukládat formuláře a digitálně podepisovat a schvalovat dokumenty PDF bez ohledu na platformu nebo operační systém.

Online sdílení souborů na webu Acrobat.com ? Pomocí služeb webu Acrobat.com můžete snadno a s jistotou odesílat velké soubory. Odesláním dokumentů na online pracovní plochu webu Acrobat.com můžete sdílet soubory s jednotlivci nebo týmy uvnitř organizace nebo mimo ni.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE Acrobat X Pro CZ (65083470)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CUSTO BARCELONA
> FUJITSU SIEMENS
> DELONGHI
> CHICCO
> PAIDI
> SHAKIRA
> EUCERIN
> MAŠINKA TOMÁŠ
> Hercules
> OVEČKA SHAUN
> HUGO BOSS
> NGP
> KLEBER
> DECLEOR
> DREAMWORKS
> REABAGS
> MISS SIXTY
> IMEDEEN
> ALLIT
> VETRO-PLUS
> Geoffrey Beene
> PRINCE MATCHABELLI
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> Joerex
> DRAŽICE
> ELECTROLUX
> YO
> SICCE
> STORM
> COLLISTAR
> OPENTEL
> EVERLAST
> JOY PARK
> SEAGATE
> HILLARY DUFF

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml