NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | peníze a půjčky | hodinky | šperky | kosmetika | led monitory |
Český manuál a návod

Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)

Český návod k použití Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) - Pracujete s CorelDRAW X3 a potřebo
               

 

Návod k použití Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)

Český návod k použití Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce COREL. Přečtěte si také diskuzi k Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4).
Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)
Český návod COREL k použití výrobku Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku COREL
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis COREL
6) Značka: COREL
Návod k použití Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)

Jste-li majitelem Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) od COREL a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) -
Pracujete s CorelDRAW X3 a potřebovali byste rychle načerpat nové znalosti a zkušenosti jak pracovat s tímto balíčkem programů s co nejefektivněji? Nestačí Vám přiložená dokumentace a potřebovali byste "nezničitelný" katalog (nebo dokonce katalogy) klipartů. Láká Vás možnost vyhledat klipart podle hesla? Pokud ano, pak je balíček PlusPACK pro CorelDRAW X3 přesně to, co hledáte!

7 výukových videosekvencí v češtině (pomoc při práci, vektorizace, vrstvy a šablony, instalace písem, úprava fotografií, tipy a triky a elektronické publikování).
7 skript z jednotlivých oblastí práce s CorelDRAW X3 / X4 v češtině (účinná pomoc, vektorizace bitmap, příprava vícestránkových dokumentů, druhy a instalace písem, základy počítačového zpracování fotografií, snadnější práce v CorelDRAW a tvorba PDF a HTML výstupů z CorelDRAW X3 / X4).
PDF katalog klipartů
program a databázi pro textové vyhledávání klipartů CorelDRAW X3 / X4


PlusPACK pro CorelDraw X3 / X4 obsahuje výuková videa, která vám rychle a jasně ukáží jak a co nastavit při vektorizaci, práci s digitální fotografií, jak rychle a efektivně pracovat s vrstvami, jak používat šablony a systém nápověd a jak se správně instalují písma. Navíc přidáme pár tipů a triků a zmíníme se i o oblasti elektronické publikování. Pro snazší studium v PlusPACKu také najdete PDF skripta, která korespondují s výukovými videosekvencemi. ?Nezničitelný? katalog klipartů je zpracován v PDF souboru, který obsahuje všechny kliparty z CorelDRAW X3 / X4. Základní verze PlusPACKu pro CorelDRAW X3 / X4 také obsahuje program a databáze všech klipartů z CorelDRAW X3 / X4. Vyhledání a import tématického klipartu je v něm dílem okamžiku. Tedy již žádné pracné hledání v katalogu, stačí zadat textově např. klíčové slovo ?sun? a program Vám vyhledá všechny kliparty z CorelDRAW X3 / X4, které obsahují slunce. Klikem myši se můžete podívat na jejich náhled a dvojklikem máte vybraný klipart v Corelu!

Již v základní verzi obsahuje výuková videa, která vám rychle a jasně ukáží jak a co nastavit při vektorizaci, práci s digitální fotografií, jak rychle a efektivně pracovat s vrstvami, jak používat šablony a systém nápověd a jak se správně instalují písma. Navíc přidáme pár tipů a triků a zmíníme se i o oblasti elektronické publikování. Pro snazší studium v PlusPACKu také najdete PDF skripta, která korespondují s výukovými videosekvencemi.

?Nezničitelný? katalog klipartů je zpracován v PDF souboru, který obsahuje všechny kliparty z CorelDRAW X3 / X4. Tento katalog vznikl montáží z instalačního CD a tak není zatížen chybou, jako originální tištěný katalog. V PlusPACKU je dokument k dispozici i po jednotlivých oddělených stránkách, které můžete např. posílat mailem. Tak si může Váši zákazníci mohou v klidu a bez Vaší přítomnosti vybrat klipart, který se jim líbí.

Poslední komponenta základní verze PlusPACKu pro CorelDRAW X3 / X4 je program a databáze všech klipartů z CorelDRAW X3 / X4. Vlastní program se nemusí instalovat a po propojení s dodávanou databází a úložištěm Vašich klipartů je vyhledání a import tématického klipartu dílem okamžiku. Tedy již žádné pracné hledání v katalogu, stačí zadat textově např. klíčové slovo ?sun? a program Vám vyhledá všechny kliparty z CorelDRAW X3 / X4, které obsahují slunce. Klikem myši se můžete podívat na jejich náhled a dvojklikem máte vybraný klipart v Corelu!


Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software COREL PlusPACK (*PLUSPACKX4)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LA CHÉVRE
> MAXMARA
> COVER IT
> PHARMA NORD
> SIGMA SPORT
> P + P KARTON
> Geoffrey Beene
> CALVIN KLEIN
> MATTHEW WILLIAMSON
> KETER
> CHLOE
> SIMBA
> GAI MATTIOLO
> FULDA
> CELLY
> TOMMY BAHAMA
> ENVY
> REDDY
> ROTT
> SARAH JESSICA PARKER
> HYDOR
> TENDA
> EQUIP
> FERGUSON
> SMALL ANIMAL JEWEL
> POHODA
> PAUL SMITH
> FERRARI
> V-NET
> Unicasa
> HAMMERITE
> HÄHNEL
> MICHELIN
> MAC
> Valira

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml