NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | šperky | peníze a půjčky | návody a manuály | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)

Český návod k použití Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) - Jedná
               

 

Návod k použití Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)

Český návod k použití Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492).
Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 0882224538152
Návod k použití Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)

Jste-li majitelem Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) -
Jedná se o OEM software, který neobsahuje médium, ale pouze licenční klíč. Software lze koupit pouze s novým kompletním PC, na kterém bude tento software předinstalován, popř. si software můžete stáhnout na webové adrese: http://www.microsoft.com/cze/office/trial/60days.mspx a následně produkt aktivovat přiloženým licenčním klíčem.

Sada Office Small Business je určena především pro malé a střední firmy. Součástí sady je základní část produktů řady Office 2007.

Softwarový balík Microsoft Office Small Business 2007 nabízí kancelářské aplikace: Excel 2007, Outlook 2007,PowerPoint 2007, Publisher 2007, Word 2007.

* Aplikace Excel 2007 je tabulkový procesor systému Microsoft Office. Zahrnuje širokou podporu formátu XML a nové funkce usnadňující analýzu a sdílení informací. Část tabulky je možné definovat jako seznam a exportovat jej na webový server služby SharePoint pro systém Microsoft Windows. Inteligentní značky aplikace Excel 2007 jsou pružnější a zdokonalení statistických funkcí umožňuje lepší analýzu informací.

* Aplikace Outlook 2007 je správcem osobních údajů a komunikačním programem systému Microsoft Office. Poskytuje místo pro správu e-mailů, kalendářů, kontaktů a dalších osobních údajů nebo informací o týmu.

* Aplikace PowerPoint 2007 je program pro grafické prezentace systému Microsoft Office, který uživateli umožňuje ovlivňovat své okolí osobně či online. Díky zlepšení uživatelského rozhraní a podpoře inteligentních značek aplikace PowerPoint 2007 zjednodušuje zobrazování a vytváření prezentací. Vylepšena je také podpora multimédií. Soubory aplikace PowerPoint 2007 je možné jednodušeji ukládat na disk CD-ROM a integrace s programem Microsoft Windows Media Player umožňuje přehrávání datového proudu zvuku a videa v prezentaci.

* Aplikace Publisher 2007 je úplné řešení pro vytváření obchodních prezentací a marketingových materiálů systému Microsoft Office. Umožňuje snadný návrh a především publikaci profesionální komunikační a marketingové materiály nejen v rámci organizace.

* Aplikace Word 2007 je textový editor systému Microsoft Office. V reakci na odezvu od zákazníků nabízí aplikace Word 2007 nové funkce, které usnadňují vytváření, sdílení a čtení dokumentů. Funkce týkající se revizí a značek byly zdokonaleny, aby vyhovovaly různým způsobům, které uživatelé používají při sledování změn a správě komentářů. Aplikace Word 2007 také podporuje jazyk XML (Extensible Markup Language) jako nativní formát souborů a slouží jako plně funkční editor jazyka XML.

* Produkt je dodáván v české jazykové verzi.
* Protože se ovládání a vzhled MS Office 2007 mírně liší od předchozích verzí připravila firma Microsoft pro své zákazníky interaktivní příručku, která vám ukáže, kde v nové verzi naleznete odpovídající ovládací prvky z MS Office 2003. Příručka je určena pro Word, Excel a PowerPoint.

Možnost koupě OEM licence:

* OEM licenci je možné prodávat POUZE s novým PC (notebookem) a to buď předinstalovanou, nebo samostatně .

V případě, že firma nebo fyzická osoba si bude PC sestavovat samostatně, je možné prodat OEM licenci společně alespoň s pěti základními komponentami, které tvoří systém. Jedná se o těchto pět komponent:

* Základní deska
* Procesor
* Operační paměť
* Pevný disk
* Počítačová skříň se zdrojem napájení

Jakékoli prodej s jinými komponentami, jako je např. myš, klávesnice apod, budou považovány jako neplatné

Platí, že OEM licence musí být na jedné faktuře minimálně s těmito pěti komponentami.

Charakteristicka tohoto licenčního programu:

* Trvalé licence, které je možné využívat bez časového omezení
* Nepřenositelnost OEM softwaru (Licence zůstává po celou dobu užívání produktu vázána na počítač, na který byla prvotně nainstalována. V případě výměny hardwaru nebo poškození či likvidace počítače, dochází k zániku licence.)
* Pořizovací cena licence je nižší než při jiných formách nákupu.

Technická podpora:

* Technickou podporu k produktům OEM zajišťuje zákazníkovi výhradně dodavatel kompletně sestaveného počítače, případně ten, kdo instaluje software OEM do počítače (neplatí pro Microsoft Office 2007). Všichni dodavatelé a prodejci OEM softwaru jsou v tomto směru vázáni smlouvou, kterou akceptují při rozbalení OEM produktů. Nově poskytuje podporu společnost Microsoft u systému Microsoft Office 2007 a to do 90 dnů od prvního zavolání na Zákaznické Centrum.
* Převod licence
* Licence pořízená formou OEM zůstává po celou dobu užívání produktu vázána na počítač, na který byla prvotně nainstalována. S tímto počítačem může být dále prodána nebo převedena na dalšího uživatele. Licenci k softwaru pořízenou formou nákupu softwaru OEM nelze podle licenčních práv přeinstalovat na jiný počítač ? v případě likvidace počítače nebo jeho vyřazení dochází zároveň k zániku licence. Od 1. 5. 2004 také platí, že v případě rozšiřování komponent počítače je možno vyměnit jakoukoliv součást počítače s výjimkou základní desky.

Downgrade:

* V případě OEM licence není možné instalovat a využívat nižší verzi produktu (downgrade) a také neexistuje možnost požádat o povolení downgradu žádnou licenční výjimkou. Automatický downgrade je povolený pouze při nákupu produktů v rámci multilicenčních programů.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software MICROSOFT Office OEM SB 2007 Win32 CZ (MLK) (9QA-01492)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HART&HOLM
> LANVIN
> TECHNISAT
> TONI&GUY
> BOTAS
> NIKOS
> LES PETITES BÉBETTES
> LYNX
> ORION
> SALOOS
> Somat
> CONCEPT
> MICHELIN
> TOPFIELD
> SEAN JOHN
> MADISON
> JEAN PAUL GAULTIER
> MAKEUP TRADING
> LEXMARK
> HÄHNEL
> EMINENT
> AQUA SZUT
> ETA
> NIVEA
> P + P KARTON
> PAL ZILERI
> ANDY WARHOL
> SAVIC
> Unicasa
> HORTUS
> AVRIL LAVIGNE
> ALBERTA FERRETTI
> MAYSTAR
> BOURJOIS
> WALACHIA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml