NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | peníze a půjčky | návody a manuály | dětský nábytek | splátky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)

Český návod k použití Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) - Rych
               

 

Návod k použití Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)

Český návod k použití Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254).
Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 885370022988
Návod k použití Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)

Jste-li majitelem Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) -
Rychlý přechod od představy k realizaci
Aplikace Publisher 2010 přináší funkce, které potřebujete k tomu, abyste se mohli při své práci zaměřit na dosažení co nejlepších výsledků. Můžete zobrazit náhled předdefinovaných šablon s použitými prvky firemní identity, vybranými schématy písem a barevnými schématy. Před tiskem nebo distribucí můžete v publikaci zkontrolovat, zda neobsahuje chyby návrhu a rozložení. Vytvořený obsah, včetně obrázků a textu, je možné snadno znovu použít. Můžete také vložit a upravit obsah z galerií předdefinovaných a online stavebních bloků, jako jsou texty stránek, poznámky v textu, reklamy a kalendáře.

Lepší výsledky práce díky zdokonaleným nástrojům pro práci s fotografiemi
V aplikaci Publisher 2010 budete pracovat jako fotografický odborník. Můžete snadno vkládat a zaměňovat fotografie při zachování vzhledu a rozložení publikace nebo šablony. Fotografie můžete posunout, přiblížit nebo oddálit a oříznout, abyste získali perfektní obrázek. Náhled důsledků změn je možné zobrazit před jejich skutečným použitím. Můžete vylepšit barvy a jas, vybrat vhodnou možnost z knihovny rozložení titulků k obrázkům nebo změnit tvary fotografií, a to vše v aplikaci Publisher.

Dokonalý vzhled publikace
Aplikace Publisher 2010 přináší nové nástroje, které pomáhají převést obyčejný text na dokonalou typografii. Můžete používat stylistické sady, stylistické alternativy, pravé kapitálky, ligatury, styly číslování a další možnosti písem OpenType, jež jsou součástí aplikace Publisher, a dosáhnout tak jiného vzhledu bez hledání nových písem. Můžete použít i další písma OpenType dodávaná jinými společnostmi. Publikacím můžete vtisknout svého tvůrčího ducha.

Lepší kontrola nad návrhem a rozložením
V aplikaci Publisher 2010 je zarovnání nových objektů, obrázků a textových polí se stávajícími objekty v publikaci nebo šabloně snazší díky nové flexibilnější technologii zarovnání a vizuálním pomůckám. Aplikace Publisher krátce nabídne vhodné umístění nového objektu, ale konečné umístění je vždy ponecháno na vás.

Zajištění stejně pěkného vzhledu vytištěného výsledku práce jako na obrazovce
V aplikaci Publisher 2010 přesně uvidíte, jak bude vaše práce vypadat po vytištění. Při zobrazeném velkém náhledu publikace lze upravit nastavení tisku ? ke zjištění důsledků provedení změn není třeba přepínat mezi několika zobrazeními nebo obrazovkami. Můžete použít také novou funkci podsvícení, která umožňuje jakoby přes papír zobrazit náhled druhé strany publikace, takže stránka bude překlopená přesně tak, jak chcete.

Spolehlivá komunikace
V aplikaci Publisher 2010 můžete před publikováním nebo sdílením práce snadno odstranit chyby. Nové zobrazení Microsoft Office Backstage? nabízí centralizovaný přístup k informacím o publikaci. Funkce Kontrola návrhu automaticky kontroluje, zda publikace neobsahuje různé chyby, zjišťuje běžné problémy s počítačovým, komerčním tiskem a e-mailem a nabízí možnosti tyto problémy opravit před distribucí.

Rychlé zahájení práce díky předem vytvořeným a upravitelným šablonám
Hledáte něco speciálního? Aniž byste opustili aplikaci Publisher 2010, můžete si prohlédnout a stáhnout velmi kvalitní šablony vytvořené různými firmami a dalšími uživateli aplikace Publisher, které jsou umístěny na webu systému Office. Můžete také vybírat v knihovně stovek předdefinovaných upravitelných šablon návrhů. O své šablony a tvořivost se můžete podělit s komunitou uživatelů aplikace Publisher. Je to snadné, zábavné a rychlé.

Kombinování seznamů v aplikaci Publisher pro cílenou komunikaci
Karta Korespondence na pásu karet umožňuje velmi efektivně vytvářet, spravovat a ukládat v aplikaci Publisher jednotlivé seznamy zákazníků. Můžete zkombinovat a upravit seznamy uživatelů z více zdrojů, včetně aplikace Excel, Outlook, Word a dalších. Potom můžete publikace a marketingové materiály přizpůsobit cílové skupině zákazníků a zvýšit tak jejich účinek.

Snadné sdílení výsledků práce
Sdílení publikací je nyní jednodušší. Kopii publikace můžete uložit ve formátu PDF nebo XPS nebo v některém z několika formátů obrázků podle vlastního výběru, které umožňují snadný tisk a sdílení, například JPEG. Soubor PDF lze zabezpečit heslem a dosáhnout tak vyšší úrovně zabezpečení. Nepotřebujete žádné doplňky nebo další stažené položky.

Efektivnější práce
V aplikaci Publisher 2010 můžete úkoly plnit rychle a efektivně. Na pásu karet, který je nyní součástí aplikace Publisher, máte rychlejší přístup k příkazům. Pás karet můžete upravit tak, aby se na něm zobrazily příkazy, které jsou pro vás nejdůležitější. Zobrazení Backstage usnadňuje ukládání, sdílení, tisk a publikování dokumentů pouhými několika kliknutími. Nová vizuální navigace nabízí zobrazení miniatur jednotlivých stránek publikace, takže můžete rychle přecházet ze stránky na stránku a přetahováním miniatur měnit pořadí stránek. Díky zjednodušenému pracovnímu prostoru dokumentů se můžete zaměřit na aktuální úlohu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software MICROSOFT Publisher 2010 32-bit/x64 Slovak DVD (164-06254)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MAXTREK
> JAMIE OLIVER
> GLORIA VANDERBILT
> MANGO
> RAZER
> LEGO
> EMGETON
> JVC
> BRITAX
> SHOOSHOOS
> PAMPERS
> GANT
> DEWALT
> DREAMWORKS
> MARBERT
> DINO
> EUROCASE
> RTJ GROUP
> VAN GILS
> EDIMAX
> KOMVET
> TOPFIELD
> RAVENSBURGER
> OPTIBOX
> TECO
> PERSIL
> XADVENTURE
> PARKER
> PRAKTICA
> GIGAMASTER
> MANFROTTO
> ZIRH
> MOCHTOYS
> JIL SANDER
> COSTUME NATIONAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml