NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | kočárky | hodinky | ovladače, drivers | autosedačky | dětský nábytek | recenze |
Český manuál a návod

Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký

Český návod k použití Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kr
               

 

Návod k použití Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký

Český návod k použití Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký
Český návod k použití výrobku Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký

Jste-li majitelem Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký -
Odpočíváte aktivně? Musíte i na dovolené pořád něco dělat, jezdit na výlety? Prožijte sportovní, adrenalinový či dobrodružný pobyt v některém z našich hotelů či penzionů. Výběr je jen a jen na Vás. Vyrazte ven a prožijte nezapomenutelné chvilky plné zážitků.
Adrenalinový víkend v penzionu
Tento adrenalinový pobyt zahrnuje:
- ubytování pro 2 osoby na 2 noci v příjemném penzionu, 2 snídaně pro 2 osoby, 2 večeře pro 2 osoby (polévka a výběr z dvou menu), zdolání velkého okruhu v lanovém parku v Říčkách v Orlických horách pro 2 osoby vč. přejezdu gravitační lanovkou nad potokem, jízdu terénní tříkolkou ze sjezdovky ve Ski centru Říčky (areály jsou vzdáleny cca 7 km od penzionu, doprava není zahrnuta v ceně), místní poplatky, slevu 15% na vstup do krytého bazénu v Rychnově nad Kněžnou.
Sportovní víkend v penzionu
Tento víkendový balíček zahrnuje:
- ubytování pro 2 osoby na 2 noci v příjemném penzionu, 2 snídaně pro 2 osoby, 2 večeře pro 2 osoby (polévka a výběr z dvou menu), zapůjčení horských kol nebo holí Nordic Walking (v zimě zapůjčení běžek nebo lyží) na 1 den, turistickou mapu, svačinový balíček, místní poplatky a slevu 15% na vstup do krytého bazénu v Rychnově nad Kněžnou.
Sportovní blanický víkend
Zážitkový pobyt zahnuje:
- ubytování pro 2 osoby na 2 noci v ****hotelu v dvoulůžkovém pokoji, 2 snídaně pro dva, 1 servírovanou večeři pro dva, hodinu v sauně, hodinu ve whirlpoolu, hodinu jízdy na motorové čtyřkolce na trati u hotelu pro dva, lukostřelbu pro 2 osoby na 1 hodinu, vstup do venkovního bazénu, tělocvičny, posilovny, možnost zahrát si stolní tenis a kulečník.
Sportovní víkend na zámku
Pobyt plný zážitků zahrnuje:
- ubytování pro 2 osoby na 2 noci v ****zámeckém hotelu v dvoulůžkovém pokoji, 2 snídaně pro dva, 1 tříchodovou večeři s lahví sektu nebo vína pro 2 osoby, privátní relaxaci ve wellness studiu na 1 hodinu (sauna, vířivka), relaxační masáž pro každého, možnost využití sportovišť (tenis, volejbal, nohejbal, basketbal...) a zapůjčení sportovních potřeb, zapůjčení horských kol, zapůjčení koloběžek na Ještědu (doprava vlastní, není zahrnuta v ceně).

Podmínky
Určeno pro muže i ženy.
Čas
Ubytování je zajištěno na 2 noci.
Počet účastníků
Pobyty jsou pro 2 osoby.
Sezóna
Adrenalinový víkend v penzionu květen - září, ostatní celoročně.
Rezervace termínu
Co nejdříve, záleží na obsazenosti hotelu či penzionu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Sportovní a adrenalinové pobyty Sportovní víkend v penzionu pro dva (okr.Rychnov n.K.), Kraj: Královéhradecký

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LAGERFELD
> KLEIN
> Pirola
> KATTOVIT
> SIMPLY YOU
> EINHELL
> BRILANZ
> GARNIER
> CREED
> OKI
> LAMAZE
> KATE MOSS
> KASPERSKY
> BAKUGAN
> PROTEKTOR
> PAYOT
> Toni&Guy
> FUNTOSEE
> NYLABONE
> MHT
> AOC
> BYBLOS
> XYLADECOR
> VAN CLEEF & ARPELS
> THRUSTMASTER
> HYDOR
> LANVIN
> Thorma
> ITALTRIKE
> ACTIVER
> BABY2GO
> BLAUPUNKT
> AQUA EXOTIC
> Plastkon
> WINZIP

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml