NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | hodinky | návody a manuály | dětské potřeby | šperky | hračky |
Český manuál a návod

Starlite - laser pro domácí použití

Český návod k použití Starlite - laser pro domácí použití - Starlite oproti ostatním zdrojům sv
               

 

Návod k použití Starlite - laser pro domácí použití

Český návod k použití Starlite - laser pro domácí použití je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Starlite - laser pro domácí použití nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Starlite - laser pro domácí použití, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Starlite - laser pro domácí použití.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Starlite - laser pro domácí použití
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Starlite - laser pro domácí použití udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Starlite - laser pro domácí použití

Jste-li majitelem Starlite - laser pro domácí použití od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Starlite - laser pro domácí použití -
Starlite oproti ostatním zdrojům světelné energie má výhodu ve vysoké hustotě energie, která dopadá na pokožku. To způsobuje lepší průnik záření horní vrstvou kůže bez toho, že by došlo k jejímu poškození. Působení Starlite je velmi šetrné a organismus nevnímá žádné teplo během nebo po použití laseru. Proto může být používán i na citlivé pokožce bez známek zarudnutí nebo podráždění. Starlite byl vyvinut na stejném principu jako vysoce výkonné kosmetické lasery, ale pracuje s energií, která je jemná a bezpečná pro domácí použití. Využívá červeného laserového paprsku o výkonu 5 mW s vlnovou délkou 655 nm a kombinuje jej s pulsovaným infračerveným LED světlem o vlnové délce 940 nm. Sluneční energie je primárním zdrojem buněčné energie většiny forem života na Zemi. Světlo, které je vyzařováno Starlite laserem, má stejnou vlnovou délku jako světlo studeného červeného spektra ze Slunce, neobsahuje však škodlivé ultrafialové záření typu A a B. Infračervené LED světlo pak působí jako akcelerátor terapie.   Kdy Starlite pomáhá: stimuluje tvorbu kolagenu, zjemňuje vrásky a stárnutí pleti (i na rukách a krku), mírní akné, hojí opary, jizvy a defekty kůže, zmírňuje bolest.  Technické údaje: laserová třída: 3R, vlnová délka: 655 nm, výkon: méně než 5 mW CW, typ laseru: AIGaInP high power dioda s ASIC nastavitelným optickým výstupem, průměr paprsku: méně než 5 mm ve štěrbině, rozbíhavost: méně než 2 mrad, pracovní napětí: 3-5 V DC, typ záření: pulsní LED, vlnová délka: 940 nm, výkon: 35 mW/100 mA. Jak používat:  Aplikujte 1-2x denně vždy 5-15 minut v závislosti na indikaci. Udržujte ve vzdálenosti cca 1-2 cm od pokožky (Přístroj se zapne hlavním tlačítkem - indikace svítí. Laser se spustí při přiblížení k postiženému místu. Pokud je přístroj ve větší vzdálenosti laser se automaticky vypíná). Přístroj může být použiván v kombinaci s jinými léčebně terapeutickými metodami nebo léčivy. Balení: laser Starlite, 3 ks AAA baterií + náhradní baterie Upozornění: Laserový paprsek by neměl zářit přímo do očí a nesmí se aplikovat v oblasti hyperaktivní štítné žlázy a zhoubných nádorů. Starlite je bezpečný, bezbolestný a po více než 30 letech používání těchto typů nízkoenergetických laserů nebyly objeveny žádné vedlejší účinky nebo kontraindikace. Starlite má zabudovaný vnitřní bezpečností systém, který umožňuje práci laseru pouze tehdy, pokud je v bezprostřední blízkosti kůže. Starlite Laser má prohlášení o shodě.   V naší nabídce naleznete také speciální přípravek ,který pomáhá při výskytu  jizev a popálenin Léčivý koncentrát (The Concentrate) 50 ml.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Starlite - laser pro domácí použití - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Starlite - laser pro domácí použití

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PIATNIK
> NEXEN
> CERATIO
> NESTLÉ
> SUPERMAG
> NIKON
> AQUA EXOTIC
> HERMES
> MANFROTTO
> JOHN VARVATOS
> TCHIBO
> CLINIQUE
> COBI
> AGFA
> LOCK&LOCK
> AMEFA
> LIMARA
> SimCam
> OCEAN DREAM
> JACQUES BOGART
> HOMECAST
> ANNA SUI
> PETLAS
> EMANUEL UNGARO
> BANANA REPUBLIC
> JRK
> SUPER PET
> MAC TOYS
> NAUTICA
> LAVERA
> COLEMAN
> ANTONIO BANDERAS
> MADISON
> SALOOS
> STARPIL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml