NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | peníze a půjčky | splátky | dětské potřeby | návody a manuály |
Český manuál a návod

Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE)

Český návod k použití Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) - Když si vybíráte tiskárnu pro
               

 

Návod k použití Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE)

Český návod k použití Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE)
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071020372
Návod k použití Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE)

Jste-li majitelem Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) -
Když si vybíráte tiskárnu pro své podnikání, chcete mít jistotu, že jste zvolili správně. Chcete snadno použitelnou tiskárnu, která nabízí nejen vynikající kvalitu tisku, ale také hodnotu. A přesně taková je tiskárna Samsung ML-3710ND. Jednoduchá struktura nabídek znamená, že funkce tiskárny může používat opravdu každý. Jednoduchá manipulace s papírem znamená, že můžete tisknout na celou řadu typů papíru, pokaždé s výsledkem v profesionální kvalitě. A jednoduchá technologie zabraňuje zasekávání papíru, takže vaše týmy se budou moci soustředit na svoji práci.Tiskárna Samsung ML-3710ND se snadno používá i udržuje a poskytuje vysoký výkon, vynikající produktivitu a všestrannost. Díky tomu je ideální do rušné kanceláře ? ideální pro vás.

Šetřete čas i životní prostředí pomocí ekologického režimu, pohodlně ovládaného jedním dotykem
Jediným stisknutím tlačítka ECO aktivujete režim úspory toneru. Chcete-li šetřit ještě více, správce může nastavení ECO upravit tak, aby tiskárna tiskla dvě nebo čtyři stránky na list a také aby standardně tiskla oboustranně. Ale to ještě není vše. Pomocí jedinečného simulátoru výsledků přesně uvidíte, kolik CO2, elektrické energie a papíru jste s vybraným nastavením ušetřili. Získáte tak skutečnou představu o tom, jaký pozitivní dopad má tiskárna Samsung ML-3710ND na vaše náklady i na životní prostředí.

Vítejte na svém vysoce výkonném pracovišti
Díky rychlosti tisku 35 stránek za minutu tiskárna ML-3710ND zvýší vaši produktivitu. Pokud vás nepřesvědčí tato úžasná rychlost, vezměte v úvahu výkon dvoujádrového procesoru s frekvencí 600 MHz, gigabitové připojení k síti a paměť rozšiřitelnou na 384 MB. Není pochyb, že tiskárna ML-3710ND může s sebou přinést vysokooktanový výkon na každé pracoviště.

Spojení s kolegy
Připojte celou svou kancelář k jedné síti, ať všechno funguje hladce. Vaši kolegové budou sdílet společnou tiskárnu a vy ušetříte čas, který byste strávili servisem více přístrojů. Tiskárnu lze připojit do sítě pomocí rozhraní Gigabit LAN, které zvýší váš výkon. Zlepšete své komunikační schopnosti s laserovou tiskárnou ML-3710ND a komunikujte bez překážek.

Mnoho funkcí, malá velikost
Hledáte kompaktní tiskárnu s větším výkonem? Zaměřte se na menší velikost. Tiskárna Samsung ML-3710ND má velice kompaktní rozměry 366 x 368 x 240,6 mm a je menší než kterákoli jiná monochromatická laserová tiskárna na trhu. Snadno se vejde na každý pracovní stůl a stále vám nechá dost místa na práci. Ale nenechte se malými rozměry tiskárny ML-3710ND zmást: tato pérová váha je připravena obstát v souboji se soupeři z mnohem vyšších váhových kategorií.

Tiskárna, která myslí na váš rozpočet
Pro tiskárnu ML-3710ND si můžete zvolit takový spotřební materiál, který vyhovuje vašim finančním možnostem. Kazety s tonerem jsou k dispozici v cenově výhodné verzi s vysokou výtěžností 5.000 stran nebo ve verzi s velmi vysokou výtěžností 10.000 stran, která poskytuje nižší náklady na stránku a vyžaduje méně časté vyměňování.

Rychlý tisk již od první stránky
Přestaňte trávit život čekáním na tiskárnu. Tiskárna ML-3710ND nabízí velice krátkou dobu výstupu první stránky ? v pracovním režimu budete mít první výtisk ve vysoké kvalitě v rukou do 8 sekund. Díky vysoké rychlosti tisku 35 stránek za minutu a profesionálnímu rozlišení získáte špičkovou kvalitu v pohodlí své kanceláře. Zbývá jediný problém ? jak naložit s nově získaným volným časem.

Máte už dost vkládání papíru?
Během tisku se můžete soustředit na jiné činnosti: tiskárna ML-3710ND zvládne i ty největší tiskové zakázky bez nutnosti doplňování papíru. Rozšiřte kapacitu standardního zásobníku papíru na 250 listů a víceúčelového zásobníku na 50 listů prostřednictvím volitelných zásobníků na 520 listů, které jsou ideální, pokud požadujete hromadný tisk. Někdy opravdu platí, že čím více, tím lépe.

O jeden zdroj hluku v kanceláři méně
Při práci u stolu by vás nemělo nic vyrušovat od přemýšlení. Proto je tiskárna Samsung ML-3710ND velice tichá ? její hlučnost při tisku je pouhých 52 dBA. To je méně než mírné hučení běžící ledničky! Stolní tiskárna, která dělá svou práci a zároveň vás nechá soustředit na tu vaši? To je skvělé.

Zachyťte vše, od čeho nemůžete odtrhnout zrak
Se softwarem AnyWeb Print společnosti Samsung můžete vyrazit na lov do hlubin webu. Prostřednictvím tiskárny ML-3710ND můžete během surfování snadno vybírat a přetahovat obsah z různých webových stránek do okna s výstřižky v prohlížeči. Tyto položky lze rychle vytisknout nebo uložit v různých formátech. Takto můžete pro velký projekt nebo jen tak pro zábavu jednoduše shromažďovat, třídit a upravovat užitečné referenční materiály a zdroje informací, které najdete jen na webu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Tiskárna SAMSUNG ML-3710ND (ML-3710ND/SEE)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> IONIC-CARE
> TONI&GUY
> AQUA SZUT
> Juniors
> KISS MY FACE
> IMEDEEN
> KUMHO
> BANANA REPUBLIC
> RIGID
> DIOCHI
> LEXMARK
> REVLON
> MICHAEL JORDAN
> SUBSTRAL
> LIMARA
> WELLA PROFESSIONAL
> BARBIE
> PEACH
> GAJAH TUNGGAL
> ALLIT
> CAMPINGAZ
> HAMA
> ERGOTRON
> KANEBO
> BABY2GO
> GALA
> SCARLETT
> Marian Plast
> INTEL
> BLUE STEP
> PINNACLE
> ANF
> Motorola
> AQUAPLAY
> Spokey

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml