NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | autosedačky | splátky | zaruka a servis | ovladače, drivers | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení

Český návod k použití Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení - Je to živ
               

 

Návod k použití Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení

Český návod k použití Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CALVIN KLEIN. Přečtěte si také diskuzi k Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení
Český návod CALVIN KLEIN k použití výrobku Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CALVIN KLEIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CALVIN KLEIN
6) Značka: CALVIN KLEIN
Návod k použití Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení

Jste-li majitelem Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení od CALVIN KLEIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení -
Je to živá vůně, která naplňuje mužskou touhu po svobodě, utéci za hranice všedního dne. Je vytvořena aby evokovala dlouhotrvající působivý dojem. Tato vůně je tak individuální a dobrodružná, jako muž, který ji nosí. ?Vůně Escape for men odráží potřebu každého muže učinit svůj život dobrodružným? ? Calvin Klein. Moderní cylindrický, jakoby ledový flakon se stříbrným uzávěrem vytvořený opět Pierre Dinandem.
5971 Sugeruje filozofii intenzivního života takovým způsobem, aby měl význam každý okamžik. Vzácné prvky a přípravky z celého světa se mísí a tvoří svěží, ovocně-květinovou kytici s esencí exotických doplňků s lesním, smyslovým pozadím, jež ztělesňuje současný vztah k dobrodružství, kterým je život. ?Po lásce, po úspěších dnešní žena touží žít naplno, dělit se s radostmi a být samostatnou. Proto jsem stvořil vůni ESCAPE, vůni pro romantickou ženu, která chce, aby měla význam každá chvíle.? Calvin Klein.
502 Vůně charakterizuje ducha dnešního muže, něžného, oddaného a zároveň rafinovaného a silného. Vůně je výrazem vitality a sebejistoty, což charakterizuje citlivost nynějšího muže. Klasická osvěžující vůně, opájející a výrazně mužská, energická s teplou notou lesa. ?Přál jsem si stvořit vůni pro muže, jenž vede moderní život s tradičními hodnotami. Vůně Eternity for men byla vytvořena pro moderního, rozhodného muže s přirozeným smyslem pro styl.? ? Calvin Klein. Ve spolupráci s významným projektantem Pierre Dinandem stvořil Calvin Klein mužskou verzi pro vůni Etetnity for men (tlusté sklo s oválnými rameny). Spojili křišťál a stříbro, které tvoří nadčasový ideál ? pocit lásky a oddání.
6019 Vůně charakterizuje ducha dnešního muže, něžného, oddaného a zároveň rafinovaného a silného. Vůně je výrazem vitality a sebejistoty, což charakterizuje citlivost nynějšího muže. Klasická osvěžující vůně, opájející a výrazně mužská, energická s teplou notou lesa. ?Přál jsem si stvořit vůni pro muže, jenž vede moderní život s tradičními hodnotami. Vůně Eternity for men byla vytvořena pro moderního, rozhodného muže s přirozeným smyslem pro styl.? ? Calvin Klein. Ve spolupráci s významným projektantem Pierre Dinandem stvořil Calvin Klein mužskou verzi pro vůni Etetnity for men (tlusté sklo s oválnými rameny). Spojili křišťál a stříbro, které tvoří nadčasový ideál ? pocit lásky a oddání.
497 Romantická kytice jemných rostlinných motivů, smíchaných s přísadami, vůněmi lesa a zelenými tóny.K vytvoření vůně Eternity for women inspirovalo Calvina Kleina manželství se svoji asistentkou Kelly Rectorovou. K oslavě tohoto svazku Calvin daroval Kelly krásný snubní prsten, který byl původně darem knížete Winsdora pro milovanou kněžnu. Na prostém prstýnku, pokrytém diamanty bylo vyryto jedno slovo ? ETERNITY ? věčnost ? ideální symbol trvalé lásky a oddání. Nyní tato myšlenka žije nadále v romantické vůni ? Eternity.
495 Romantická kytice jemných rostlinných motivů, smíchaných s přísadami, vůněmi lesa a zelenými tóny.K vytvoření vůně Eternity for women inspirovalo Calvina Kleina manželství se svoji asistentkou Kelly Rectorovou. K oslavě tohoto svazku Calvin daroval Kelly krásný snubní prsten, který byl původně darem knížete Winsdora pro milovanou kněžnu. Na prostém prstýnku, pokrytém diamanty bylo vyryto jedno slovo ? ETERNITY ? věčnost ? ideální symbol trvalé lásky a oddání. Nyní tato myšlenka žije nadále v romantické vůni ? Eternity.
3969 Romantická kytice jemných rostlinných motivů, smíchaných s přísadami, vůněmi lesa a zelenými tóny.K vytvoření vůně Eternity for women inspirovalo Calvina Kleina manželství se svoji asistentkou Kelly Rectorovou. K oslavě tohoto svazku Calvin daroval Kelly krásný snubní prsten, který byl původně darem knížete Winsdora pro milovanou kněžnu. Na prostém prstýnku, pokrytém diamanty bylo vyryto jedno slovo ? ETERNITY ? věčnost ? ideální symbol trvalé lásky a oddání. Nyní tato myšlenka žije nadále v romantické vůni ? Eternity.
3970 Právě jeden moment může vše změnit -moment, kdy se zamilujete. Šťastný úsměv mladinké herečky Scarlett Johansonové - tváře nové, svěže květinové ETERNITY MOMENT - přesně vystihuje inspiraci z okouzlených pohledů, zrychleného tepu, pocitu, kdy se nohy už už odlepují od země. V jednoduchém flakónu barvy zardělé tváře při prvním polibku se skrývá jemná kombinace tónů.
3971
6779
4563
4446
539 Omamná směs rostlinných extraktů a koření o teplém přírodním základě, stále povzbuzuje a zdá se být neobyčejně ženskou a trvalou. Zahájení prodeje této vůně kvalitativně změnilo trh exkluzivních vůní přidávajíc jim horečnatou intensitu a neodolatelný půvab. Když se Calvin Klein zeptal: ?Kdo neprožil pocit, jenž vychází mimo hranice rozumu?? ? vzbudil touhu všech žen. Ve spolupráci s významným designérem Pierre Dinandem stvořil Calvin Klein masivní oválný a smyslný flakon s charakteristickým uzávěrem inspirovaným kolekcí indiánských modlitebních kamenů.
3977 Silná vůně s vyjímečně povzbuzující směsí rostlinných extraktů, přísad a vzácných dřevitých aromatů. Přeměna vůně na jedinečnou svého druhu pro muže díky svému složení, Calvin Klein obohatil vášnivý žánr původní vůně provokujícím, ohnivým, mužským prvkem. ?Muži se vždy řídili vášní ? jak v práci, tak i v lásce a moji snahou bylo stvořit takovou vůni jež by odrazila tuto odhodlanost a oheň.? ? Calvin Klein. S designerem Pierrem Dinandem stvořil Klein flakon podobný ploché lahvi na líh s typickým uzávěrem.
533 Silná vůně s vyjímečně povzbuzující směsí rostlinných extraktů, přísad a vzácných dřevitých aromatů. Přeměna vůně na jedinečnou svého druhu pro muže díky svému složení, Calvin Klein obohatil vášnivý žánr původní vůně provokujícím, ohnivým, mužským prvkem. ?Muži se vždy řídili vášní ? jak v práci, tak i v lásce a moji snahou bylo stvořit takovou vůni jež by odrazila tuto odhodlanost a oheň.? ? Calvin Klein. S designerem Pierrem Dinandem stvořil Klein flakon podobný ploché lahvi na líh s typickým uzávěrem.
547 Její vůně ve mně bude navždy hořet. Ještě teď bych ji poznal. Ve tmě.Vždy ji poznám.Přichází noc a ve tmě ožívají smysly. Tajemná, provokativní, svádivá.Kouzlo noci v toužebné vůni. Intenzivní, ale proměnlivá. Květinovo orientální s cypřišovým dotekem, přes den svádí a v noci rozkvétá.
584 Pro muže, kteří touží po charaktericticky zřetelné, smělé a žádoucí vůni. Muž Calvin Klein Truth for Men je silný, mužný, přitažlivý.
603 Je pro muže, který je městský, gentleman s vyspělou duší a všudypřítomný. Flakón je jednoduchý a klasický, v rukách příjemný. Způsob, jakým víčko na flakón přiléhá, je jako když se zavírají dveře auta.
4004 Je pro muže, který je městský, gentleman s vyspělou duší a všudypřítomný. Flakón je jednoduchý a klasický, v rukách příjemný. Způsob, jakým víčko na flakón přiléhá, je jako když se zavírají dveře auta.
5959 Svůdná esence ženskosti.Intenzivní smyslnost a přitažlivost.
4008 Charakteristika:Elegantní, moderní, květinově-svěže-orientální
6032 CHIC je nová dámská vůně světově proslulé newyorské módní návrhářky Caroliny Herrery. Proč CHIC"? Protože právě slovem "chic" označují novináři nejčastěji módní přehlídky Caroliny Herrery.CHIC je luxusní, prestižní a "chic" vůně pro ženu, která je nezávislá, sebejistá, miluje moderní umění a design, má styl a vypadá přirozeně ve sportovním i ve večerním. Je prostě chic!CHIC je vůně jemná, ale přitažlivá svou skrytou vášní - předurčená k tomu, aby se stala společnicí ženy každého věku, na dlouhou dobu a pro každou příležitost.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Toaletní voda CALVIN KLEIN Escape 100ml + 100ml voda po holení

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GORENJE
> ADIDAS
> MOULINEX
> APC
> Kela
> ALBI
> CEV
> LEXAR
> COOPER
> GENIUS
> CERATIO
> REMOSKA
> FOP
> CSLINK
> ESPRIT
> JUICY COUTURE
> CONCEPT
> RIKEN
> DPS
> MADONNA NUDES 1979
> KENZO
> GUY LAROCHE
> BAKUGAN
> GIORGIO ARMANI
> NORCO
> ECOVER
> REVLON
> MAŠINKA TOMÁŠ
> ELPUMPS
> MANFROTTO
> TED LAPIDUS
> FARLIN
> SONY
> FLEXI
> JRS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml