NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | led monitory | recenze | šperky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení

Český návod k použití Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení - HUGO XY před
               

 

Návod k použití Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení

Český návod k použití Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HUGO BOSS. Přečtěte si také diskuzi k Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení
Český návod HUGO BOSS k použití výrobku Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HUGO BOSS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HUGO BOSS
6) Značka: HUGO BOSS
7) EAN kód: 737052258287
Návod k použití Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení

Jste-li majitelem Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení od HUGO BOSS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení -
HUGO XY představuje nové vyjádření svěžesti    
7741
7743
7745 Složení: Vodní meloun, magnolie, kmín, mech, světlé dřevo, pižmo
7709   Lancome Eau Micellaire Doucer - Čistící voda.Čistící tonikum pro jemné ale důkldné vyčištění pleti.   
7710   Lancome Galateis Douceur - Čistící mléko.Pleťové mléko pro rychlé a důkladné čištění, které odstraňuje dokonce i nejvíce neústupný make-up.Líčidla a rtěnka se rozpustí a odstraní. Vaše pleť bude dýchat, bude odpočatá a bude vypadat přírozeně krásná.   
7711  Kosmetika Biotherm.Biotherm Biosource Lotion Clarifiante - Clarifying Lotion. Jemná pleťová voda s minerály pro normální a smíšenou pleť.   
7715    Lancome Renergie Anti-Rides - Krém proti vráskám.Regenerační, liftingový krém proti vráskám speciálně určený pro zralou pleť. Je vysoce účinný, vyhlazující, zpevňující (pro tvář, krk i dekolt). Vhodný pro všechny typy pleti. Regeneruje a zpevňuje pleť, vyhlazuje vrásky (obličej, dekolt i krk).   
7727 Kosmetika Clinique Supermoisture Make Up - Odstín 06 Neutral. Vhodný pro suchou a smíšenou pleť.Poznámka: vyobrazený odstín nemusí zcela odpovídat, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru  
7033 Lehka vůně plná energie a vitality. Vůně se rozprostře po celém vašem těle. Jemně smyslná vůně se postupně uvolňuje a překvapí vás svou proměnlivostí.
7747 Vůně plná dřeva pro silné a smyslné muže
7749 Složení: Neroli, šeřík, jasmín, otočník, anýz, vanilka
7750 Citrusovo ? dřevitá vůněPro vůni je typická citrusová, pestrá a silná svěžest, evokující veškeré kouzlo Středozemního moře ?Nová pánská vůně MOSCHINO FRIENDS MEN je poctou těm nezničitelným a hlubokým svazkům, které muže spojují navždy, solidaritě, která bývá nejsilnější a drtivě silná hlavně v mládí.
7751 Vůně plná dřeva pro silné a smyslné muže
9074 Smyslně zahalující Rose Essentielle je samou podstatou vášně skrytou v Pour Femme. Její svůdné tóny osloví ženu, která se nebojí prezentovat svou smyslnou eleganci aniž by sklouzávala do nevkusu. Rose Essentielle je holdem nejvášnivější ze všech květin ? nádherně rozvité růži na vysokém stonku, která okouzluje v kytici i jako jediný exemplář.
7030 Lehka vůně plná energie a vitality. Vůně se rozprostře po celém vašem těle. Jemně smyslná vůně se postupně uvolňuje a překvapí vás svou proměnlivostí.
6806 Kosmetika LancomeKosmetika Lancome Galatee Confort - Pleťové čistící mléko.Čistící mléko zvláčňuje pleť a odstraňuje make-up a nečistoty.  Pleť hydratuje a zpevňuje a zanechává pleť čistou, jemnou a hebkou. Použití: aplikujte na tvář krouživými pohyby, poté jemně odstraňte kosmetickým tamponem   
5814 Kosmetika LancomeKosmetika Lancome Age Fight Yeux MenZnačková péče pro mužskou pokožku. Oční krém proti vráskám - pánská kosmetika. Použití: aplikujte ráno a večer na čistou pleť v očním okolí   
5815  Kosmetika Lancome Hydrix Gel Men.Pánská pleťová kosmetika.Vysoce hydratující pánský pleťový gel, který nezanechává nepříjemný mastný pocit.Rychle se vstřebává.   
6808  Kosmetika Lancome Age Fight Fluide Men. Ochranný fluid proti vráskám pro muže.Pro všechny typy pleti. Díky obsaženým antioxidantům bojuje proti vráskám mužské pleti, která je rozdílná od pleti ženské. Napravuje škody stresované mužské pokožky.Mladší vzhled pleti je znatelný již první den po začátku péče.    
6600  Kosmetika Clinique Superbalanced Make Up.Odstín 03 Ivory.Vhodné pro normální až mastnou pleť.  100% bez parfemace.Poznámka: vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru   
6601  Clinique Superbalanced Make Up.Odstín: Cream Chamois 04Vhodné pro normální až mastnou pleť. Poznámka: vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru   
6602  Kosmetika Clinique Superbalanced Make Up.   Odstín: Neutral 07Pro normální až mastnou pleťPoznámka: vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru   
6810  Kosmetika Lancome Renergie Morpholift R.A.R.E. Yeux.Oční krém proti vráskám.Liftingový oční krém proti vráskám pro ženy nad 40 let, který regeneruje. Pleť je ihned vypnutá a zvláčněná a bez vrásek. Po 4 týdnech užívání se otoky minimalizují, tmavé kruhy zesvětlují a drobné linky vyhlazují. Obsahuje speciální technologii R.A.R.E., která obsahuje 6500 mikročástic, jenž pomáhají vytvářet kolagen a vyhlazovat vrásky.Použití: konečky prstů jemně vklepejte v okolí očí  
6953 Kosmetika Christian Dior    Christian Dior Capture R60/80 XP Ultimate Wrinkle Restoring Creme  Krém proti vráskám.Protivrásková péče pro ochranu a opětovné nastartování aktivity pleťových buněk pro jejich rychlejší obnovu. XP Wrinkle Creme je unikátně lehký a svěží. Vypne pleť od spodních linií, vyživuje a zahaluje pleť luxusním pocitem pohodlí. Během hodiny jsou okamžitě hluboké vrásky viditelně zjemněny, po měsíci je jich méně a po třech mesících je pleť čím dál více vyhlazenější a bez vrásek.Použití: Aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť.    
6973  Kosmetika Lancome Primordiale Skin Recharge Nuit.Noční obnovující krém.Obnovuje pleť, dodává ji jas a energii. Vytvoření nočního krému firmou Lancome ohlašuje novou éru v boji proti prvním známkám stárnutí. Intenzivně obnovuje povrch pleti. Noční krém obohacený o vitaminy B8 a A, přírodní výtažky z pšenice. Kvalita pleti se viditelně zlepšuje. Chrání pleť před volnými radikály a napomáhá k přirozené obnově buněk.   
6983
6985  Kosmetika Yves Saint Laurent - Radiant Touch Touche Eclat #1 - odstín světlý - luminous radiance.  Nejprodávanější rozjasňující korektor velikosti pera s praktickým aplikátorem ve formě štětečku.Velmi snadné použití - jediným dotykem pomáhá doopravit - oživit Váš makeup a zároveň rozjasňuje pleť. Dodává světlo tam, kde je ho potřeba a zakrývá známky únavy, jako je zašedlý, mdlý tón pleti, kruhy pod očima, barevné nerovnosti apod. Určení: pro všechny typy pleti Použití: aplikuje se na všechna potřebná místa, která je třeba rozjasnit, sjednotit, nebo oživit, jako oblast okolo očí (pod okem, u kořene nosu, na pohyblivé víčko), jamka na bradě, obrysy rtů, po stranách nosu atd.TIP: zakrytí kruhů pod očima - naneste malé množství a lehkým vklepáním rozetřete do ztracena. Tmavé kruhy tak budou sjednocené s okolní pletí Poznámka: vyobrazený odstín berte spíše jako orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru 
6996  Kosmetika Yves Saint Laurent - Radiant Touch Touche Eclat #2 - odstín světlejší střední- Luminous Ivory.  Nejprodávanější rozjasňující korektor velikosti pera s praktickým aplikátorem ve formě štětečku.Velmi snadné použití - jediným dotykem pomáhá doopravit - oživit Váš makeup a zároveň rozjasňuje pleť. Dodává světlo tam, kde je ho potřeba a zakrývá známky únavy, jako je zašedlý, mdlý tón pleti, kruhy pod očima, barevné nerovnosti apod. Určení: pro všechny typy pleti Použití: aplikuje se na všechna potřebná místa, která je třeba rozjasnit, sjednotit, nebo oživit, jako oblast okolo očí (pod okem, u kořene nosu, na pohyblivé víčko), jamka na bradě, obrysy rtů, po stranách nosu atd. TIP: zakrytí kruhů pod očima - naneste malé množství a lehkým vklepáním rozetřete do ztracena. Tmavé kruhy tak budou sjednocené s okolní pletí Poznámka: vyobrazený odstín berte spíše jako orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru  
7283 Kosmetika Maybelline  Maybelline Superstay Lipcolor Conditioning Balm Colour790  Upravující balzám na rty. Odstín 790 chestnut.Použití: Krok 1: Aplikujte tenkou vrstvu 16 Hour Color na očištěné rty. Poté počkejte 2 minuty než zaschne.            Krok 2: Aplikujte Conditioning Balm.Opakujte dle potřeby.Poznámka: Vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru.   
7476 Kosmetika ShiseidoShiseido BENEFIANCE Revitalizing Cream N - Krém obnovující unavenou pleť, obsahuje kyselinu hyaluronovou, která zvyšuje elasticitu a pružnost pokožky. Účinně redukuje výskyt vrásek a zanechává pleť mladistvého vzhledu.    
7477  Kosmetika Shiseido BENEFIANCE Daytime Protective Cream SPF 15. Bohatý hydratační protivráskový krém působící proti vzniku vrásek, tmavým skrvrnám, vysušenosti pleti, ztrátě pružnosti a poškození buněk způsobených škodlivým zářením. Obsahuje Super Bio-Hyaluronovou kyselinu, ECT Protective Complex - energizující antioxidant, který je komponován z vitamínu C, E a thiotaurinu. Přidaný extrakt z Chlorelly a Hydroxyprolinu předchází vzniku vrásek a působí jako prevence proti ochablosti pleti. Chrání proti škodlivému záření UVA/UVB a dalším škodlivým vnějším vlivům jako prevence proti stárnutí pleti. Současně poskytuje pleti dlouhodobý hydratační efekt, je vhodný jako podklad pod make-up. Použití: každé ráno aplikujte na dokonale čistou pleť v oblasti obličeje a dekoltu   
7479 Kosmetika Shiseido   Shiseido BENEFIANCE Intensive Nourishing and Recovery Cream   Luxusní protivráskový krém s bohatou texturou vyživuje pleť intenzivní péčí dvakrát denně. Díky Anti-Photo protivráskovému systému a ultrahydratačnímu Retexturizéru jsou viditelné vrásky minimalizovány a významně se zlepšuje pružnost pleti. Dokonce již během 1 týdne obnovuje i v té nejsušší pleti ztracenou hydrataci! Zanechává pleť mladistvou, jemnou, pružnou a hebkou. Perfektní pro suchou a velmi suchou pleť!Použití: Aplikujte na vyčištěnou pleť.   
7480  Kosmetika Shiseido BIO-PERFORMANCE Super Eye Contour Cream - Oční krém. Redukuje výskyt vrásek v citlivém očním okolí.Potlačuje kruhy pod očima, otoky víček a napuchlost.Dodává dostatečnou hydrataci jemné pleti.Krém nabízí silně omlazující pocit. Zanechá okolí očí s novým mladistvým vzhledem. Vhodný pro všechny typy pleti.   
7481  Kosmetika Shiseido BIO-PERFORMANCE Super Lifting Formula Cream.   Velmi lehký gelový krém pozvedá pleť, která se tak stává pevnější a znovu získává mladistvé kontury. Vrásky a linky jsou navázány účinnou látkou a pleť je tak hladká a mladistvého vzhledu.Působí proti ztrátě elasticity a špatně znatelným konturám obličeje. Jako obranu používá exkluzivní Flexlift komplex z derivovaných sojových bobů a syntézované vypínací přísady. Tento komplex vypíná bezchybně pleť, dodává jí okamžitý pocit zpevnění, pružnosti a obnovených kontur. Další složky obsažené v tomto krému rozptylují světlo, čímž se vyrovnává jednotvárný vzhled pleti.   
7483  Kosmetika Shiseido THE SKINCARE T-zone Balancing Gel - Vyrovnávací gel.Sjednocuje produkci pleťové mastnoty v tzv. T"zóně.Minimalizuje vznik rozšířených pórů.Redukuje mastný vzhled pokožky.Pleťový gel může být použit jako podklad pod makeup ale i na makeup. Dermatologicky testováno.   

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Toaletní voda HUGO BOSS Hugo XY 100 + 75ml Balsam po holení

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> KLEIN
> Jar
> L´OCCITANE
> MANE
> AMULET
> APPLE
> ARDO
> GUY LAROCHE
> LANDSAIL / DELINTE
> DEKKO
> EUCERIN
> GRES
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> KETER
> SONY ERICSSON
> MANGO
> SEVYLOR
> MATTES
> TRULY
> COLEMAN
> DIESEL
> NAREX
> K-9
> MOLINARD
> MIX PUPS
> LA PLAYA
> ANTE
> Scheppach
> NIKON
> FUNTOSEE
> DISNEY
> ELKOP
> MERKUR
> AQUA EXCELLENT
> ROGER & GALLET

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml