NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | ovladače, drivers | dětské potřeby | hračky | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá

Český návod k použití Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá - Koupelnový konvektor ALTAIR ETC Concep
               

 

Návod k použití Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá

Český návod k použití Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá
Český návod CONCEPT k použití výrobku Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8019250909041
Návod k použití Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC  bílá

Jste-li majitelem Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá -
Koupelnový konvektor ALTAIR ETC Concept Vás na první pohled zaujme svým moderním designem. Konvektor ALTAIR ETC vyniká funkcí automatického výkonu, kdy ventilátor automaticky nastaví správné topení vzhledem k požadované teplotě. Díky svým rozměrům si ALTAIR ETC najde své místo i v menších koupelnách. IP 23 ochrana krytí chrání ALTAIR před vodou a vniknutím cizích těles. Důvody, proč se rozhodnout právě pro koupelnový konvektor ALTAIR ETC: * ALTAIR ETC vyniká exklusivní funkcí automatického výkonu. Jedná se o inteligentní automatické nastavení funkcí : ventilátor automaticky nastaví správné topení vzhledem k požadované teplotě. * Ochrana krytím IP 23 chrání koupelnový konvektor před vniknutím cizího tělesa o rozměrech 12,5 x 12,5 mm a zároveň proti působení vody (kropení), proto je ALTAIR ETC vhodný do koupelen. * Navíc má ALTAIR ETC dvojnásobnou elektrickou izolaci , která zaručuje bezpečnost při zvýšeném vlhku. * Velkou výhodou ALTAIR ETC je jeho možnost upevnění na zeď . * Menší rozměry ALTAIR ETC umožňují jeho umístění i do menších koupelen. * Jistě u ALTAIR ETC oceníte termostat s nastavením příkonu na 2000 W, který urychlí vytopení koupelny. * Kovová mřížka na výstupu dodává ALTAIR ETC moderní vzhled. Technické parametry: * IP 23 ochrana krytí * Pro upevnění na zeď * Dvojnásobná elektrická izolace * Termostat s nastavením příkonu: 800 - 1200 - 2000 W * ETC: elektronický a velmi přesný termostat * Exklusivní FUNKCE AUTOMATICKÉHO VÝKONU: ventilátor automaticky nastaví správné topení vzhledem k požadované teplotě * Rozměry: 40 x 27 x 13 cm (v x š x h) * Příkon: 800 - 1200 - 2000 W * Napětí: 230 V

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Topidlo CONCEPT ALTAIR ETC bílá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DREMEL
> PRINCE
> Riess-kelomat
> Tide
> CANADIEN
> BALENCIAGA
> LASCAL
> LOUIS FERAUD
> AMAZON
> ECOIFFIER
> LEGO
> COBRA
> ANDY RODICK
> EVERTON
> NGP
> FINCLUB
> CHANEL
> REMINGTON
> CURVER
> Plastkon
> VITAKRAFT
> SONY ERICSSON
> OCEAN DREAM
> NESTLÉ
> GÖTZ
> WHIRLPOOL
> GALA
> MAXTREK
> PUMA
> KATE MOSS
> Toni&Guy
> BF GOODRICH
> BABYPOINT
> NANIA
> MANGO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml