NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | splátky | zaruka a servis | hračky | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Unilakt se skořicí 450 tbl.

Český návod k použití Unilakt se skořicí 450 tbl. - Vlákninový nutriční doplněk Unilakt se skoř
               

 

Návod k použití Unilakt se skořicí 450 tbl.

Český návod k použití Unilakt se skořicí 450 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Unilakt se skořicí 450 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Unilakt se skořicí 450 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Unilakt se skořicí 450 tbl..

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Unilakt se skořicí 450 tbl.
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Unilakt se skořicí 450 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 8594027710339
Návod k použití Unilakt se skořicí 450 tbl.

Jste-li majitelem Unilakt se skořicí 450 tbl. od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Unilakt se skořicí 450 tbl. -
Vlákninový nutriční doplněk Unilakt se skořicí je důležitý při prevenci níže zmíněných onemocnění. Mohou ho užívat všechny věkové skupiny včetně dětí od tří let. Je velmi vhodný pro těhotné ženy a kojící matky, neboť působí proti ranní nevolnosti, zabraňuje nadýmání a zácpě. Přípravek je určen také lidem, kteří porušují zdravý životní styl a přitom si chtějí udržet optimální tělesnou hmotnost a dobrý pocit.   Kdy Unilakt se skořicí pomáhá: snižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, zlepšuje krevní oběh a cirkulaci krve, posiluje imunitní systém, redukuje tělesnou hmotnost, pozitivně ovlivňuje střevní mikroflóru, snižuje riziko výskytu nádorového onemocnění zažívacího traktu, tlustého střeva a konečníku, normalizuje činnost žaludku, upravuje pravidelnost stolice, příznivě působí při hemoroidech, brání zácpě a upravuje vyprazdňování.   Produkt Unilakt se skořicí obsahuje: Vláknina obsahující pektin - čistí zažívací trakt a zamezuje vstřebávání některých toxických látek do organismu. Probiotické bakterie - rodu enterococcus faecium osidlují tlusté střevo a vytvářejí nepříznivé prostředí pro růst nežádoucích bakterií. Zvyšují odolnost proti onemocnění trávicího traktu a upravují střevní mikroflóru. Sladkovodní řasa Chlorella - obsahuje růstový faktor, který podporuje obranyschopnost organismu a pozitivně se podílí na obnově a růstu buněk lidského těla. Chlorella dodává řadu vitamínů a má vysoký obsah hořčíku, zinku, železa a přírodního beta-karotenu. Vitamín C - posiluje imunitní systém, protože je to jeden z nejdůležitějších antioxidantů. Skořice mletá - dodává přípravku příjemnou chuť a aroma. Podporuje trávení a zabraňuje nadýmání. Napomáhá cirkulaci krve a zlepšuje krevní oběh.   Složení: jablečná vláknina 45%, sušená zelená řasa chlorella 5%, skořice 4%, sušené odtučněné mléko, cukr, oxidovaný bramborový škrob, kyselina askorbová, stearan hořečnatý, probiotická kultura enterococcus faecium Dávkování: 5 tablet před jídlem 3x denně. Tablety se koušou nebo polykají. Jednotlivé dávky je nutné zapít nejméně 250 ml tekutiny. Při redukci hmotnosti užívejte 10 tablet 3x denně půl hodiny před jídlem.Tabletami je také možno nahradit jedno denní jídlo. Balení: 300 g cca 450 tablet Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Nedostatek tekutin může způsobit zácpu. Na zapíjení není vhodný silný černý čaj či káva. Maximální dávka by neměla přesáhnout 30 tablet denně.   Pro výraznější odbourávání tuků doporučujeme kombinovat s přípravky FitMe Slim&Sun, FitMe Slim&Burn. V naší nabídce naleznete také Rozpustná vláknina, Benefibra - přírodní vláknina, Psyllium, Linie syrovátka, Linie syrovátka příchuť ananas, TRI-LAX.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Unilakt se skořicí 450 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Unilakt se skořicí 450 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PARIS HILTON
> PIONEER
> GIGABYTE
> JOVAN
> PLAYBOY
> ACTIVER
> CHICCO
> TALIKA
> HOMELITE
> TONTARELLI
> MY BREST FRIEND
> CSLINK
> MOVETO
> GRES
> SEE YOU
> MEMOREX
> SHAKIRA
> GOCLEVER
> HUAWEI
> PIATNIK
> MR. BUSINESS
> PACIFIC OCEAN
> PAMELA ANDERSON
> DELL
> AVICENTRA
> JRK
> SHARKS
> Trigano
> TOPFIELD
> CANYON
> DICAPAC
> TOTUM
> CAT-GATO
> PANASONIC
> LA CHÉVRE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml