NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | zaruka a servis | splátky | autosedačky | hodinky | dětské potřeby | kosmetika |
Český manuál a návod

Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá

Český návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá - HMX-Q10BP Full HD videokamera pro levá
               

 

Návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá

Český návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071183589
Návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá

Jste-li majitelem Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá -
HMX-Q10BP
Full HD videokamera pro leváky i praváky! Úplně jednoduché ovládání pomocí 2 tlačítek a intuitivního dotykového displeje

Nahrávejte video jasné jako den
Videokamera Samsung Q10 HD přinese světlo do vašich videí díky pokročilé technologii snímače BSI CMOS. Videokamera Q10 využívá 1/4" snímač BSI CMOS s rozlišením 5 Mpix (efektivní velikost 1/5,8" a rozlišení 2,07 Mpix), který poskytuje dvojnásobnou citlivost v porovnání s běžnými snímači CMOS. Díky výraznému snížení šumu a zkreslení obrazu a zvýšení kvality záznamu v nedostatečných světelných podmínkách můžete nahrávat křišťálově čistá videa bez ohledu na to, zda jste na narozeninové oslavě v tmavé restauraci nebo doma natáčíte první krůčky svého dítěte.

Videokamera pro praváky i leváky
Při navrhování videokamery Samsung Q10 HD jsme důkladně zvážili každý detail, abychom zajistili její maximální použitelnost. To je důvod, proč je videokamera Q10 první kamerou ve své třídě, která disponuje inovativní funkcí změny úchopu, díky níž ji můžete držet v pravé i levé ruce. Vestavěný magnetický snímač polohy dokáže rychle rozpoznat, kdy je videokamera i s displejem otočená, takže ví, ve které ruce ji držíte. To znamená, že videokameru Q10 můžete držet v ruce, ve které je pro vás práce s kamerou pohodlnější nebo která vám umožňuje natáčet videa z toho nejlepšího úhlu.

Maximálně intuitivní pro maximální zábavu
Při tolika vestavěných pokročilých funkcích váš může uklidnit vědomí, že jejich používání není vůbec složité. Videokamera Samsung Q10 byla navržena tak, aby vám pomocí mnoha snadno použitelných funkcí umožňovala rychle a jednoduše nahrávat videa v kvalitě Full HD. Můžeme začít například tím, že na videokameře Q10 nenajdete mnohá z komplikovaných tlačítek, která se nacházejí na standardních videokamerách. Videokameru Q10 můžete například zapnout tak, že jednoduše odklopíte její displej. Otočením a otevřením displeje se zase videokamera Q10 automaticky přepne do režimu přehrávání. A díky intuitivnímu rozhraní Smart Touch 3.0 nebylo používání tak pokročilého zařízení, jakým je videokamera Q10, ještě nikdy jednodušší.

Rozlučte se s roztřesenými videi
Neriskujte ztrátu jedinečné životní vzpomínky kvůli třesoucí se ruce nebo nekvalitní videokameře. Nová videokamera Samsung Q10 HD je s cílem zabránit takovýmto situacím vybavena jedinečnou funkcí optické stabilizace obrazu OIS Duo, která se rychle stane vaším novým nejlepším přítelem. Vestavěný čip automaticky vyrovnává i ty nejmenší pohyby rukou či těla, výsledkem čehož jsou stabilnější videa. Funkce OIS Duo navíc maximalizuje oblast stability a současně minimalizuje chvění, takže vaše videa budou vždy ostrá, a to i při chůzi nebo přesouvání se.

Videokamera, která se přizpůsobuje vašemu okolí
To poslední, o co se chcete při natáčení starat, je přizpůsobování nastavení videokamery různým světelným podmínkám nebo detailům obrazu. Bez ohledu na to, zda snímáte přírodní scenérie nebo rodinné portréty, funkce inteligentního automatického režimu videokamery Q10 automaticky vybere ten nejvhodnější režim snímání videí a dokonce i fotografií. Tato funkce obsahuje 10 přednastavených režimů, které zahrnují široké spektrum různých situací při snímání, jako je například prostředí se slabými světelnými podmínkami, portréty, západ slunce a mnoho dalších. Bez ohledu na podmínky vám funkce inteligentního automatického režimu vždy pomůže dosáhnout dokonalého záběru.

Snadné použití pro rychlejší zábavu
Společnost Samsung je hrdá na to, že navrhuje videokamery, které nejen skvěle vypadají, ale poskytují také stejně vysoký výkon. Společnost Samsung dále ví, že klíčem ke špičkovému výkonu není jen dobrý vzhled, ale i jednoduchost přístupu k jednotlivým funkcím a jejich používání. To je důvod, proč je videokamera Samsung Q10 vybavená intuitivním rozhraním Smart Touch 3.0, díky němuž budete mít maximální výkon videokamery na dosah konečků prstů. Klíčovou funkcí je možnost přetahování položek, která se používá v mnoha současných oblíbených smartphonech a dalších mobilních zařízeních. Uživatel tak získá mimořádně uspokojivý zážitek a může snadno zaznamenávat všechny své cenné vzpomínky.

Ovládněte všechny funkce své videokamery
Nastavení jednoduchého manuálního režimu vám umožní využívat všechny rozšířené funkce videokamery Samsung Q10. Při používání jednoduchého manuálního režimu získáte přístup k celé skupině snadno použitelných manuálních funkcí a nastavení, které změní vaši představu na realitu. Tento režim vám prostřednictvím intuitivního rozhraní umožňuje jednoduše upravit libovolnou z pěti hlavních položek nabídky (vyvážení bílé, hodnoty expozice, kompenzace protisvětla, manuální zaostření a režim C.Nite) a přizpůsobit je svým specifickým potřebám při nahrávání videa. Od nynějška již nebudete muset dělat kompromisy, když budete chtít dosáhnout požadovaného záběru.

Umělecký film
S videokamerou Q10 získáte přístup k různým kreativním nástrojům, které zcela změní náladu vašich videí a přidají jim váš osobní punc. Černobílý efekt vám umožní proměnit vaše video na nostalgické umělecké dílo, zatímco efekt plynutí času vám umožní zachytit energii města nebo klid při západu slunce.

Pozastavení záznamu
Při snímání videa v režimu pozastavení záznamu můžete záznam krátce pozastavit a potom pokračovat tam, kde jste skončili ? bez vytvoření nového souboru. Získáte tak jediný soubor, se kterým můžete pracovat, a při úpravách, sdílení nebo přenášení nebudete muset slučovat více souborů.

Nabíjení prostřednictvím rozhraní USB
Pokud chcete videokameru Q10 nabít, stačí ji připojit k portu USB počítače a zapnout počítač. Tato inteligentní funkce vám přináší volnost potřebnou k tomu, abyste mohli snímat, sdílet a dobíjet prakticky kdekoli.


Specifikace

Typ signálu

Typ signálu PAL

Objektiv

Hodnota F 1,8
Objektiv s 10x optickým zoomem
Objektiv se 20x digitálním zoomem
Objektiv Schneider Kreuznach Varioplan HD

Funkce záznamu zvuku

Zvukový formát AAC
2 kanály k dispozici
PC dekodér k dispozici
PC kodér k dispozici
Reproduktor k dispozici
Nastavení hlasitosti k dispozici
Zabudovaný mikrofon
Skutečné stereo k dispozici

Rozhraní

USB 2.0 k dispozici
Kompozitní rozhraní k dispozici
HDMI k dispozici
Slot pro kartu SD / SDHC

Ostatní

LED napájení k dispozici
Indikátor nabíjení k dispozici
Závit pro stativ k dispozici
Ruční kryt objektivu k dispozici
Nabíjení při provozu k dispozici

Napájení

Zdroj napájení AA-MA9
Lithium-iontová baterie
Baterie IA-BP125A
Externí baterie
Výdrž baterie 100 min

Paměťové médium

Paměťová karta SDHC / SD

Displej

Velikost hlavního displeje 2,7"
Displej s rozlišením 230 Kpix

Ovládání

Přehrávání / pauza k dispozici
Zastavení k dispozici
Rychlé převíjení vpřed/přeskočení titulu k dispozici
Rychlé převíjení vzad/přeskočení titulu k dispozici
Zpomalené přehrávání k dispozici
Posun po snímcích k dispozici
Prezentace k dispozici
Funkce selektivní ochrany k dispozici
Funkce Chránit vše k dispozici
Funkce selektivního mazání k dispozici
Funkce Vymazat vše k dispozici

Paměťové aplikace

Záznam videoklipů k dispozici na paměťové kartě
Kompatibilní s paměťovými kartami SD / SDHC

S/W a PC OS

Kompatibilní se systémem Windows 7, Vista, XP SP2
Dodávaný software intelli-studio 3.0

Rozměry & Hmotnost

Rozměry 43,7 x 53,3 x 119,4 mm

Snímač

Snímač BSI CMOS
Obrazový snímač 5 Mpix (efektivní rozlišení 2,07 Mpix)

Funkce záznamu videa

Formát záznamu videa: H.264
Rozlišení záznamu videa: 1.920 x 1.080 / 50i, 1.280 x 720 / 50p, 720 x 480 / 50p
Formát záznamu videa: vynikající
Manuální rychlost závěrky 1/60 - 1/10.000
Automatická rychlost závěrky k dispozici
Inteligentní optická stabilizace obrazu k dispozici
Automatické zaostřování k dispozici
Zaostřování s detekcí obličejů k dispozici
Tvorba fotografií z videa k dispozici
Kompenzace protisvětla
Automatické vyvážení bílé k dispozici
Manuální vyvážení bílé k dispozici

Funkcie fotografií

Statické snímky ve formátu JPEG
Rozlišení statických snímků 4,9 Mpix (2.944 x 1.656) / 2 Mpix (1.920 x 1.080)
Kvalita statických snímků - vynikající
Ukládání statických snímků na kartu SD / SDHC

USB aplikace

Externí úložiště k dispozici
DPOF k dispozici
PictBridge k dispozici
Nabíjení prostřednictvím rozhraní USB k dispozici

Příslušenství

Součástí dodávky je síťový adaptér / nabíječka
Součástí dodávky je akumulátor
Popruh na ruku k dispozici
Volitelné přepravní pouzdro (k dispozici pro Q100)
A / V kabel k dispozici
A / V kabel k dispozici
Volitelné záznamové médium k dispozici
Součástí dodávky je instruktážní příručka
Součástí dodávky je stručná příručka

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Videokamera SAMSUNG HMX-Q10 černá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GENIUS
> ARROW
> LG
> DIOR
> ERGOTRON
> GALLET
> DR. MULLER
> D LINK
> PROFINE
> REMINGTON
> TOMTOM
> ELECTROLUX
> DEMA
> CARRERA
> NINO CERRUTI
> ALAIN DELON
> FISKARS
> Puro
> YOKOHAMA
> Dreft
> NGP
> STRONG
> Omega
> JOHN GALLIANO
> AVON
> LOWEPRO
> GAI MATTIOLO
> LEIFHEIT
> GIATDRAGON
> SALVADOR DALI
> PROTEKTOR
> Riwall
> EVERLAST
> Plastkon
> GIANT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml