NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | peníze a půjčky | odborná pomoc | šperky | recenze | led monitory | ovladače, drivers | hračky |
Český manuál a návod

Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený

Český návod k použití Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený - VP-9151 SPYDER sáč
               

 

Návod k použití Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený

Český návod k použití Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený
Český návod CONCEPT k použití výrobku Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8594049735969
Návod k použití Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený

Jste-li majitelem Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený -
VP-9151 SPYDER sáčkový vysavač české značky Concept představuje menší vysavač s překvapivě velkou kapacitou sáčku. Tento vysavač vyniká praktickým držadlem, díky kterému se vysavač při přenášení nepřeklápí. Pomalý start a nízká hlučnost je další z výhod tohoto sáčkového vysavače. 8 důvodů, proč se rozhodnout právě pro sáčkový vysavač VP-9151 HI SPYDER hibiscus: * Vysavač VP-9151 SPYDER mile překvapí opravdu velkou kapacitou sáčku 4 l, kterou určitě ocení majitelé velkých rodinných domů a prostorných bytů. * V základní výbavě tohoto vysavače je textilní sáček , který lze opakovaně používat místo papírových jednorázových sáčků. * Tento vysavač vyniká praktickým držadlem , díky kterému se vysavač při přenášení nepřeklápí. * Vysavač SPYDER je vybaven speciálním hygienickým systémem , jehož součástí 7 násobné filtrace je H.E.P.A. filtr. Dokáže zachytit prachové částice o velikosti 0,3?m, což je méně, než velikost cigaretového kouře. * Samotné vysávání bude pro vás snadné díky jedinečné univerzální hubici Power Plus . Díky propracované ergonomii a pevnější konstrukci má tato kovová hubice vyšší účinnost sání než klasické podlahové hubice. * Pogumovaná kolečka vysavače budou chránit vaši podlahu před poškrábáním. * Pomalý start a nízká hlučnost je další z výhod tohoto sáčkového vysavače. * CONCEPT GUARANTEE nabízí kromě 2 leté zákonné záruky ještě 1 rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným používáním. Bezplatný servis zahrnuje náklady na opravu a cenu náhradního dílu. Uvedené náklady hradí výrobce (příp. dovozce) za vás. Bezplatný servis neumožňuje zákazníkovi výměnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy. Technické parametry: * Příkon: max. 1800 W * Sací výkon: 20 kPa * 7 stupňů filtrace * H.E.P.A. filtr * Součástí balení 1 x textilní + 2 x papírové sáčky * Velká kapacita sáčku: 4,0 l * Indikátor plnosti prachového sáčku * Elektronická regulace výkonu * Kovové teleskopické trubky * Kovová univerzální podlahová hubice Power Plus * Akční rádius: 8 m * Automatický naviják kabelu * Pogumovaná kola šetřící nábytek * Tepelná pojistka proti přehřátí motoru * Sklopné praktické držadlo pro přenášení * Parkování ve vertikální a horizontální poloze (parkování i pro leváky) * Hlučnost: * Hmotnost 4,1 kg * Příslušenství: štěrbinová hubice, hubice na čalounění s odnímatelným kartáčkem * Barva: červená s ibiškovým potiskem * Napětí: 220 - 240 V

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Vysavač podlahový CONCEPT VP-9151 HIB SPYDER červený

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> KANEBO
> DOLCE&GABBANA
> MARCHIORO
> SEAGATE
> NOKIA
> MIKRA
> OLYMPUS
> ZOO BOX
> CHLOE
> RYOBI
> METEOR
> CHRISTINA AGUILERA
> CADILLAC
> MAKEUP TRADING
> PETLAS
> BOGNER
> SHARP
> JRS
> REMINGTON
> SEMPERIT
> DEKKO
> WADER
> JRK
> YARVIK
> EVERLAST
> SMOBY
> MICHAEL KORS
> ELKOP
> FENDI
> KLEBER
> DICKIE
> TONI&GUY
> Česká soda
> HAL3000
> EZIDRI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml