NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | hračky | dětský nábytek | peníze a půjčky | kočárky | hodinky | splátky |
Český manuál a návod

Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná

Český návod k použití Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná - Rovné vlasy jako od
               

 

Návod k použití Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná

Český návod k použití Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná
Český návod CONCEPT k použití výrobku Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8594049735655
Návod k použití Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná

Jste-li majitelem Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná -
Rovné vlasy jako od profesionála. Nyní je to možné s novou profesionální žehličkou na vlasy Concept. Vyniká ultrarychlým nahřátím do 60 vteřin, keramickými deskami a digitální regulací teploty. Buďte krásná, buďte MaBelle! Důvody, proč se rozhodnout právě pro žehličku na vlasy VZ-1250 MaBelle Professional: * Keramický povrch desek je profesionály upřednostňován pro svoji vysokou výhřevnost a schopnost uchovat ve vlasech přirozenou vlhkost potřebnou pro jejich tvarování a intezivní lesk. * Přehledný LCD displej a 2 praktická tlačítka Vám umožní snadné digitální nastavení teploty žehlících ploch v 6 stupních a rozmezí 150 - 200 °C. * AUTO SHUT OFF funkce znamená, že se žehlička automaticky vypne po 1 hodině. * Tato žehlička je velmi vhodná i pro kadeřnické salony díky SUPER FLEXI kabelu , který je 3 m dlouhý a má 360° otočná kabel. Má tedy daleký dosah a šňůra se nepřekrucuje. * Součást balení je praktické tepluvzdorné pouzdro přímo do Vaší kabelky. Použití žehličky na vlasy: Vlasy se žehlí za sucha a dobře rozčesané. Při žehlení se postupuje obdobně jako při fénování ? začíná se od spodní části vlasů s prameny zhruba 1,5 až 2 cm silnými. Dobrým pomocníkem je skřipec nebo vlasová spona, kterými si lze pomoci při oddělování vlasů. Aby bylo dosaženo požadovaného účesu, stačí jednotlivé prameny prožehlit jen krátce. Úzké žehlící plochy jsou vhodné na krátké nebo jemné vlasy. Široké plochy jsou výborné pro vyhlazení dlouhých nebo hustých vlasů. Technické parametry: * Desky s keramickým povrchem pro intenzivní lesk vlasů * Ultrarychlé nahřátí žehličky do 60 vteřin * Přehledný LCD displej * Elektronická regulace teploty * 6 teplotních nastavení 150 ? 200 °C * Ochrana proti přehřátí * AUTO SHUT OFF ? funkce automatického vypnutí po 1 hodině * 2 tlačítka pro přesné digitální nastavení teploty * Vypínač * Super Flexi kabel ? 3 m dlouhý a 360° otočný kabel - velmi vhodné i pro kadeřnické salony * Praktické tepluvzdorné pouzdro NAVÍC * Barva: stříbrná * Příkon: 50 W

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Žehlička na vlasy CONCEPT MABELLE VZ-1250 stříbrná

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TORO
> FUJITSU SIEMENS
> CALEX
> DOLCE & GABBANA
> DOLCE&GABBANA
> MEMBER'S
> ASUS
> VERBATIM
> ANTONIO PUIG
> TELEFUNKEN
> RÖMER
> MAYSTAR
> HÄHNEL
> TESLA
> ATTITUDE
> GALA
> TIFFEN
> STIGA
> DISNEY PRINCESS
> MIAMOR
> YO
> MATADOR
> OCEAN DREAM
> AROMEDICA
> DELTA DIFFUSION
> HERMES
> GANT
> SHISEIDO
> SPOKAR
> BOUCHERON
> SKIL
> VREDESTEIN
> CANADIEN
> KUŘE
> ALMAWIN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml