NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | autosedačky | hodinky | led monitory | peníze a půjčky | návody a manuály | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Zeno - přístroj proti akné

Český návod k použití Zeno - přístroj proti akné - Patentovaná technologie Zeno spouští tepelný
               

 

Návod k použití Zeno - přístroj proti akné

Český návod k použití Zeno - přístroj proti akné je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Zeno - přístroj proti akné nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Zeno - přístroj proti akné, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Zeno - přístroj proti akné.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Zeno - přístroj proti akné
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Zeno - přístroj proti akné udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 858258001337
Návod k použití Zeno - přístroj proti akné

Jste-li majitelem Zeno - přístroj proti akné od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Zeno - přístroj proti akné -
Patentovaná technologie Zeno spouští tepelný šok v mikroorganismech způsobujících kožní vadu a tím dochází k destrukci těchto bakterií a dále ke zhojení kůže do zdravého a normálního stavu. V případě akné je základní příčinou 90% všech vřídků akné bakterie P. acnes. Zeno je jednoduchý elektronický výrobek určený pro bezpečné zahřátí akné na nastavený teplotní rozsah ve kterém dochází k tepelnému šoku. Vřídky vznikají tak, že přebytečná kožní mastnota s odlupující se kůží ucpou vlasový folikul a tím se vytvoří ideální podmínky pro růst bakterií tvořících akné. Přesně regulované teplo, působící po určitou dobu, vyvolá sebedestrukci bakterií. Bakterie začnou odumírat a vřídky tak mizí. Zeno aplikuje na vřídek přes kovový aplikátor přesně regulovanou tepelnou dávku. Zeno umí vřídky odstranit během hodin. Dvě až tři aplikace po dobu 21 minuty během 24 hodin jsou dostatečné na většinu vřídků. Často je zapotřebí pouze jedna aplikace. Většina ostatních způsobů odstranění akné si vyžaduje dny až týdny. U pacientů, kteří se účastnili naší klinické studie, došlo pouze k velmi malé reakci na teplo o nízké hodnotě. Nebyly zaznamenány žádné jiné nežádoucí účinky kromě přechodného zarudnutí kůže. Pomocí technologie ClearPoint? se bakterie P. acnes ničí procesem nazývaným tepelný šok. Tepelný šok je reakce bakterií, během které dochází k jejich zahřátí a k transkripci řady genů a k aktivaci proteinů tepelného šoku. Tyto proteiny tepelného šoku způsobují odumírání bakterií v důsledku jejich sebedestrukce. P. acnes se samy ničí v místě akné, tím se zabraňuje infekci a kůže se vrací do zdravého stavu. Požadovaná teplota není dostatečná pro poškození kůže.   Balení: 1x Zeno Upozornění: Podrobný popis a návod k výrobku je součástí balení. Záruka na přístroj 24 měsíců. Přístroj má certifikaci pro provoz v EU.   V naší nabídce naleznete i další přístroje a produkty proti akné.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Zeno - přístroj proti akné - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Zeno - přístroj proti akné

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BIOTHERM
> AQUAPLAY
> TRAYAL
> PALOMA PICASSO
> YBIKE
> MARBERT
> SCHMUSY
> STARPIL
> RAZER
> AVRIL LAVIGNE
> KASPERSKY
> ZELMER
> MERCO
> CALIBRA
> CAROLINA HERRERA
> HOZELOCK
> SISLEY
> CLIFFI
> MONT BLANC
> EREADING
> MAC
> BIG
> MEDISANA
> EPSON
> MICHAEL JORDAN
> UMAX
> EVOLVE
> BOGENA
> OCEAN DREAM
> REABAGS
> VALENTINO
> YEDOO
> DEPEMO
> Guca
> CHICCO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml