NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | ovladače, drivers | zaruka a servis | led monitory | recenze | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini

Český návod k použití Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini - Dualband (dvoupásmový) USB mi
               

 

Návod k použití Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini

Český návod k použití Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce D-LINK. Přečtěte si také diskuzi k Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini.
Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini
Český návod D-LINK k použití výrobku Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku D-LINK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis D-LINK
6) Značka: D-LINK
7) EAN kód: 790069318528
Návod k použití Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini

Jste-li majitelem Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini od D-LINK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini -
Dualband (dvoupásmový) USB miniadaptér D-Link z rady Wireless N je 802.11n (návrh 2.0) klientské zarízení urcené pro uživatele, kterí chtejí získat spolehlivou bezdrátovou komunikaci, která dokáže zvládnout také streamování High-Definition (HD) videa po celém dome. Toho lze nejlépe dosáhnout použitím DWA-160 spolu s Quadband 802.11n (návrh 2.0) smerovacem, jako je D-Link DIR-855.

Výhody dvou pásem
DWA-160 podporuje prenos signálu Wireless N ve frekvencním pásmu 2,4 nebo 5 GHz. To vám umožnuje napríklad kontrolovat e-maily a surfovat na Internetu pres pásmo 2,4 GHz a rezervovat pásmo 5 GHz pro streamování HD filmu a dalších médií. DWA-160 je také zpetne kompatibilní, což znamená, že se dá použít ve stávajících 802.11g nebo 802.11a bezdrátových sítích, kde umožní významné zlepšení príjmu1.

Zdvojnásobení výhod Wireless N
Technologie Wireless N nabízí v porovnání s predchozími bezdrátovými technologiemi vyšší rychlost, vetší pokrytí a eliminaci mrtvých zón1. S DWA-140 jsou však teprve nyní tyto výhody dostupné také v dosud volném frekvencním pásmu 5 GHz, které nabízí více kanálu a je méne ovlivneno rušením, které pusobí stále vetší problémy v huste osídlených místech, kde Wi-Fi síte a ruzná další zarízení, napríklad na hlídání detí, zeslabují signál.
Snadná instalace a používání
Pruvodce pro rychlou instalaci vás povede krok za krokem v jednom z 18 podporovaných jazyku celým procesem instalace a umožní vám nakonfigurovat tento adaptér, aniž byste museli volat na pomoc sítového experta. Spolu s tímto produktem je dodáván program Wireless Manager, který udržuje seznam nejcasteji používaných sítí.

Zlepšené zabezpecení bezdrátové síte
DWA-160 podporuje Wi-Fi Protected Setup (WPS), novou metodu pro snadné nakonfigurování šifrování dat v bezdrátové síti bez nutnosti pamatovat si složitá hesla a zadávat je do každého zarízení zvlášt. WPS se spustí stisknutím tlacítka na boku smerovace, a pak se kliknutím na príslušnou funkci v ovládacím programu adaptéru automaticky vygenerují název bezdrátové síte (SSID) a šifrovací klíce. Je podporována také metoda zadání PIN. WPS je standard vytvorený sdružením Wi-Fi Alliance, takže každé zarízení s tímto logem budou spolupracovat s ostatními takovými zarízeními bez ohledu na znacku výrobce. 1 Maximální rychlost bezdrátového prenosu vychází ze specifikací standardu IEEE 802.11g, 802.11a a návrhu standardu 802.11n. Rychlostí podle standardu 802.11n lze dosáhnout pri provozu s dalšími produkty rady Wireless N. Skutecná rychlost se muže lišit. Rychlost prenosu dat mohou snížit podmínky v síti a faktory prostredí, napríklad objem sítového provozu, stavební materiály a konstrukce atd. Faktory prostredí mohou negativne ovlivnit také dosah bezdrátového signálu. Produkty z rady Wireless N jsou založeny na návrhu normy IEEE 802.11n a není u nich zarucena kompatibilita s budoucími verzemi této normy. Není zarucena ani kompatibilita se zarízeními pro návrh 802.11n od jiných výrobcu. Všechny uvádené údaje o rychlosti slouží jen pro srovnání. Parametry, velikost a tvar produktu mohou být bez upozornení zmeneny a vzhled skutecného produktu se muže lišit od zde zobrazeného zarízení.

* Podporuje standard 802.11n (návrh 2.0) pro bezdrátové LAN
* Volitelná frekvencní pásma 2,4 GHz nebo 5 GHz
* Zpetne kompatibilní se zarízeními 802.11a/g
* Rychlé USB 2.0 pripojení k notebooku/stolnímu pocítaci
* Rychlost prenosu surových dat až 300 Mb/s
* Zabezpecení pomocí silného WPA/WPA2 šifrování dat
* Podporuje operacní systémy Windows VISTA/XP
* D-Link Wireless Manager pro snadný prístup k casto používaným sítím
* Snadná Plug-and-Play instalace v jednom z 18 podporovaných jazyku
* Záruka 2 roky

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Adapter D-Link DWA-160 Wireless N USB Mini

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MIX PUPS
> KEMPER
> CHARRIOL
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> ROTTEFELA
> PEG-PÉREGO
> Levior
> PELLS
> GUESS
> AQUA SPHERE
> DUPONT
> SHISEIDO
> JIVAGO
> MORGAN
> BRUT
> AQUA SZUT
> PACIFIC OCEAN
> LUVION
> VIKING
> XTREAMER
> MICHELIN
> HILLS
> JUICY COUTURE
> CASIO
> MERKUR
> L´OCCITANE
> ONTARIO
> BOURJOIS
> Valira
> BRAUN
> T-MOBILE
> STANLEY
> KUMHO
> KETER
> DPS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml