NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | led monitory | kočárky | dětské potřeby | odborná pomoc | hračky | autosedačky |
Český manuál a návod

Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům

Český návod k použití Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům - Velkou výhodou proti ostatním anti
               

 

Návod k použití Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům

Český návod k použití Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 8594010350412
Návod k použití Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům

Jste-li majitelem Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům -
Velkou výhodou proti ostatním antiseptickým preparátům je vysoká schopnost průniku do tkání a to nejenom do tkání makroorganismu (člověk, zvíře), ale i do tkání organismů ektoparazitů (klíště, svilušky, svrab, parazitičtí červi atd.), které nejenom hubí, ale zabíjí i infekci, kterou tito parazité přenášejí a to přímo v jejich těle. Silná dezinfekční účinnost se osvědčuje i při ošetření vpichů známého (např. mořský ježek) i neznámého původu a při poraněních, kde hrozí infekce přenášená z potenciálně kontaminovaného prostředí (např. oděrky, třísky, mechanická poranění při práci, styk s přírodními hnojivy). Antisept se osvědčuje i při ošetření kousnutí, škrábnutí domácími a chovanými zvířaty. Hlavní roli při dezinfekci hraje první složka Antisept, což je speciální roztok jódu. Druhá složka soupravy je Juwim gel, který plní úlohu regeneračního prostředku při narušení kůže. Napomáhá při likvidaci a šíření infekce.   Návod k použití:  Roztok Antisept přiložíme ústím otevřené lahvičky na klíště a ponecháme působit 1 minutu (min. 20 vteřin), nebo opakovaně potíráme v Antiseptu namočeným tamponem a to nejméně 2 minuty. Poté lahvičku okamžitě uzavřeme, protože obsahuje těkavou látku. Pro důkladnou likvidaci infekce klíště hned neodstraňujeme. Necháme prosytit celý organismus klíštěte a to v trvání 1 hodiny. Teprve po uplynutí této nutné doby můžeme mrtvé a "vydezinfikované" klíště bezpečně odstranit přiloženou pinzetou. Místo vpichu opět vydezinfikujeme roztokem Antisept. Po odstranění klíštěte opakovaně ošetřujeme místo původního vpichu potíráním Juwim gelem až do úplné regenerace pokožky.  Balení: Antisept (dezinfekční roztok), Juwim gel (regenerační prostředek), 2x pinzeta, 3x vatová tyčinka Upozornění: Skladujte v originálním plastovém balení v chladných, suchých a dobře větraných prostorách. Chraňte před přímým slunečním světlem a před působením tepla. Preparát nemohou používat osoby alergické na jód.   V naší nabídce naleznete také Ixoderm proti klíšťatům.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Antisept Juwim Gel - proti klíšťatům

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SCARLETT
> ROCES
> ERMENEGILDO ZEGNA
> FLEXI
> HOMELITE
> SODASTREAM
> SONIM
> HUSQVARNA
> EREADING
> MEMOREX
> CARON
> MEXX
> SLAVA ZAITSEV
> GRAND Soleil
> DICKIE
> MIELE
> SCP
> DIOR
> BONAQUA
> Bel
> GREEN GARDEN
> EMILIO PUCCI
> DREMEL
> HASBRO
> VSTANK
> HANNAH MONTANA
> HAMA
> OMNIMOUNT
> LOMANI
> VALENTINO
> ACQUA DI PARMA
> MICROSOFT
> GTM
> ALBERTA FERRETTI
> SILVERLIT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml