NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | splátky | dětský nábytek | zaruka a servis | návody a manuály | peníze a půjčky | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Arthrona Acute 60 tbl.

Český návod k použití Arthrona Acute 60 tbl. - MSM je čistě přírodního původu, neboť je získává
               

 

Návod k použití Arthrona Acute 60 tbl.

Český návod k použití Arthrona Acute 60 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Arthrona Acute 60 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Arthrona Acute 60 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Arthrona Acute 60 tbl..
Arthrona Acute 60 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Arthrona Acute 60 tbl.
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Arthrona Acute 60 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
Návod k použití Arthrona Acute 60 tbl.

Jste-li majitelem Arthrona Acute 60 tbl. od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Arthrona Acute 60 tbl. -
MSM je čistě přírodního původu, neboť je získávána z lýka borovic. Čistota látky použité v přípravku Arthrona Acute je 99,7 %. MSM je zařazena mezi látky se statusem GRAS (Generaly Recognized as Safe), které mohou být používány při výrobě potravin jako zcela bezpečné bez dalšího schvalovacího řízení. Mezi odbornou veřejností bývá ?toxicita? MSM srovnávána s ?toxicitou? čisté vody. MSM je zároveň jedním ze základních zdrojů organicky vázané síry, kterou náš organismus potřebuje k mnoha metabolickým dějům, jakými jsou např. stavba nehtů, chrupavek, cév a vazů. V neposlední míře se velmi mnoho sloučenin síry vyskytuje v nervové tkáni a mozku. Arthrona Acute má nejvyšší obsah účinné látky 1000 mg MSM v jedné tabletě, čímž je zaručena klinicky ověřená denní dávka 2000 mg MSM ve dvou tabletách. MSM je obsaženo v unikátní kombinaci s vitaminem C, který se spolu s MSM účastní syntézy kloubního kolagenu a zároveň výrazně potencuje účinek MSM na neutralizaci volných radikálů v organismu.   Kdy Arthrona Acute pomáhá: při chronické bolesti svalů, při bolesti kloubů, při poškození vazů, při bolesti bederní části páteře, při poškození nehtů a vlasů, pro zlepšení kvality kůže. Při onemocnění kloubů doporučujeme omezit jejich nepřiměřenou zátěž. Nejvýznamnějším faktorem je snížení nadváhy. Pro udržení pohyblivosti kloubů je dále důležité pravidelné cvičení, které však nezatěžuje klouby (např. plavání nebo jízda na kole). Posílené svaly navíc významně pomáhají funkci kloubů. Nezapomeňte rovněž na správně vybranou obuv. Podrážka musí být dostatečně pružná, aby mohla účinně tlumit nárazy při pohybu.   Složení v 1 tabletě: 1000 mg MSM, 100 mg kyselina askorbová, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrrolidon, ethylcelulóza), nosič (sodná sůl karboxymethylcelulózy), monohydrát laktózy, protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek), směs potahovacích látek (methylcelulóza, talek, stearin), šelak, barvivo (E 171, E 110) Dávkování: 1-2 tablety denně kdykoliv v průběhu dne nejlépe během jídla, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Při chronických bolestech vazů a svalů užívejte pravidelně 2 tablety denně po dobu 30 dnů. Při kloubních obtížích spojených s chronickou bolestí kloubů doporučujeme užívat Arthrona Acute společně s přípravkem Arthrona 1000-S - 1. měsíc: 2 tablety Arthrona 1000-S a 2 tablety Arthrona Acute denně, 2. měsíc 2 tablety Arthrona 1000-S a 1 tableta Arthrona Acute denně. Balení: 60 tablet - dávka na 1-2 měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek Arthrona Acute neobsahuje žádné neověřené látky. Arthrona Acute spľňuje certifikaci o zdravotní bezpečnosti.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti WOYKOFF. Další informace o Arthroně ACUTE naleznete v článku Látka z lýka borovic. Pro výraznější účinek na klouby doporučujeme kombinovat s přípravkem Hema Arthro Timed.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Arthrona Acute 60 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Arthrona Acute 60 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PERWOLL
> HILLS
> SAVIC
> HOMECAST
> DAVIDOFF
> CLATRONIC
> ADOLFO DOMINGUEZ
> LUXTRONIC
> GLODOODLE
> VELD´S
> SYMANTEC
> PAWPARAZZI
> CALIBRA
> ETA
> FORESTINA
> ASUS
> DOG CONTROL
> SONIA RYKIEL
> BRAUN
> PARIS HILTON
> GIGAMASTER
> X-LANDER
> AVALANCHE
> BRILANZ
> SHOOSHOOS
> ENVY
> SCARLETT
> PRETEC
> TOMMY BAHAMA
> NYLABONE
> STORM
> GIATDRAGON
> TORRENTE
> AL-KO
> CASE LOGIC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml