NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | odborná pomoc | hodinky | zaruka a servis | kočárky | autosedačky |
Český manuál a návod

Balsamio (zubní pasta) 100 ml

Český návod k použití Balsamio (zubní pasta) 100 ml - Zubní pasta Balsamio je vyrobena z ter
               

 

Návod k použití Balsamio (zubní pasta) 100 ml

Český návod k použití Balsamio (zubní pasta) 100 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Balsamio (zubní pasta) 100 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Balsamio (zubní pasta) 100 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ENERGY. Přečtěte si také diskuzi k Balsamio (zubní pasta) 100 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Balsamio (zubní pasta) 100 ml
Český návod ENERGY k použití výrobku Balsamio (zubní pasta) 100 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ENERGY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ENERGY
6) Značka: ENERGY
Návod k použití Balsamio (zubní pasta) 100 ml

Jste-li majitelem Balsamio (zubní pasta) 100 ml od ENERGY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Balsamio (zubní pasta) 100 ml -
Zubní pasta Balsamio je vyrobena z termální vody vřídla Podhájská, která se vyznačuje vysokým energetickým potencionálem a unikátním složením prvků, které mají výrazný vliv na regeneraci chrupu. Obsahuje též kopaivový balzám a výtažky z lapacha a uncarie, rostlin s protinádorovým účinkem. Obsažený lecitin upevňuje zubní sklovinu a fytolátky působí protizánětlivě a napomáhají regenerovat buňky. Při čištění zubů se doporučuje nezapomínat na jazyk, kde jsou důležité reflexní zóny. Balsamio je opravdovým balzámem pro dutinu ústní s výrazně osvěžujícím účinkem. Zajistí maximální čistící efekt a svěží dech.   Kdy Balsamio - zubní pasta pomáhá: při péči o zuby a dutinu ústní, při paradentóze, zpevňuje zubní sklovinu, působí protizánětlivě.   Složení: calcium carbonate, glycerin, aqua, extractum herbarum (sanguisorba officinalis, potentilla erecta, symphytum officinale, lavandula officinalis, tabebuia impetigiosa, uncaria tomentosa, polygonum bistorta, aralia mandshurica, liriosma ovata), peg 300, silica, sodium laureth sulfate, hydroxyethyl ethylcellulose, linium usitatissimum oil, parfum, cocamidopropyl betaine, soy lecithin, tocopheryl acetate, sodium benzoate, saccharin, commiphora myrrha extract, boswelia carterii extract, dracaena draco extract Dávkování: 2x denně nebo dle potřeby Balení: 100 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Energy.   Společnost Energy je držitelem certifikátu ISO 9001:2008.   V naší nabídce máme i další produkty určené k ústní hygieně.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Balsamio (zubní pasta) 100 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Balsamio (zubní pasta) 100 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ZANUSSI
> COLEMAN
> FUJITSU
> JIVAGO
> WHISKAS
> ROTT
> BRAUN
> GRUNDIG
> MEXX
> TOPFIELD
> DOLCE&GABBANA
> UNICORN
> AMEFA
> CREATIVE LABS
> DELONGHI
> RKC
> SPY GEAR
> DAFIKO
> MATTEL
> PRINCE
> GTM
> JESUS DEL POZO
> LANDMANN
> HERB PHARMA
> PAMELA ANDERSON
> ESCADA
> LOEWE
> CANNADERM
> ATTITUDE
> MAXTREK
> SONIA RYKIEL
> DOUBLE COIN
> FARLIN
> CLIFFI
> TOPCOM

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml