NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | hračky | dětské potřeby | autosedačky | zaruka a servis | led monitory |
Český manuál a návod

Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g

Český návod k použití Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g - Po vyčištění zubní pastou Bílý diamant
               

 

Návod k použití Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g

Český návod k použití Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ENERGY. Přečtěte si také diskuzi k Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g
Český návod ENERGY k použití výrobku Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ENERGY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ENERGY
6) Značka: ENERGY
7) EAN kód: 8594069934106
Návod k použití Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g

Jste-li majitelem Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g od ENERGY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g -
Po vyčištění zubní pastou Bílý diamant ucítíte lehké mravenčení a slabý analgetický efekt, rostlinné silice pokryjí narušené zuby ochranným filmem. Pocit čistoty v ústech trvá velmi dlouho. Síla pasty je uplatněna zvláště na stoličky, protože jde o zuby, které se nejvíce kazí. V zubech se zrcadlí i zdravotní stav člověka. Jedním z důležitých vlivů pro stav zubů je pH ústní dutiny. Jestliže je reakce kyselá, dochází k narušování zubní skloviny. Součástí bioinformačního pole Bílého diamantu jsou i bioinformace stříbra a cinabaritu, což je nerost, který obsahuje rtuť. Jeho pomocí opět dochází k vylučování odpadního stříbra a rtuti z těla. Jmenované prvky v odpadní podobě silně zatěžují zejména ledviny. Ten, kdo se zbaví jejich přebytečné hladiny, uleví především právě ledvinám. Mnohdy pak s vyloučením zmizí i některé ekzémy. Byliny v Bílém diamantu obsažené jsou takového složení, aby napomáhaly regeneraci tkání, kostí, zubů a zároveň aby měly vliv na trávení, žaludek a střeva. Základem složení je termální voda vřídla Podhájská, vyvážený bylinný komplex, éterické oleje a bioinformace rostlin a minerálů. Většina bylin ovlivňuje důležité orgány a tím přímo i zuby a napomáhá jejich regeneraci. Parfém tvoří vybraná směs éterických olejů s antibakteriálním a protizánětlivým účinkem (např. benzoinový, sporýšový, skořicový, myrhový). Obsažený lecitin příznivě ovlivňuje pevnost zubní skloviny, lněný olej má hojivé účinky na ústní dutinu.   Kdy Bílý diamant - zubní pasta pomáhá: při aftózních lézích, k eliminaci virů herpes, při paradentóze. Složení: calcium carbonate, aqua, glycerin, extractum herbarum (zingiber officinale, foeniculum vulgare, sophora japonica, symphytum officinale, glycyrrhiza glabra, hirneola auricula-iudae, arctium lappa, acorus calamus, bellis perennis, medicago sativa, cetraria islandica), peg 300, silica, sodium laureth sulfate, hydroxyethyl ethylcellulose, linum usitatissimum oil, cocamidopropyl betaine, parfum, soy lecithin, tocopheryl acetate, sodium benzoate, saccharin, commiphora myrrha extract, boswelia carterii extract, dracaena draco extract, d-limonene, citral, eugenol, citronellol   Dávkování: 2x denně nebo dle potřeby Balení: 100 g Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Energy.   Společnost Energy je držitelem certifikátu ISO 9001:2008.   V naší nabídce máme i další produkty u rčené k ústní hygieně.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Bílý Diamant (zubní pasta) 120 g

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Joerex
> CHICOPEE
> YVES SAINT LAURENT
> JABLOTRON
> DAVID BECKHAM
> CHARRIOL
> SKULLCANDY
> AVICENTRA
> FISHER-PRICE
> ERMENEGILDO ZEGNA
> TRUSSARDI
> NAFNAF
> MAXTREK
> VERBATIM
> NEXEN
> BAKKER MAGNETICS
> KOTO PARFUMS
> MOSCHINO
> FUNTOSEE
> Somat
> V-NET
> JACQUES FATH
> Bel
> FAGOR
> SAVIC
> CHRISTIAN DIOR
> RELAX
> DICOTA
> LEIFHEIT
> BOMANN
> LAMBORGHINI
> DIOR
> ADIDAS
> JPL
> ROBERT PICQUET

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml