NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | zaruka a servis | recenze | autosedačky | odborná pomoc | kosmetika |
Český manuál a návod

BioBeam Acne

Český návod k použití BioBeam Acne - Akné je běžné kožní onemocnění a postihuje téměř 100% dosp
               

 

Návod k použití BioBeam Acne

Český návod k použití BioBeam Acne je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k BioBeam Acne nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním BioBeam Acne, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce DRIXON GROUP. Přečtěte si také diskuzi k BioBeam Acne.
BioBeam Acne
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro BioBeam Acne
Český návod DRIXON GROUP k použití výrobku BioBeam Acne udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku DRIXON GROUP
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis DRIXON GROUP
6) Značka: DRIXON GROUP
Návod k použití BioBeam Acne

Jste-li majitelem BioBeam Acne od DRIXON GROUP a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

BioBeam Acne -
Akné je běžné kožní onemocnění a postihuje téměř 100% dospívající populace. Vyskytuje se pouze u člověka a je způsobeno kožním zánětem ve vývodech mazových žláz. Základní příčina akné se dodnes nezná, ale na vznik akné má vliv několik faktorů: zvýšená produkce mazu (tu řídí mužské hormony androgeny, které jsou v určitém množství přítomny i v ženském těle), porucha rohovění v oblasti vývodu mazových žláz, přítomnost bakterií a kvasinek. Bez pomoci mohou přetrvávat na kůži zánětlivá ložiska a předčasné známky stárnutí kůže. To se projevuje jako drobné jizvy, trhlinky či vrásky a přetrvávající zánět v oblasti kůže tváře. Mnoho studií potvrzuje, že neléčené akné, zvláště středně těžkého průběhu, vede i k psychologickým poruchám: poklesu sebedůvěry, pocitu méněcennosti a depresi. BioBeam Acne není laserové zařízení. Vysílá nízkoenergetické úzkopásmové červené světlo. Světlo je sice nekoherentní, ale přesto účinné na hojení akné a příbuzných kožních problémů. BioBeam Acne tedy nabízí veškeré výhody laseru, ale za mnohem nižší cenu. V těžkých případech akné se doporučuje kombinovat antibiotika s přístrojem BioBeam Acne. Pomoc s přístrojem BioBeam Acne je kompatibilní s jinými způsoby konvenční léčby této choroby a dokonce je podporuje. Vzhledem k tomu, že BioBeam Acne velmi urychluje hojení, jeho použití s konvenčními léky může snížit trvání léčby pomocí léků.   Technické parametry: vlnová délka: 630 nm průměr světelného paprsku: 2 cm2 kontinuální vlna CW výkon v ohnisku: 18 mW/cm2 kontinuální vlna CW maximální výkon: 15 mW/cm2 potřebné napětí: uvedeno na adaptéru Jak používat: Doporučuje se osvěcovat každou oblast 6-8 minut 1-2x denně. Přístroj je efektivní proti akné v zánětlivém stadiu. Pozitivní výsledky se objevují po 3-6 týdnech hojení a závisí na pozorném pročtení přiložených instrukcí. Jestliže postrádáte výsledky, nepřestávejte. Pokračujte až do prvního zlepšení. Další podrobnější informace týkající se instalace a používání přístroje BioBeam Acne naleznete v příbalovém letáku. Upozornění: Přístroj uchovávejte mimo dosah dětí. Při ošetření chraňte oči speciálními brýlemi dodávanými s přístrojem. Používejte jen adaptér dodávaný výrobcem BioBeam Acne. Výše uvedený postup žádným způsobem nezaručuje úspěšnost. BioBeam Acne nemá být náhradou léčení u vašeho poskytovatele zdravotní péče. Pokud by po třiceti dnech používání BioBeam Acne nedošlo ke zlepšení, poraďte se se svým lékařem. Pokud diagnóza odpovídá doporučenému použití přístroje BioBeam Acne, je bezpečné jej používat dále až do úplného uzdravení.  Produkt Biobeam Acne se podřizuje a splňuje nezbytné požadavky specifikované v zákoně o zdravotních přístrojích 93/42 EEC, CE0473.   V naší nabídce naleznete také BioBeam 940 a BioBeam 660. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Drixon Group. Další informace o BioBeam Acne naleznete v článku Biobeam Acne efektivní a rychlé hojení akné.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití BioBeam Acne - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k BioBeam Acne

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> INDESIT
> TECHNISAT
> DACOM PHARMA
> PET INN
> VAN GILS
> EXCLA.MATION
> LA PERLA
> ZIPPO FRAGRANCES
> MAKEUP TRADING
> ARCTIC COOLING
> GARNIER
> LEXAR
> LANCASTER
> EMILIO PUCCI
> TOPCOM
> BAYER
> FREZYDERM
> DA-LITE
> MAVALA
> LEIFHEIT
> GORENJE
> GUEPARD
> KINGSTON
> SUN CE
> KRIZIA
> CRESSI
> CAROLINA HERRERA
> EREADING
> RŮZNÁ KOSMETIKA
> ELPUMPS
> OKI
> REFECTOCIL
> TDK
> NANKANG
> BOGNER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml