NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | recenze | kosmetika | splátky | kočárky | návody a manuály | hodinky |
Český manuál a návod

BioStick

Český návod k použití BioStick - Léčba je založená na fototerapeutických principech (léčby svě
               

 

Návod k použití BioStick

Český návod k použití BioStick je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k BioStick nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním BioStick, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce DRIXON GROUP. Přečtěte si také diskuzi k BioStick.
BioStick
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro BioStick
Český návod DRIXON GROUP k použití výrobku BioStick udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku DRIXON GROUP
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis DRIXON GROUP
6) Značka: DRIXON GROUP
Návod k použití BioStick

Jste-li majitelem BioStick od DRIXON GROUP a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

BioStick -
Léčba je založená na fototerapeutických principech (léčby světelnou energií) a využívá viditelný zdroj světla (červené světlo 630nm) na jednoduché vlnové délce. Produkty společnosti Syro Technologies Ltd. užívají sofistikované světlo vyzařujících diod, které přesně vydávají potřebnou energii. Požadovaný efekt při léčbě poranění kůže na tvářích, oparů, aftů a gingivitidy se uskutečňuje na této vlnové délce. Až dosud byly tyto diody příliš drahé a v důsledku toho pak byla fototerapeutická léčba prováděna pouze ve specializovaných centrech. Díky BioSticku může mít každý člověk u sebe tento jednoduchý vysoce účinný několikaminutový léčebný systém a kdykoliv může tento přístroj použít pro příslušnou léčbu. Účinek světelných paprsků užších frekvenčních pásem při biostimulaci přilákal vážný zájem odborníků již v době průkopnické studie začátkem sedmdesátých let. Bylo zjištěno, že některé biologické účinky mohou být dosaženy ozařováním světlem vlnové délky 630nm. Dochází zde k výrazným analgetickým, protizánětlivým a biostimulačním účinkům.   Kdy Biostick pomáhá: při gingivitidě, při aftech a herpes simplex (oparech), při zápachu z úst, při bolesti z nachlazení, při periodontální nemoci, při paradentóze a zánětu dásní, při komplikacích neléčeného zubního kazu, při zranění či poškození v oblasti úst, při bolesti v krku, při drobných poranění kůže. Technické parametry: vlnová délka: úzký svazek paprsků 630nm síla osvětlení: 18mW (typické) zapnutí přístroje: otočením spodní části ve směru hodinových ručiček proud: 90 mA životnost baterií: cca 1000 terapií po 1 min. indikátor docházejících baterií: zelená LED dioda svítí hmotnost přístroje: 75g včetně baterií, 28 g bez baterií rozměry přístroje: délka 200 mm, průměr 19 mm Jak používat: Každá terapie (léčba) trvá 1-2 minuty, během kterých je červené světlo vyzařováno světelným zdrojem. Přístroj zapnete otočením spodního víčka ve směru hodinových ručiček. Pro začátek by terapie měla být prováděna 3-4x denně. Je možné aplikovat terapii i mnohem častěji bez vedlejších účinků. Jakmile se symptomy zmírní, je možné počet terapií snížit na dvě denně. Když se váš stav zlepší, zmenšete počet terapií na jednu denně. Aby jste udrželi výsledky léčby, je důležité pokračovat v ozařování alespoň 1 až 2 týdny. Nejlepší je provádět léčbu ráno před nebo po snídani a znovu opakovat večer. Upozornění: Nedívejte se přímo do červeného záření. Chraňte před dětmi. Nejsou známé žádné vedlejší účinky při používání Biosticku 3x denně.  Produkt Stick se podřizuje a splňuje nezbytné požadavky specifikované v zákoně o zdravotních přístrojích 93/42 EEC, CE0473.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Drixon Group.  V nabídce máme také produkty určené na zubní hygienu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití BioStick

Vložit nový příspěvek BioStick

Předmět: biostick
Datum: 2014-10-16 15:27:41Autor: ivo petrášek
Přikládá se přístroj přímo na postižené místo či do vzdálenosti 1,5cm?
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k BioStick

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HAGEN
> POHODA
> CAMELION
> VISCONTI DI MODRONE
> PUMA
> PAMELA ANDERSON
> DANA
> Screenshield
> LASCAL
> TERENZIANI
> BURG
> BIOFIRE
> URBAN MAN
> JACQUES FATH
> MIO
> BOMANN
> Geoffrey Beene
> EDIMAX
> TOTUM
> DELONGHI
> SPOKAR
> ROTT
> CALEX
> ANTONIO PUIG
> ZELMER
> SICCE
> LOCK&LOCK
> Thorma
> RKC
> BE-MI
> COBRA
> BRUNO BANANI
> GABBER
> WADER
> KLEIN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml